sajad138512
کاربر سایت
کمک
سلام من تو مرحله ای که مربوط به کشتی میشه گیر کردم .
ابتدا که داخل کشتی می شوم و همه رو میکشم بعداز اون می رم پشت یه لپ تاپ وکشتی به کل داغون میشه وقتی دارم از کشتی فرار می کنم یه یارو میاد جلوم و دکمه space رو میزنم بعدش هم mash رو نشون میده که نمیدونم تو کیبورد چه دکمه ای رو بزنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
سلام دوست عزیز mash یعنی تکرار سریع تو باید تنید تنید space بزنی تا اون بمیره پس تند تند space بزن تا اون یاروحه بمیرهکمک
سلام من تو مرحله ای که مربوط به کشتی میشه گیر کردم .
ابتدا که داخل کشتی می شوم و همه رو میکشم بعداز اون می رم پشت یه لپ تاپ وکشتی به کل داغون میشه وقتی دارم از کشتی فرار می کنم یه یارو میاد جلوم و دکمه space رو میزنم بعدش هم mash رو نشون میده که نمیدونم تو کیبورد چه دکمه ای رو بزنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
دوست عزیز اگه از دیسک نصب کردی نمیشه درستش کرد و اگه از اینتر نت یه باره دیگه دانلودش درست میشهôاقا کسی میتونه کمک من بکنه
بازی ذخیره نمیشه واسم. هرچی سیو میکنم بعدش که میام بازی new gameمیده
پایان اخری که دوستشو میکشه اون محکم چاقورو تو گردنه دوستش فرو میکنه و بعد تمام قاچاق چیا میکشن کنار از جنگ و بعد از کات سین انفجار محله دنیس بازی تموم میشه.هیچی یه صحنه +18 نشون میده بعد اون دختره با چاقو میکنه تو شکمت میگه دیگه بهت نیازی نداره فقط میخواسته ازت بچه داشته باشه که در اینده بچت رهبری گروهو بدست بگیره
سلام من تو همون اول بازی موندم اونجایی که با رفیقش از زندان فرار میکنه به یه میز میرسه میگه نقشه رو بردار ولی نمیدونم چطوری برمیداره