با سلام
البته لگ که می گم منظورم دیگه خیلی هم نیست که کامل بره بیرون.ولی امروز که بازی می کردم یک اتفاق جالب افتاد:وقتی به همون روشی که همش با bot می نداخت چند بار زدم یکهو منو برد به یک match ای که همه آدم بودن:-o بعد هم اگه کسایی left می کردن بازم افراد دیگه ای می اومدن یعنی کلا با آدم بازی کردم که خیلی عجیب بود.(در ناامیدی بسی امید است).ولی گذشت(امور دنیویه دیگه
یک حرکتی هم زدم که شاید در بازی به کار شما بیاد:
همین جور وایستاده بودم که یکهو یک damage بد از پشت خوردم(یکی با gnasher از فاصله نسبتا کم زد)بعدش من سراسیمه خواستم گازشو بگیرم و در رم ولی می دونستم که با تیر بعدی حتما down هستم پس تا خواستم شروع به دویدن کنم زدم که به عقب بپره.بعدش صاف افتادم پشت طرف با فاصله کم ازش
بعدم تا اون بخواد برگرده که منو بزنه من ......
شاید به کار شما هم اومد.ولی بعد اون حرکت واقعا روحم شاد شد
دیروز که دوباره رفتم بازم این حرکت به کارم اومد و باز هم روحم شاد شد
و ما همچنان منتظر تکمیل مقاله هستیم
امروز هم دوباره اون حرکتو زدم و باز هم
یک نکته ی مهم در باره ی استفاده از sawed-off اون هم اینه اگه شما تیر اول رو اشتباه زدید حالا پریدید عقب که فرار و ... بعد پرش که شروع به عوض کردن خشاب می کنه حالا وقتی که کمی از فرایند تکمیل شدن گذشت حالا شما به سمت طرف مقابل (به پشتش) بپرید و در حال پرش که هستید فرایند خشاب عوض کردن تموم میشه و وقتی شما فرود آمدید حالا هم طرف نزدیک شماست و هم شما sawed-off دارید که در فواصل کم از gnasher بهتر است. و به احتمال بیشتر شما غالب خواهید شد.اینو برای دفاع از sawed-off گفتم.
حالا شاید شما بگید که خوب بعد کامل شدن عوض کردن خشاب می پریم؟!! اما این کار باعث میشود که طرف مقابل تمام شدن فرایند عوض شدن خشاب شما را ببیند و باز از شما فاصله بگیرد و اینکه تا اون موقع اون شما قاعدتا از او دور شده اید(اگه نزدیک باشید که اون همینطور damage های زیاد به شما میزند و کارو تموم میکند.) و اگه بخواید برگردید اون با damage هایی که به شما میزنه کارو تموم میکنه. تازه شما میتونید به صورت بالا نیز عمل کنید(وقتی با پرش از او دور شدید رویتان را به پشت او کنید و طوری وانمود کنید که دارید به قصد فرار میدوید اما سریع همانطور به عقب می پرید که در نتیجه هم احتمالا پشت او می افتید و هم فاصله کمه و او پشتش به شماست و بقیه ی فرایند.)
و همچنان منتظر اکمال مقاله هستیم.