من وقتی رو رزیدنت اویل Archives رو wii شروع کردم دیدم واقعا شاهکاره . خداییش طراحی بصری و فضا سازی بازی فوق العاده هست. کلی انتظار کشیده بودم تا بازیش کنم
واقعا آدم گرافیک را می بینه اونم گرافیک سالها پیش شگفت زده میشه چه جزئیاتی چه داستانی چه گیم پلی حیف که ساخت این سبک به فراموشی سپرده شد
Resident Evil (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
بازی Dead Rising: Chop Till You Drop واقعا یک شاهکار همه جانبه ست این بازی با چندین پایان مختلف و کلا بازی سختی هم هست :biggrin1:
من که حسابی که لذت بردم امیدوارم
البته غول اخرش که حسابی حالمو گرفت
واقعا محیط باز
گرافیک مناسب
فیزیک خوب و در گیریهای خر تو خر :biggrin1: و تعداد زامبی های بسیار بالا از ویژگی های + بازی هست
Dead Rising: Chop Till You Drop (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
بازی کالینگ (Calling ) هم یه بازی ترسناکه ولی برای بازی کردنش باید صبر و حوصله داشته باشید چون هم خیلی سخته و هم پیچیده ولی در کل بازی بدی نیست.
Calling (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
بازی Golden Eye 007 من بازی را هم رو wii بازی کردم هم رو x360 ولی بازی رو wii واقعا عالی و لذت بخش هست و اصلا قبل مقاسه با نسخه x360 نیست از نظر جذابیت.
بازی فوق العادیه گیم پلی فوقالعاده و در گیرکننده و بازیی هست که نباید به هیچوجه از دستش داد
GoldenEye 007 (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
بازی Rabbids Go Home که من عاشق این بازیم! خوب شد از ریمن جداش کردن! واقا ادم با این بازی شاد میشه!
هنوزم که هنوزه صدای واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا خرگوشا منو میخندونه
جالبه کلا این ریمن رو انداختن بیرون . !
تو این نسخه خرگوش ها برای دفعه اول با انسان ها روبرو میشن ! :biggrin1:
بازی هم تو محیط های خیلی جذابی مثل فروشگاه و .. اتفاق میفته !
قشنگی و جالبی wii همینه از این بازیا زیاد داره ولی xbox و ps3 تک و توک از این بازیهای خنده دار دارن مثلا همین lbp واسه ps3 ولی wii دیگه تو این نسل کنسولها کاملا شناخته شده است.ای کاش بقیه کنسول ها هم یه تکونی به خودشون بدن
کلا از سری ریمن خارج شده. دیگه حالت مینی گیم نداره. شما 2 تا خرگوش رو کنترل می کنی که یکی چرخ دسته ی خرید و فروش رو کنترل می کنه یکی هم توش نشسته. شما باید تو شهر بگردی و آشغال جمع کنی.
داستان از این قراره که این خرگوش می خوان بفهمن خونشون کجاست که فکر می کنن تو ماهه!!
بعد آشغال با این چرخ دسته (!!) جمع میکنن و رو هم میزارن که به ماه برسن. دیگه بقیش رو نمی گم که بازی کنیدش.
Rabbids Go Home (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
یازی Need For Speed: NITRO به نظر من گرافیک این بازی در حد wii خیلی خوب کار شده . دمو های قبل از بازی هم فوقالعادست ! کنترل بازی هم برای کسانی که از بازی های طبیعی مثل grid خوب نیست ... مثلا با سرعت بالا در سر پیچ ها راحت میشه دور زد !
در وسط بازی جایزه هایی گذاشتند مثل آچار فرانسه که با زدن دکمه ماشین سالم میشه
در کل این بازی از سری بازی های قبلی need for speed بر روی wii بهتر کار شده .
از چیز هایی که در این بازی اضافه شده :
1 - امکان بازی کردن 4 نفره در یک زمان .
2 - امکان نقاشی کردن روی بدنه !
3 - برای نیترو زدن باید دسته رو تکون داد
و ...
Need For Speed: NITRO (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
من بازی
Tatsunoko Vs. Capcom: Ultimate All-Stars دانلود کرده بودم
این بازی سبکش فایتینگه
نسبت به بازی های wii از گرافیک بسیار خوبی برخورداره
چند ضرب های بازی نسبتا کم یا برای بعضی کاراکتر ها مناسب هست
این بازی تا 4 نفر به صورت هم زمان رو ساپورت میکنه.
اما قسمتی که به من خیلی چسبید قسمت انلاین بازی هست.شما مثل حالت ارکید بازی 2 شخصیت رو ور می دارید و در طول جنگ با شخصیت اولتون هستید و شخصیت دوم رو گه گداری برای زدن یکی از جادو هاش به داخل وارد می کنید.هم چنین با مردن شخصیت اول شخصیت ، کنترل شخصیت دوم رو در دست می گیرید.بعد با فردی که در حالت انلاین با شما در یک گیم جون میشه به نبرد می پردازید.
Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots