شایعه رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل7 نخواهد بود !

hmd2009

کاربر سایت
08863752003952386414.jpg

به نام خدا

تاکنون شایعات فراوانی در مورد معرفی عنوان جدیدی از سری بازی های رزیدنت اویل منتشر شده است از شایعاتی که به انحصاری بودن این بازی برای کنسول Xbox One اشاره میکرد تا معرفی شخصیت هایی نظیر آلیس از سری فیلم های رزیدنت اویل یا بازگشت آلبرت وسکر اما در جدیدترین شایعه منشتر شده که بیشتر هم به واقعیت نزدیک است گویا رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل 7 نخواهد بود بلکه این عنوان جدید به رزیدنت اویل رولیشنز شباهت خواهد داشت. بر اساس این شایعه ی جدید

- این عنوان رزیدنت اویل 7 نیست.
-این بازی در E3 معرفی خواهد شد
-در این بازی ما شاهد بازگشت شخصیت ها از سری خواهیم بود یک مرد و دو زن.
-دو نفر از این شخصیت ها مدت طولانی است که در سری حضور نداشته اند و یکی از آنها هرگز در بازی ظاهر نشده است.

گفتنی است سال گذشته آقای کاواتا سازنده بازی رزیدنت اویل رولیشنز گفته بود که به دلیل فیدبک های مثبت در مورد بازی رزیدنت اویل رولیشنز در مورد اکشن گرا شدن رزیدنت اویل تجدید نظر خواهد کرد.

آخرین ویرایش:
من دقیقا نمی دونم چی اون Revelations اینقدر خوب بود که طرف میگه Feedback مثبت گرفته بود:d من سر اول مرحله دوم اینقدر اعصابم از دست Cut-scene های بی موقع و گرافیک PS2 یی بازی اعصابم خورد شد اومدم بیرون....
اینا هم گیر دادن هی بازی Co-Op بسازن! یکی نیست بگه آخه اون چجور Survival-Horror هستش که هیچ المان Horror ی توش وجود نداره:d خیلی اسرار دارین روی این مسخره بازیها مثل Dead Space 3 به صورت انتخابی بگذارید قضیه رو.

سلام
اون Revelations مال کنسول دستی بوده که به نظرم عالی بود

واقعا یعنی واقعا ربکا چیمبرز آخ جون داره؟:|

داره ، خوبشم داره.

- - -ویرایش - - -

برای من خاطرات گذشتم با این شخصیت دوباره زنده میشه البته اگه مثل جیل ولنتاین فیسشو گند نزنن بهش .

اینا دیگه میترسن برن سراغ 7 .

این یکی رو هم خوب اومدی ، این هر دفعه یه شکلیه

این capcom هنوز ورشکست نشده ؟ :d

انصافا وضعش خیلی داغونه ! IP های بزرگش اکثرا تبدیل شدن به شکست تجاری و از اون طرف هم وارد بازار موبایل ژاپن شد که بجای سوددهی کلی ضرر بهمراه داشت
در چند سال اخیر ضرر زیادی داده ، کاش بجای THQ ورشکست میشد :(

انصافا وضعش خیلی داغونه ! IP های بزرگش اکثرا تبدیل شدن به شکست تجاری و از اون طرف هم وارد بازار موبایل ژاپن شد که بجای سوددهی کلی ضرر بهمراه داشت
در چند سال اخیر ضرر زیادی داده ، کاش بجای THQ ورشکست میشد :(
COPCOM هم به زودی .... :bighug:

COPCOM هم به زودی .... :bighug:

هر کمپانی رفت سراغ اشغال سازی اخر و عاقبتش همین میشه .دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.فکر کنم اخرین بازی که کپکام ناشرش و خوب از اب در اومد dmc بود اونم باید بره دست تیم نینجا رو ماچ کنه.
کچکام دو نسل قبل کجا{دوران ps2 و گیم کیوب }و الان کجا.
فرق یه کمپانی مثل ea و کپکام اینجا مشخص میشه.

من دقیقا نمی دونم چی اون Revelations اینقدر خوب بود که طرف میگه Feedback مثبت گرفته بود:d من سر اول مرحله دوم اینقدر اعصابم از دست Cut-scene های بی موقع و گرافیک PS2 یی بازی اعصابم خورد شد اومدم بیرون....
اینا هم گیر دادن هی بازی Co-Op بسازن! یکی نیست بگه آخه اون چجور Survival-Horror هستش که هیچ المان Horror ی توش وجود نداره:d خیلی اسرار دارین روی این مسخره بازیها مثل Dead Space 3 به صورت انتخابی بگذارید قضیه رو.
چه انتظاری از یه بازی که برای 3DS ساخته شده داشتید انصافا؟:دی

راستش رو بگو از کجاش خوشت اومد؟;)

حقیقت تلخه و باید روبروش وایسی راه فراری نیست.
کسی از شما درخواست کرد ماهیت حقیقت رو تشریح کنی ؟
=
واضحه هدفت از اومدن به تاپیک چیه،وقتی حقیقت واضح " خـوب " بودن Revelations رو انکار میکنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or