برای ساین این شدن میتونید از دی اس ان زیر استفاده کنید ولی برای آنلاین بازی کردن ظاهرا فعلا چیزی وجود ندارهدوستان من td lte دارم یعنی خیچکدوم کار نمیکنه داستان چیه؟!

کلا با هیچ dns کار نمیکنه این مودم،داستان چیه،مودمم ایرانسله،نکنه بخاطر ایپی ثابت ندارست؟برای ساین این شدن میتونید از دی اس ان زیر استفاده کنید ولی برای آنلاین بازی کردن ظاهرا فعلا چیزی وجود نداره
178.22.122.100
من دارم و همین مشکلو دارمسلام کسی میدونه واسه td-lte ماهان نت چه dns بزنم؟ با هیچ dns وصل نمیشه

کلا با هیچ dns کار نمیکنه این مودم،داستان چیه،مودمم ایرانسله،نکنه بخاطر ایپی ثابت ندارست؟

من که با لب تاب شیر میکنم مشکلی ندارم...سلام. شما هم برای بازی آنلاین مشکل دارین؟؟؟ dns چی استفاده کنیم؟!
سلام، دکمه ایکس باکس وسط دسته رو نگه دار و کنسولو ریست کن تا حالش جا بیاد ببین درست میشه؟دوستان دستگاه من ساین این میشه ولی هر کاری میکنم نه استور رو آپدیت میکنه و نه بازی ها رو میتونم دانلود کنم...چیکار باید بکنم؟!
من ینتو زیاد شنیدم.ولی وقتی یم گرو می کنم بعد 7 ثانیه کنترلر خاموش می شه و کنسول ریست نمی شه.تنظیم خاصی داره از ستینگ؟ سیستم هم رو power saving هسلام، دکمه ایکس باکس وسط دسته رو نگه دار و کنسولو ریست کن تا حالش جا بیاد ببین درست میشه؟