راهنمای کامل مولتیپلیر بازی Gears of War 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نبود کسی ؟!

با سلام
اگه روی هر mutator بری زیرش یک اسمی میاد.اگه جلوی اسمه چند ستاره بود یعنی باید در قسمتی که عکس چند مدال رو کشیده و زیرشون ستاره هست بری و ببینی در اون مدال چه باید بکنی تا اون چند تا ستاره مورد نظر رو بدست بیاری.اگر هم جلوش تعداد نوشته بود باید بری قسمتی که توش مدال و زیرش هم عدد نوشته که نشون دهنده ی اینه که چد تا ازش گرفتی.اگه در پایین صفحه نگاه کنی بهت گفته که برای گرفتن یکی از اون مدالا باید چه کنی.ولی بهترین mutator که فک کنم super active reload هست باید با هر کدوم از اسلحه های اولیه 100 کشته باشی در قسمت versus یا در واقع باید در مدال master at arms یک ستاره بگیری.ولی اکثرا خر کاری باید بکنی. یک چیز دیگه ای هم هست:در قسمت insti.. melee باید با wretch ها در قسمت beast باید 200 تا بکشی(یک نمونه خرکاری)و جزوه مدال ها نیست ولی بقیه اش رو از همونی که بالا گفتم بری حله.(البته خیلی خیلی حال می خواد).

یک گلایه: اینقدر ایرانی ها کم هستند تو gears که همش باید تک به تک و در بهترین شرایط 2 به 2 بزنیم؟؟!!! یک ساعت بگید که اکثرا تو اون ساعت بیان که یک دست پر تعداد و همه چی آزاد بزنیم آخه بازی بدون lancer و retro خیلی حال نمی ده و البته hammerburst.(البته واسه من)
و ما باز هم منتظره اکمال مقاله اول هستیم!!!!

آخرین ویرایش:
با سلام
مقاله اول گفتگو چند درصدش تکمیل شده؟
مقاله اول بزودی تکمیل میشه:d
و اینکه الان بیشتر بچه هایی که گیرز میزدن نیستن
تابستون از صبح تا شب هستن ولی تو سال تحصیلی بیشتر 5 شنبه و جمعه ها میان
چون بیشترشون از گیرز 2 بودن هم عمرا بزارن از رایفل ها استفاده کنی
درجا کیکت میکنن:d
خودت اون روز نفهمیدی چقدر مسخره میشه بازی وقتی از اینا استفاده میشه؟
همه پشت یه سنگر لنسر بزنن یه بازی سرد و مسخره
ولی اونجوری بازی هم تحرک داره هم جذابیتش بیشتر میشه

مقاله اول بزودی تکمیل میشه:d
و اینکه الان بیشتر بچه هایی که گیرز میزدن نیستن
تابستون از صبح تا شب هستن ولی تو سال تحصیلی بیشتر 5 شنبه و جمعه ها میان
چون بیشترشون از گیرز 2 بودن هم عمرا بزارن از رایفل ها استفاده کنی
درجا کیکت میکنن:d
خودت اون روز نفهمیدی چقدر مسخره میشه بازی وقتی از اینا استفاده میشه؟
همه پشت یه سنگر لنسر بزنن یه بازی سرد و مسخره
ولی اونجوری بازی هم تحرک داره هم جذابیتش بیشتر میشه

راست میگیا!!!!! خیالی نیست فقط پر تعداد باشه اصلا با مشت بازی کنیم. پس من فردا یک نیم ساعت بعد از ظهر میام.
چند سوال تکمیلی:
1-ایرانی ها برای بازی بد هم کیک میکنن؟
2-ایضا ایضا ایضا فحش هم میدن؟

آخرین ویرایش:
راست میگیا!!!!! خیالی نیست فقط پر تعداد باشه اصلا با مشت بازی کنیم. پس من فردا یک نیم ساعت بعد از ظهر میام.
چند سوال تکمیلی:
1-ایرانی ها برای بازی بد هم کیک میکنن؟
2-ایضا ایضا ایضا فحش هم میدن؟
فحش نباشه که بازی حال نمیده اصلا:d
الیته بیشتر بچه های گیرز باز همدیگر رو میشناسن
بعد بازی بستگی به هاستش داره

فحش نباشه که بازی حال نمیده اصلا:d
الیته بیشتر بچه های گیرز باز همدیگر رو میشناسن
بعد بازی بستگی به هاستش داره

به صورت پیام فحش میدن یا با صدا؟(آخه من از این بلندگو ها استفاده نمی کنم و صدای کسیو نمی شنوم اگه صدایی باشه خیالی نیست)
یک سوال دیگر از خود شما : چه میکنی که اینقدر سریع تایپ میکنی؟ معمولا خیلی طول میکشه.
ولی این تک به تک و یک match های کم تعداد خیلی استرسیه و کار تیمی نمی شه کرد. حالا در روز های 5شنبه و جمعه معمولا کی ایرانیا میان که بشه پر تعداد زد؟
یک پیشنهاد: زن برداشتن رو ممنوع کنید . خیلی بده!!! کوچولو ان!!!!
یک سوال هم دارم:میشه فایل فیلمی رو جای دیگه ای بذاری؟آخه *****ه!!!!!!****** هست.فیلت ر هست.

آخرین ویرایش:
به صورت پیام فحش میدن یا با صدا؟(آخه من از این بلندگو ها استفاده نمی کنم و صدای کسیو نمی شنوم اگه صدایی باشه خیالی نیست)

یک سوال دیگر از خود شما : چه میکنی که اینقدر سریع تایپ میکنی؟ معمولا خیلی طول میکشه.
ولی این تک به تک و یک match های کم تعداد خیلی استرسیه و کار تیمی نمی شه کرد. حالا در روز های 5شنبه و جمعه معمولا کی ایرانیا میان که بشه پر تعداد زد؟
یک سوال هم دارم:میشه فایل فیلمی رو جای دیگه ای بذاری؟آخه *****ه!!!!!!****** هست.فیلت ر هست.

دو تا روش را داشته باش 6 تا ديگه هم بذار روش:d

1-چون من زیاد Bio نوشتم عادت دارم:d
2-هر وقت دوست داشته باشن
3-همینه که هست
4-برید سایت rapid8.com اونجا بزارید لینک رو مستقیم کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or