Pedram0013
کاربر سایت
سلام من تو مرحله ای که دزمند هست تو برزیل وقتی که از قسمت پرداخت پول رد میشم پلیس ها منو میبینه من باید چیکار کنم؟
چرا جواب نمی دید آقایون؟سلام. توی assassin's creed 1 وقتی المعلم رو میکشی، بعد از توی animus بیدار میشی، باید چیکار کرد؟
من تو مرحله تمرین assassin creed گیر کردمسلام اینجا هر کی هر سوالی در مورد نحوه بازی مشکل در مراحل و...
چه از قسمت 1 این بازی چه آخرین قسمت که هنوز عرضه نشده بپرسید
خب من منتظرم
سلام من تو مرحله دو اساسین ریولوشن موندم با یه نفر میره پیش چن تا اساسین بعد بازی میگ باید سه بار از رو کول هم بپرید من میزنم میپره ولی حساب نمیکنه چیکار باید بکنم؟؟سلام اینجا هر کی هر سوالی در مورد نحوه بازی مشکل در مراحل و...
چه از قسمت 1 این بازی چه آخرین قسمت که هنوز عرضه نشده بپرسید
خب من منتظرم
سلام برای اینکه این مرحله رو بری باید انگلیسیت هم یه مقدار خوب باشه تا بفهمی چی میگن باید به حرفای اون دو نفر توجه کنی اگه مسیر رو اشتباه بری میگن که ایا اون مسیرو فراموش کرده؟ و اگه خیلی اشتباه بری اونا بهت شک میکن و بالای سرشون ایکن میاد ولی اگه درست بری یا چیزی نمیگن یا میگن که اون الان داره مسیر درست رو میرهتو بازی اساسین کرید برادر هود گیر کردم تو مرحله ی SEQUENCE 5 MEMORY 3 تومرحله ای که لباس یه سرباز رو می پوشی و یک صندوق دستت هست و دو تا سرباز همراهت میان باید چی کار کنم