راهنمای کامل مولتیپلیر بازی Gears of War 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
دیدم کسی چیزی نمی نویسه خواستم یک پیشنهاد در بازی کنم:
اگر نزدیک یکی شدید و اون با gnasher تیری به شما و damage زیادی زد.اون وقت دو حالت داره:1-یا باید فرار کنید(اگه امکانش باشه!)2-اگه می خواید آزاده باشید باید بپرید پشت طرف(وگرنه خیلی راحت شما را می ترکاند) و حسابی بهش نزدیک شید(نباید اطراف بپرید چون با یک تیر دیگر شما رو down میکنه!)طوری که هر کی بتونه تیری به اون یکی بزنه کار تموم شه.اینجوری دیگه ربطی نداره که شما چقدر damage زدید یا اینکه خوردید.پس این کار را بهتر است که وقتی که شما damage زدید انجام ندهید.
نکته ی دیگر:اگر هم با lagg یا پینگ بازی می کنید و طرف مقابل sawedoff داشت و کمی هم حرفه ای بود ترجیحا فرار کنید چون شما وقتی می خواهید از او دور شوید کمی طول میکشد که واقعا دور شوید(پینگ)اونوقت اون راحت می تونه کارو تموم کنه و از همون مدت زمان کم که شما واقعا از او دور شوید راحت استفاده میکنه و کارو تموم می کنه!!(که مقداری اعصاب خورد کنه!!)
ایول...

ببخشید تاپیک نیمه کاره موند
این چند وقته مشغول کاری بودم و باید زود تحویلش میدادم وقت نشد اینو کامل کنم
فردا پس فردا شروع به کامل کردن این مقاله میکنم
سعی میکنم از بازی خودم و بعضی حرکات عکس و فیلم بگیرم تا بتونم بیشتر مطلب رو برسونم
بازم ببخشید
موفق باشید

---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

حسام تاپیک نیمه کاره میزنه......
همیشه این جوریه....
:-l:nospam:

با سلام
کسی می دونه چه جوری میشه رفت تو یک match بطوریکه زمین شلوغ باشه؟هر بار خودم می سازم با یک مشت bot بازی میکنم که بازی خواب آور میشه!!!

با سلام
کسی می دونه چه جوری میشه رفت تو یک match بطوریکه زمین شلوغ باشه؟هر بار خودم می سازم با یک مشت bot بازی میکنم که بازی خواب آور میشه!!!

سلام
با همون روش قبلي ميشه
مثلا توي quike match توي مچ 0 از 15 كنسل كن و زود دوباره quike سرچ كن
اگر اختلال توي شمارش مچ ديدي بدون گليچت درسته بعد صبر كن جوين بازي بشي
اول كار با بات ميفتي ولي كمي صبر كن تا بقيه هم بهت جوين شوند
توي اين گليچ ديگه خودت هاست نميشي بلكه به سرور وصل ميشي

آخه مشکل اینه که هر کی می آد بعد یک کم left میکنه و دوباره به همین ترتیب هی تک تک می آن و left میکنن.فقط 1 بار بعد مدت نسبتا طولانی یک چند نفری اومدن که بدشم باز خلوت شد.یادمه قبلا خیلی بهتر بود و ساده تر(وصل شدن)تازگی آ نمی دونم چی شده!چون قبلا از یک mode دیگه مثل horde یا ranked وقتی به مثلا از 15 تا رسید سریع کنسل می کردم و میرفتم تو quick و بعدشم می آورد اما الان این کار جواب نمیده و فقط باید به friend ها چشم داشت!!که اکثرشون هم joinable نیستن(تک و توک میشه رفت که بازم یکسری از اونا ping خیلی بدی نسبت به من دارن طوری که واقعا نمی شه بازی کرد.). پاشید صبح ها بزنیم که از اجنبی جماعت بی نیاز شیم.

با سلام
البته لگ که می گم منظورم دیگه خیلی هم نیست که کامل بره بیرون.ولی امروز که بازی می کردم یک اتفاق جالب افتاد:وقتی به همون روشی که همش با bot می نداخت چند بار زدم یکهو منو برد به یک match ای که همه آدم بودن:-o بعد هم اگه کسایی left می کردن بازم افراد دیگه ای می اومدن یعنی کلا با آدم بازی کردم که خیلی عجیب بود.(در ناامیدی بسی امید است).ولی گذشت(امور دنیویه دیگه:))
یک حرکتی هم زدم که شاید در بازی به کار شما بیاد:
همین جور وایستاده بودم که یکهو یک damage بد از پشت خوردم(یکی با gnasher از فاصله نسبتا کم زد)بعدش من سراسیمه خواستم گازشو بگیرم و در رم ولی می دونستم که با تیر بعدی حتما down هستم پس تا خواستم شروع به دویدن کنم زدم که به عقب بپره.بعدش صاف افتادم پشت طرف با فاصله کم ازش
icon10.png
بعدم تا اون بخواد برگرده که منو بزنه من ......
شاید به کار شما هم اومد.ولی بعد اون حرکت واقعا روحم شاد شد:))

دیروز که دوباره رفتم بازم این حرکت به کارم اومد و باز هم روحم شاد شد:))
و ما همچنان منتظر تکمیل مقاله هستیم
icon12.png

امروز هم دوباره اون حرکتو زدم و باز هم:))
یک نکته ی مهم در باره ی استفاده از sawed-off اون هم اینه اگه شما تیر اول رو اشتباه زدید حالا پریدید عقب که فرار و ... بعد پرش که شروع به عوض کردن خشاب می کنه حالا وقتی که کمی از فرایند تکمیل شدن گذشت حالا شما به سمت طرف مقابل (به پشتش) بپرید و در حال پرش که هستید فرایند خشاب عوض کردن تموم میشه و وقتی شما فرود آمدید حالا هم طرف نزدیک شماست و هم شما sawed-off دارید که در فواصل کم از gnasher بهتر است. و به احتمال بیشتر شما غالب خواهید شد.اینو برای دفاع از sawed-off گفتم.
حالا شاید شما بگید که خوب بعد کامل شدن عوض کردن خشاب می پریم؟!! اما این کار باعث میشود که طرف مقابل تمام شدن فرایند عوض شدن خشاب شما را ببیند و باز از شما فاصله بگیرد و اینکه تا اون موقع اون شما قاعدتا از او دور شده اید(اگه نزدیک باشید که اون همینطور damage های زیاد به شما میزند و کارو تموم میکند.) و اگه بخواید برگردید اون با damage هایی که به شما میزنه کارو تموم میکنه. تازه شما میتونید به صورت بالا نیز عمل کنید(وقتی با پرش از او دور شدید رویتان را به پشت او کنید و طوری وانمود کنید که دارید به قصد فرار میدوید اما سریع همانطور به عقب می پرید که در نتیجه هم احتمالا پشت او می افتید و هم فاصله کمه و او پشتش به شماست و بقیه ی فرایند.)
و همچنان منتظر اکمال مقاله هستیم.

آخرین ویرایش:
آخه ابن وقته داداش؟
من از 11 صح میام لایو هرکی خواست بیاد

آخه یک مشکل بزرگ وجود داره و اونم اینه که در این ساعت(6 تا 8)اینترنت مجانیه !! در بقیه ی ساعات مثل چی ترافیک مصرف میشه! هزینه اش هم که گرونه و اگه وصل شم و پدرم بفهمن dead میشم.
ولی پیشنهاد میکنم که یکبار امتحان کنید.(بعدش دیگه همیشه نماز صبحتون اول وقت میشه
icon12.png
)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or