jondollah
کاربر سایت
نبود کسی ؟!
با سلام
اگه روی هر mutator بری زیرش یک اسمی میاد.اگه جلوی اسمه چند ستاره بود یعنی باید در قسمتی که عکس چند مدال رو کشیده و زیرشون ستاره هست بری و ببینی در اون مدال چه باید بکنی تا اون چند تا ستاره مورد نظر رو بدست بیاری.اگر هم جلوش تعداد نوشته بود باید بری قسمتی که توش مدال و زیرش هم عدد نوشته که نشون دهنده ی اینه که چد تا ازش گرفتی.اگه در پایین صفحه نگاه کنی بهت گفته که برای گرفتن یکی از اون مدالا باید چه کنی.ولی بهترین mutator که فک کنم super active reload هست باید با هر کدوم از اسلحه های اولیه 100 کشته باشی در قسمت versus یا در واقع باید در مدال master at arms یک ستاره بگیری.ولی اکثرا خر کاری باید بکنی. یک چیز دیگه ای هم هست:در قسمت insti.. melee باید با wretch ها در قسمت beast باید 200 تا بکشی(یک نمونه خرکاری)و جزوه مدال ها نیست ولی بقیه اش رو از همونی که بالا گفتم بری حله.(البته خیلی خیلی حال می خواد).
یک گلایه: اینقدر ایرانی ها کم هستند تو gears که همش باید تک به تک و در بهترین شرایط 2 به 2 بزنیم؟؟!!! یک ساعت بگید که اکثرا تو اون ساعت بیان که یک دست پر تعداد و همه چی آزاد بزنیم آخه بازی بدون lancer و retro خیلی حال نمی ده و البته hammerburst.(البته واسه من)
و ما باز هم منتظره اکمال مقاله اول هستیم!!!!
آخرین ویرایش: