سلام دوستان
تو اساسین کرید 4 حدود 6 و7 درصد بازی رو رفتم در یک مرحله به یک جزیره ی بزرگ میرسم که باید یک سری از برده ها رو که دارند اعدامشون میکنند رو ازاد کنیم اونارو ازاد میکنم و اخریشونو هم دارن با دار میزنند بعد میرم پیش دوستانم و بعد از تو کشتی میاد اینجا هیچ جایی نزده که باید چیکار کنیم
اره همونجاشم اونو نجات میدمفکر کنم همون قسمتی رو میگی که زنه سیاه پوسته میاد صدات میزنه میگه ادوارد کمک کن بعد میره اعدامش میکنن ببین قبل از درگیری از دور با اسلحه به طنابش بزن تا بیافته پایین و نمیره بعد حمله کن چون اول حمله کنی اونو میکشن فرصت نمیکنی نحاتش بدی اول به طتابش شلیک کن بعد بهشون حمله کن
اره همونجاشم اونو نجات میدم
و بعدش سوار کشتی میشه و نمیدونم باید چیکار کنم
یعنی نمیدونم چطوری باید به معموریت جدید برم
دادا من رو PS4 بازی میکنم و اونجاشو رد کردم ولی به هر حال دستت درد نکنه جواب دادییعنی علامت کشتی رو نشون میده میگه سوار شو بعد هیچی نشون نمیده اگه اینطور باشه مشکل از کرکت هست داداش یه کرک سالم بریز بعدشم سعی کن تمامی ابدیت های بازی رو نصب کنب تا باگت هم پایین بیاد
دادا من رو PS4 بازی میکنم و اونجاشو رد کردم ولی به هر حال دستت درد نکنه جواب دادی
سلام.من تو یه مرحله assassins creed revelations گیر افتادم.اکه کسی این بازی رو تا آخر رفته لطفأ راهنمایی ام کنه؟
توی سیزن چهارم یه مرحله هست که باید رقاص هارو از دست نیروهای مزدور نجات بدیم و اونارو خلع سلاح کنیم من نمیدونم که چجوری باید خلع سلاحشون کنم.کسی میدونه؟
خوبی داداش ؟؟/
داداش من به یه مشکل برخوردم تو بازی آساسین
من اون قسمتی که تو دریاست و همش مرحله مرله از کتی پیاده میشم و همه رو فتح کردم یه قسمت هست که یه کشتی غرق شده داره نمیدونم با اون یه تیکه چوب دماغه کشتی که از آب بیرونه چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین
همه مراحل و جزایر اون جارو فتح کردم اما هیچ چیز جدیدی بهم نمیده میرم جلو همون حالت طوفان میاد اجازه پیشروی نمیده
فکر کنم به خاطر همون یه تیکه هست راهنمایی میکنی چیکار نم ؟؟؟
ممنون