mahdisenator
کاربر سایت
سلام من هم تو همون مرحله گیر کردم ولی میدونم اون الماس ها ملاک نیستند اون الماس ها فقط جعبه پول هستش که دل به خواهیهسلام دوستان عزیز
من تو مرحله دوم گیر کردم . یعنی بعد از اینکه رادار و خاموش میکنم بعدش میام سوار ماشین میشم میرم تو یه کلبه خرابه اونجایی که یه گراز و میکشم بعد از اون که این قسمتم تموم میشه میرم سمت علامتی که نشون میده تو نقشه چنتا علامت الماس ( جعبه شانس ) هستش که 2 تاشون نمیتونم پیدا کنم یه خورده ام که دور میشم میگه از محدوده داری خارج میشی .
خواهشاً یه کمکی بکنید الان 3 روز گیر کردم نمیفهمم چیه . اون 2 تا الماس تو جنگل .
اگه توی ایکس باکس بازی میکنی بعد از کشتن گراز ها و جمع کردن گل ها یه پیام میاد که عکس دوتا فلش زرد رنگ میاد میری تو نقشه پیداش میکنی و دکمه سبز رو میزنی اگرام تو کامپیوتر بازی میکنی فک کنم کلیک راست باید بکنیسلام من هم تو همون مرحله گیر کردم ولی میدونم اون الماس ها ملاک نیستند اون الماس ها فقط جعبه پول هستش که دل به خواهیه
منم تو این مرحله گیر کردم لطفا جواب بدیدسلام خسته نباشید من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید