Kian1388 عضو جدید May 25, 2020 #77 ببخشید من مرحله ای که باید به داخل کاخ دوشیزه برم گیر کردم نمیدونم چجوری برم توش
M Mahdiyar.kh عضو جدید Aug 17, 2021 #78 سلام من یکجا توی assasins creed 1 موندم هیچ مرحله ای توی بازی برام نمیاد باید چیکار کنم؟
N Nabi gamer عضو جدید Jan 26, 2023 #79 سلام من در اساسینس کرید یک با چه کلید هایی ضربه رو دفاع کنم (توی توضیحات زده f رو نگه دار و یک نوشته دیگه هم میاره)
سلام من در اساسینس کرید یک با چه کلید هایی ضربه رو دفاع کنم (توی توضیحات زده f رو نگه دار و یک نوشته دیگه هم میاره)
N Nabi gamer عضو جدید Jan 26, 2023 #80 سلام من از اساسینس کرید برادر تا iv تموم کردم و همشون با e و... ضربه رو دفاع میکردن حالا اساسینس کرید یک با چه دکمه ای دفاع میکنه. لطفا سریع جواب بدید
سلام من از اساسینس کرید برادر تا iv تموم کردم و همشون با e و... ضربه رو دفاع میکردن حالا اساسینس کرید یک با چه دکمه ای دفاع میکنه. لطفا سریع جواب بدید
S sadra sad.. عضو جدید Nov 11, 2024 #81 سلام اگه میشه زود جواب بدین من تو اساسین کرید دو تو ویلا تو مأموریت practice makes perfect موندم همونجایی که بعد quick step skill میاد میگه counter kill performed 0/3 اگه میشه زود راهنمایی کنید
سلام اگه میشه زود جواب بدین من تو اساسین کرید دو تو ویلا تو مأموریت practice makes perfect موندم همونجایی که بعد quick step skill میاد میگه counter kill performed 0/3 اگه میشه زود راهنمایی کنید