راهنمای کامل مولتیپلیر بازی Gears of War 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لاکردارا کاری کردن که حتما باید دانلودش کنی!! نامردا!!
به ابن دلیل که تو ابن مپ پک کاراکتر های جدید وجود داره
یکی اون کارکتر رو برداره شما هم ان رو تو دستگاهت نداری اونوقت شما به جای Cole train LE باقالی میبینی:d
تو هم باید اینا رو داشته باشی تا وقتی یکی برمیدارتشون تو هم بتونی کاراکتر ها رو ببینی

به ابن دلیل که تو ابن مپ پک کاراکتر های جدید وجود داره
یکی اون کارکتر رو برداره شما هم ان رو تو دستگاهت نداری اونوقت شما به جای Cole train LE باقالی میبینی:d
تو هم باید اینا رو داشته باشی تا وقتی یکی برمیدارتشون تو هم بتونی کاراکتر ها رو ببینی

یک مثال نقض:تو horde command pack که من نگرفتم با وجود اینکه 3 تا کارکتر جدید داشت ولی اونا رو همونجوری می دیدم! ولی عیب نداره وقتی آدم با پوینت مجانی بگیره دیگه دلش نمی سوزه!:)
گرفتم که دیگه از امروز بشه به برادرای ایرانی join شد:)

با سلام
یک چیزی دیدم گفتم به شما هم بگم: در قسمت options و فک کنم قسمت controller یا ... تو اونجا میشه سرعت حرکت دوربین هنگام هدف گیری رو زیاد کرد که خیلی به درد می خوره مخصوصا در head shot کردن با boltak یا snipe واسه gnasher هم برای اونایی که هدف میگیرن و می زنن کاربردیه.

یه حرکت قشنگ : طرف روبه رو ته و یک دیوار هم موازی خط واصل بین شما. حالا شما دکمه ی A رو می زنی باجهت رو به جلو و طرف دیوار بعدش احتمالا طرف یک تیر اشتباه بزنه. اون وقت شما که نزدیک طرف شدید و حالا می تونید تیر بزنید و طرف مقابل هم که زاویه دوربینش به طرف شما نیست و شما راحت می تونید کارو تموم کنید. این حرکت(چپیدن به دیوار) واقعا خیلی کاربردیه اما باید حرفه ای بود تا بشه کارامد این کارو کرد.

یک مثال نقض:تو horde command pack که من نگرفتم با وجود اینکه 3 تا کارکتر جدید داشت ولی اونا رو همونجوری می دیدم! ولی عیب نداره وقتی آدم با پوینت مجانی بگیره دیگه دلش نمی سوزه!:)
گرفتم که دیگه از امروز بشه به برادرای ایرانی join شد:)
horde command pack از اول توی بازی بوده عزیز
شما با خریدش چیزی رو دانلود نمیکنی
با سلام
یک چیزی دیدم گفتم به شما هم بگم: در قسمت options و فک کنم قسمت controller یا ... تو اونجا میشه سرعت حرکت دوربین هنگام هدف گیری رو زیاد کرد که خیلی به درد می خوره مخصوصا در head shot کردن با boltak یا snipe واسه gnasher هم برای اونایی که هدف میگیرن و می زنن کاربردیه.
عزیز من اینو میخواستم بگم که شما زود تر گفتی
حالا من اعدا دقیقشو میگم تا بتونید راحت دوربین رو بچرخونید

روش گلیچ زدن برایه اینکه سرچ کنه چجوریه؟

میری تو quick بعدش میذاری سرچ کنه تا به 0 از 15 برسه. بعدش کنسل می کنی و میری تو ranked بعدش میذاری سرچ کنه تا به 0 از 20 برسه. بعدش کنسل می کنی و می ری تو quick و بعدش میری تو بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or