ممنون اما میرم به این تلگرامی که گفتی یه کانال خالی میاد با ۹ تا عضو فقط! نه مطلبی نه راه تماسی هیچی!تل گرام IranAccount@ یکساله اشتراکی رو میده 25t
اینو امتحان کنسلام یکی یه دی ان اس خ ب بده برای بازی pes 2020. ترکیدم انقد دی ان اس ازمایش کردم
سلام دوست عزیز pes باز اینم بهترین و تنها dns برای pesسلام یکی یه دی ان اس خ ب بده برای بازی pes 2020. ترکیدم انقد دی ان اس ازمایش کردم
185.55.225.25سلام دوستان من الان دو روزه که نمیتونم از لایو استفاده کنم دی ان اس هم 178.22.122.100 هست تا حالا مشکلی نداشت ولی دو روزه که میتونم ساین این کنم اما توی فیفا گیر میده انلاین نیستی و استور هم همین بساته کسی مشکل مشابه داره/؟
سلام دوست عزیز.من بعضی موقع ها که احساس کنم نت مشکل داره میرم تو setting و آفلاین آنلاین میکنم کنسولو و اوکی میشه(بعضی موقع ها هم refresh home و refresh games میکنم).تست کن ببین اوکی میشه؟سلام دوستان من الان دو روزه که نمیتونم از لایو استفاده کنم دی ان اس هم 178.22.122.100 هست تا حالا مشکلی نداشت ولی دو روزه که میتونم ساین این کنم اما توی فیفا گیر میده انلاین نیستی و استور هم همین بساته کسی مشکل مشابه داره/؟
اتفاقا همه رو امتحان کردم نت قطع کردم مودم رو ریستارت کردم نشد تا اخر که کنسول فول شاتدوون کردم و بعد از چند ساعت روشن کردم اوکی شد اخر هم نفهمیدم چی شدسلام دوست عزیز.من بعضی موقع ها که احساس کنم نت مشکل داره میرم تو setting و آفلاین آنلاین میکنم کنسولو و اوکی میشه(بعضی موقع ها هم refresh home و refresh games میکنم).تست کن ببین اوکی میشه؟
پینگش چطوره ارزش داره هزینه کنیم واسه فبیر نوری/؟سلام دوستان ، من اینترنت FTTH از مخابرات دارم . هیچکدام از DNS ها برای لاگین کار نمیکند . آیا DNS خاصی برای مخابرات می شناسید ؟