راهنمای کامل مولتیپلیر بازی Gears of War 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی چرا اینترنت نامحدود نمیگیری که راحت تر بازی کنی؟
بزودی پست اول آپدیت میشه

واسه شاتل هم هست؟
آخه تا حالا همچین گزینه ای ندیدم!(برای شاتل. اونجا فقط میشه ترافیک خرید از 1کی تا 200 تا .)
حالا می رم تو سایتش ببینم چی نوشته.
راستی اون سایتی هم که گفتی کل کاری که باید بکنیم اینه که link رو کپی کنیم بذاریم تو یکی از اون خونه ها بعدش هم گزینه download رو بزنیم و ...؟

یک نکته : من دیگه به صبح زود پاشون عادت کردم و مشکلی از اون بابت ندارم. تنها مشکلش اینه که ایرانی ای در اون ساعت نیست.

واسه شاتل هم هست؟
آخه تا حالا همچین گزینه ای ندیدم!(برای شاتل. اونجا فقط میشه ترافیک خرید از 1کی تا 200 تا .)
حالا می رم تو سایتش ببینم چی نوشته.
راستی اون سایتی هم که گفتی کل کاری که باید بکنیم اینه که link رو کپی کنیم بذاریم تو یکی از اون خونه ها بعدش هم گزینه download رو بزنیم و ...؟

یک نکته : من دیگه به صبح زود پاشون عادت کردم و مشکلی از اون بابت ندارم. تنها مشکلش اینه که ایرانی ای در اون ساعت نیست.
بله باید اینکار رو بکنی

بله باید اینکار رو بکنی

چند سوال تکمیلی:
1-بعد از کپی کردن لینک آیا باید در جای پایینش هم چیزی بنویسیم؟
2-بعد از زدن download و وقتی که صفحه ی جدید اومد حالا باید روی کجا کلیک کنیم؟
مرسی
آقا حله! مشکل برطرف شد.

!!!!!!!!این آقا کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o:-o آخه چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o:-o ایرانی بود؟؟؟؟؟:-o:-o:-o
:-o:-o:-o
نکنه با بقیه هماهنگ کرده بود؟؟:-/
یعنی همشه اینجوری میزنه؟؟؟؟ با یک بار فیلم گرفتن بود یا اینکه چند تا بود که تو این یکیش جواب داد؟؟
ولی:-o:-o
به معنای واقعی کلمه گرخیدم:-o:-o:-o
!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
چند سوال تکمیلی:
1-بعد از کپی کردن لینک آیا باید در جای پایینش هم چیزی بنویسیم؟
2-بعد از زدن download و وقتی که صفحه ی جدید اومد حالا باید روی کجا کلیک کنیم؟
مرسی
آقا حله! مشکل برطرف شد.

!!!!!!!!این آقا کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o:-o آخه چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o:-o ایرانی بود؟؟؟؟؟:-o:-o:-o
:-o:-o:-o
نکنه با بقیه هماهنگ کرده بود؟؟:-/
یعنی همشه اینجوری میزنه؟؟؟؟ با یک بار فیلم گرفتن بود یا اینکه چند تا بود که تو این یکیش جواب داد؟؟
ولی:-o:-o
به معنای واقعی کلمه گرخیدم:-o:-o:-o
!!!!!!!!!!!!!!!!
خارجی بود
فقط میخواستم نشونتونم بدم با این اسلحه اگر به سر سلبک کنبد راحت میتونید Headshot کنید حتی بدون نشونه گرفتن

خارجی بود
فقط میخواستم نشونتونم بدم با این اسلحه اگر به سر سلبک کنبد راحت میتونید Headshot کنید حتی بدون نشونه گرفتن

ولی همون اول کلیپ من هنوز توجیه نشدم که چرا اون زنه فرار کرد؟ طرف با کلت راش کرد! دیگه از اون فاصله که gnasher از boltak بهتره!!!!

یک سوال:اگه کسی این dlc جدید رو نگیره در بازی براش مشکلی پیش می اد؟آخه همش map هست و بیشتر به درد کسی می خوره که host میشه.(منم که معمولا host نمی شم)اگه جنبه ای رو در نظر نگرفتم لطفا بگید.

یک سوال:اگه کسی این dlc جدید رو نگیره در بازی براش مشکلی پیش می اد؟آخه همش map هست و بیشتر به درد کسی می خوره که host میشه.(منم که معمولا host نمی شم)اگه جنبه ای رو در نظر نگرفتم لطفا بگید.
معلوم نیست که این هم مثل Horde Command Pack بشه باید دید

با سلام
یک نکته در بازی به نظرم آمد گفتم به شما هم بگم:مهمترین حرکت در کل gears!:
.
.
.
.
نشونه گیری بدون نشونه!یعنی دوربین رو طوری بچرخونی و روی هدف بگیری به طوری که اگه در همون وقت نشونه بگیری نشونه رو سر طرف مقابل باشه..در gnasher که خیلیییییییی کاربردیه.
حالا این نشونه گیری باید در همه ی اوقات درست انجام شه.(بعد پرش یا در حالت پناه گرفتن و ....حتی اگه طرف مقابل خیلی نزدیک هم بود باز هم شما دوربین را درست میکنید و بعد به صورت تک ضربه lt و بلافاصله بعد rt و بعد هم headshot!)
در ضمن خواستم ادای اون آقا خارجی رو در بیارم که نتیجه اش حدود 5 بار ترکیدن و 2 بار ترکاندن بود! ولی ترکوندنش خیلی صفا داد!ولی تا تیر اولو تو سر می زنی سریع فرار میکنن و حالا برو بزنش!!
و همچنان منتظر اکمال مقاله اول هستیم!!!:)
الان میگم boltak عالیه:) چند تا امروز ترکوندم و بسیار به وجد اومدم(یکی تو سر دومی تو بدن یا بالعکس:))
این retro هم واقعا اعصاب خورد کنه!!!
icon8.png
:angry:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or