Sadegh1385
کاربر سایت
داداش طبق دستور العمل عمل نکردی
خیلی باید وقت واسش بزاری
اول باید بری حیوون مورد نظر رو شکار کنی بعد که شکار کردی و کرفت کردی اول میتونی 2 تا رو حمل کنی بعدش حیوونای بعدی رو میگیری و کرفت میکنی از آخر میشه 4 تا اسلحه
و برای گرفتن تیر کمونو بقیه اسلحه ها باید radio tower هارو تسخیر کنی و گرنه اصلا باز نمیشن
تو اصلا به مراحل اصلی بازی فکر نکن بیشتر روی Radio tower و مناطق دشمن و شکار حیوون و کرفت کردن تمرکز کن تا بازی بهت بچسبه
اگه بخوای مراحل اصلی رو همینجوری ادامه بدی سه سوته تموم میشه و هیچیم از بازی نمیفهمی
بعد از اون دکمه c بعدش دکمه Eسلام بر دوستان
من تو یه مرحله گیر کردم
اونجایی که می ری تو کشتی و دشمنا رو رو کشتی می کشی و بعد می ری توی کشتی. توی کشتی هم باید افراد رو طوری بکشی که تیراندازی نشه . به آخراش می رسی یه دره بازش می کنی یه سرباز با اسلحه صد تیر میاد و جلیقه داره.(گندس و به سختی می شه کشتش) بعد می ری جلوتر می رسی به یه لب تاپ و یه کاری می کنی که باعث می شه که یه بمب فعال شه و قبل از اون یه چیزی هم بر می داری.
بعد فرار می کنی ولی بمب می ترکه و کشتی درحال غرق شدن می شه و باید خودتو نجات بدی و همین طور آب میاد بالا. از یه در رد می شه و درو می بندی و جلوتر که میری میری توی آب ولی یهو یه دشمن میاد دستتو می گیره
بهت میگه space رو بزن بعد از چند بار زدن می گه mash و یه مربع جلوشه که چیزی ننوشته
حالا چی کار باید بکنم و چطوری بیام بیرون؟
راستی برای من نمی گه که در چه مواقعی چه دکمه ای بزنیم چیکار کنم درست بشه؟
ممنون.
سوار ماشین میشی میزی گراز ميکشي و چند تا چیز جمع میکنی? اگه اينطوره نکوش شد دکمه M نقشه رو بزن بد موس بازی رو ببر روی زرده enter رو بزن بعد ok درست میشهسلام دوستان عزیز
من تو مرحله دوم گیر کردم . یعنی بعد از اینکه رادار و خاموش میکنم بعدش میام سوار ماشین میشم میرم تو یه کلبه خرابه اونجایی که یه گراز و میکشم بعد از اون که این قسمتم تموم میشه میرم سمت علامتی که نشون میده تو نقشه چنتا علامت الماس ( جعبه شانس ) هستش که 2 تاشون نمیتونم پیدا کنم یه خورده ام که دور میشم میگه از محدوده داری خارج میشی .
خواهشاً یه کمکی بکنید الان 3 روز گیر کردم نمیفهمم چیه . اون 2 تا الماس تو جنگل .
نبایدکسی روخفه کنی اروم ارپشتشون بروبه داخل یکی ازکشتی هابعدzروبزن فردی که قراره جیبشوخالی کنی بهت میگه ولی نبایدببینتددرضمن درصورت نیاز کسی روبکشآقا تو اونجا که چند تا کشتی هست می بیننت سریع یه چیز هایی میره هوا می باز ی چجوری بدون سر و صد کسی رو خفه کنم