راهنمای فارسی Trucha

• Thread starter Thread starter UBI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ماریو گالاکسی
شما فکر نمی کنید شاید از رایتر یا این جور عوامل باشه
اگه بتونم با یه امیج دیگه تست کنم .... همه ی مراحل رو دو بار انجام دادم دوباره هم انجام میدم ممنون از راهنمایی تون

باتشکر فراوان از راهنماییهای دوستان
من تونستم ارور 001 رو بردارم و بازی رو رایت بزنم .
ولی بعد از لوگوی smg یه صفحه سیاه میاد !!!
لطفا اگه مشکل به مد چیپم بر میگرده راهنماییم کنید. در ضمن با mp3 هم همین مشکل رو دارم

کنسول من j هست.

باتشکر فراوان از راهنماییهای دوستان
من تونستم ارور 001 رو بردارم و بازی رو رایت بزنم .
لطفا اگه مشکل به مد چیپم بر میگرده راهنماییم کنید. در ضمن با mp3 هم همین مشکل رو دارم

کنسول من j هست.
ریجن بازی چیه؟
اخر سر SIGN رو زدی؟
MP3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟

کار که نکرد دیگه از چی تشکر میکنی !!
در هر صورت اول بببین sign رو زدی یا نه بعدش هم ببین فایلایی که علی گزاشته رو گرفتی ...
در ضمن با mp3 هم همین مشکل رو دارم
من MP3 رو با Trucha تست نکردم بهت هم پیشنهاد میکنم خودت رو زحمت ندی Home brow رو نصب کن بعد با Gecko اجراش کن
MP3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟
Metroid Prime 3

ریجن بازی uc هستش . راستش من بازی رو از west خریدم و اونا میگن که مشکل از مد چیپه و حدود 60 تومن هزینش میشه . حالا بماند که west به جای یکی از بازی هایی که سفارش داده بودم یه بازی pc برام فرستاده بود البته بعد از ده روز ؟؟؟

در ضمن sign رو هم زدم. یعنی شما میگید مشکل از مد چیپ نیست؟

ریجن بازی uc هستش . راستش من بازی رو از west خریدم و اونا میگن که مشکل از مد چیپه و حدود 60 تومن هزینش میشه .
امکان اینکه مشکل از چیپ باشه خیییلی ضعیفه
در هر صورت اگه بازیت UC هست فقط لازمه 01 رو ورداری و اگه مطمعنی که درست کار رو انجام دادی و بازم اجرا نمیشه به نظر من از همون Gecko اسفاده کن که خیلی هم آسون تره

ریجن بازی uc هستش . راستش من بازی رو از west خریدم و اونا میگن که مشکل از مد چیپه و حدود 60 تومن هزینش میشه . حالا بماند که west به جای یکی از بازی هایی که سفارش داده بودم یه بازی pc برام فرستاده بود البته بعد از ده روز ؟؟؟

در ضمن sign رو هم زدم. یعنی شما میگید مشکل از مد چیپ نیست؟
من خودم همین ریجن U/C رو دارم الان. فقط همونطور که خودت گفتی باید 001 رو برداری و آپدیت 3.0 U که روش هست رو با brickblocker حذف کنی و با Language Patcher هم پچش کنی (1EN). دیگه نباید مشکلی داشته باشه. احتمالا شما زبونش رو پچ نکردی که نمیاد.

کی بود صدا زد Trucha؟؟
والا من که متروید رو از وست گرفتم بدون هیچ مشکل و دست کاری اومد. الله اکبر... خودمم هنوز موندم این چجوری اومد؟؟
ماریو هم با پچ کردن اومد که ژاپنی بود و اون فایل هایی که صفحه اول گذاشتم رو باید جایگزین می کردی.
یه اطلاعاتی از دستگاهت بدی بد نیست. مثلا اینکه کی گرفتی؟؟ از کجا گرفتی؟؟ ریجنش چیه؟؟
باز اگه دیگه نتونستی کاری کنی و اون Home bro لعنتی هم مثل من نتونستی نصب کنی و داشتی کچل می شدی و یک ثانیه مونده بود تا خود کشی کنی کنی یه پیام خصوصی بزن تو بازار رضایی، چهارراه ولیعصری جایی قرار می ذاریم بهت دیسک های خودم رو می دم... دیسک ها خودم تست شدست اگه با اونا هم نیومد بدون که دستگاه مشکل داره و بهت انداختن...

سلام من بازي Order Up! ريجن UC رو گرفتم.اين بازي آپديت داره با برداشتن اين آپديت ديگه كار ديگه اي نميخواد بكنم اجرا ميشه؟دستگاهم J هست.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ويرايش:بازي Dragon Quest Sword رو هم UC گرفتم ولي فقط پايين مينويسه : Now Loading... هيچي ديگه نميشه(هنگ).اين رو باس چه كنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or