دوستان سلام. من تو اون قسمت یادگیری تجارت گیر کردم سکانس کانر که باید محموله الوار رو بفرسته گیر کردم اصلا دکمه هام کار نمیکنه همونجا موندم. چکار کنم؟؟؟؟
---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------
سلام دوست عزیز saboorq شما چطوری این مرحله رو رد کردی؟؟؟؟ من همینجا گیر کردم. حالم گرفته شده.
---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟ من موندم تو این قسمت. خواهشاً کمکم کنید.
من مرحله ای کو تو برزیله گیر کردم باید چیکار کنم
سلام.
اقا من بعد از کشتن اون مرد چشم ابیه تو می خونه برگشتم به زمان حال و اونجا میگه که باید چند تا مرحله رو دوباره بازی کنی!! درست اومدم؟ اگر اره، حالا چی کارکنم؟؟؟؟
سلام دوستان . من تو اون مرحله ای که باید تجارت رو یاد بگیری گیر کردم هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه. همون که دوستمون saborg مطرح کرد . با این تفاوت که من وقتی چوبها رو انتخاب میکنم دیگه تمومه و trading menu رو نمیتونم بیارم. چکارکنم حالم گرفته شد؟؟؟؟
نمیدونم چه خبره تاپیک میزنن بعد همینطوری به حال خودش ولش میکنن دیگه ازش نمیپرسن
ببین اول تو قسمت stockpile تو یه قسنت پایین قسمت forest چوب لازم رو می خری بعد میری قسنت trading کالای لازمتو انتخاب می کنی و اون فردی رو که می خوایی واسه ش بفرستی انتخاب میکنی بعد space رو میزنی تا محموله فرستاده بشه محض اطلاع بگم این محموله ها تو خطر ان و ممکنه تصرف بشن باید برین اون قله هایی رو که انگلیسی ها اونجا رو گرفتن ازاد کنی تا این خطر رفع بشه و دیگه به گاری شما حمله نشه در غیر اینصورت به گاری شما حمله میشه و اگه به موقع خودتونو واسه نجاتش نرسونین به تصرف در میاد
---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------
بابا کدوم مرحله اصلا منظورت از برزیل بوستونه یه کم اطلاعات دقیق بده چون تو بوستون یه عالمه مرحله هست من از کجا بدونم کدوم رو می گی
---------- نوشته در 06:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------
دقیق یادم نمیاد کجا رو میگی اگه لطف کنی بگی کدوم سکانسه من اونو بررسی کنم بهت بگم چون چند تا از این کارو رو انجام میدیم
---------- نوشته در 07:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------
اگه با کیبورد بازی می کنی دکمه های فلش چپ رو بزن با دکمه های d و a نمیره روشون دکمه های سمت جنوب شرقی دکمه اینترتو میگم اونا رو بزن
سلام دوستان من تو اون مرحله یادگیری تجارت نمیتونم محموله ای ارسال کنم انگار گیر کردم. هرچقدر کلید send convoy رو میزنم نمیره. چکارکنم؟؟؟؟؟
اگه یه بار دیگه سیو 100 درصد و انلاکر بازی برای کرک تتا رو اپلود کنید ممنون میشم
الان برگشتم به زمن حال، میگه باید چند تا از ماموریت ها رو دوباره بازی کنی!!! یعنی چی؟
آقا من اونجا که باید ظرف 2 دقیقه اون پیک رو تو جنگل بکشه گیر کردم هر چی هم سریع میرم اون باز قبل از 2 دقیقه به نیروهای توی جنگل میرسه چی کار کنم
من هم دقیقا همین جا گیر کردم ، یکیشون که همون اول مسیر بعد از رودخونه که از اسبش افتاده که راحت با تفنگ میکشیمش بعد جلوتر 3 تا پیک هستن سوار بر اسب که اونا رو هم بدون اینکه از اسب بیفتم میکشم و ادامه مسیر سبز رو میرم که یه. یه پیک در حاله فرار تو نقشه میاد که هر طوری میرم بهش نمیرسم و زیر 2 دقیقه میگه که پیک به هدف رسید .... اعصابم خورد شده 100 بار امتحان کردم هم از مسیر دنبالش کردم هم از بیراهه ها نمیدونم کجای کار اشتباهه .. یه کمکی بکنید