راهنمای کامل مولتیپلیر بازی Gears of War 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته با اجازه اقا محمد...
بابا مگه ميشه دو ساعت گيرز بازي كرد اگه بشيني پاي گيرز ي شش ساعتي هستي

حرفتو قبول دارم(خودمم گاهی تا 9 میکشه) ولی اگه مشکل صرف ترافیک و هزینشو نداری خوب تا 10 یا 11 یا ... بازی کن(البته اگه مدرسه یا دانشگاه نداری)ولی 2 ساعتش خیلی خوبه چون اون رمان هم وقت مرده است(بعید می دونم کسی این 2 ساعت رو کامل بیدار باشه!)یعنی کسی که بخواد درس بخونه(حتی واسه کنکور)به اونم می رسه.از 8 به بعد...
یک بعد دیگری هم داره و اون دل کندن هست.اینم تمرین میشه!
علی ای حال من که 6 تا 8 هستم ولی چون ایرانیا خوابن به همین خاطر همش با لگ بازی می کنم که خیلی اعصاب خورد کنه!!

دیروز اعصاب ما رو خورد کردیا با این رترو زدنات........

علم غیب که ندارم!من دیدم شما در این گفتگو ها از retro بد گفتین و گفتین rifle رو باید ریخت دور و ... به همین خاطر فک کردم که واسه همینه که فقط با gnasher می این جلو!!.قبول کنید که در خیلی جاها retro بهتر عمل میکنه. حالا hammer burst می شد برداریم؟
ولی یک چیزیو در صحبتام عوض میکنم: اگه براتون هزینه ترافیک مهم نیست همون بعد از ظهر بهتره.

علم غیب که ندارم!من دیدم شما در این گفتگو ها از retro بد گفتین و گفتین rifle رو باید ریخت دور و ... به همین خاطر فک کردم که واسه همینه که فقط با gnasher می این جلو!!.قبول کنید که در خیلی جاها retro بهتر عمل میکنه. حالا hammer burst می شد برداریم؟
ولی یک چیزیو در صحبتام عوض میکنم: اگه براتون هزینه ترافیک مهم نیست همون بعد از ظهر بهتره.
خوب تو كه ميبيني ما فقط گنشر ور ميداريم ديگه هيچ نوع اسلحه اي به جز كلت ور نميداريم معمولا وحتي ملي اتك هم استفاده نميشه

---------- نوشته در 03:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:19 PM ارسال شده بود ----------

mode این هفته چیه :-&
سلام داش فعلا از مد پد خبري نيست توي عيد ي مسابقه هست كه خودم ميخوام راه اندازي كنمش و بايد پول بريزيد تا عضو بشيد و به نفرات اول تا سوم جوايزه خوبي داده ميشه

خوب تو كه ميبيني ما فقط گنشر ور ميداريم ديگه هيچ نوع اسلحه اي به جز كلت ور نميداريم معمولا وحتي ملي اتك هم استفاده نميشه

باشه تسلیم. من چون از سری بازیکنای نوب هستم دیگه خیلی آشنا نبودم(retro هم واسه نوب ها خوبه دیگه.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or