راهنمای فارسی Trucha

• Thread starter Thread starter UBI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من از همون Gecko اسفاده کن که خیلی هم آسون تره

از لطف همتون ممنونم که راهنماییم میکنید
شرمنده ، میشه یه کم بیشتر توضیح بدید( Gecko ؟؟؟) و ( Home bro ؟؟؟ ) .

من کنسول رو دست دوم خریدم و قراره که صاحب قبلیش این اطلاعات رو تا سه شنبه از جایی که خریده بهم بده.
ریجن دستگاه رو هم که گفتم j

در ضمن بازی هایی مثل call of duty و red steel رو با هیچ مشکلی بازی می کنم .

راستی دوست عزیز alimami جان متاسفانه ساکن تهران نیستم اگه کار به جاهای باریک کشید شاید بهت زحمت بدم برام پستش کنی ( البته هزینش هر چی باشه تقدیم می کنم )

آخرین ویرایش:
:wallbash::groupwave:

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و مخصوصا خودم

بالآخره ماریو گالاکسی رو درستش کردم. من سه مرحله زیر رو انجام دادم ولی نمی دونم کدومش بازی رو راه انداخت.

1) با نرم افزار wii language patcher فایل main.dol رو patch کردم . با تشکر از psxgamer برای توصیه اش.

2) با نرم افزار Wii Brick Blocker آپدیت رو برداشتم . باز هم با تشکر از psxgamer

3) با توجه به اینکه game zone بازی ای که وست به من داده بود ( PAL EUROPE ) بود . با نرم افزار WIU اون رو patckh کردم .

حالا می خوام روی mp3 کار کنم .

من بازی RE:zero و RE:Umbrella Chronicles را توسط روشهای آموزش داده شده تغییر زبان دادم و با سرعت 2 و در آخر هم 1 با برنامه ImgBurn رایت کردم
ولی هر بار به محض اینکه DVD را توی دستگاه میذارم یه صفحه سیاه که نوشته ژاپنیه(بدون حتی یک عدد و حتی یک حرف انگلیسی) میاد و دیگه هیچ کلیدی چه روی ریموت چه خود دستگاه به جز Eject , Power کار نمیکنه (البته اگه Eject را بزنیم بازم تغییری به جز بیرون اومدن دیسک حاصل نمیشه و باز هم هیچ کلیدی کار نمیکنه) و اگه دیسک را درنیاریم و دستگاه را روشن خاموش کنیم باز هم همین آشه و همین کاسه
این مشکل از چی میتونه باشه؟
(ریجن دستگاه من Korea :eek:
فریمور 3.3K :eek::eek: )
نکته:این بازیها منوهاش انگلیسی بود ولی زیرنویسش و آیتم هاش ژاپنی

من بازی RE:zero و RE:Umbrella Chronicles را توسط روشهای آموزش داده شده تغییر زبان دادم و با سرعت 2 و در آخر هم 1 با برنامه ImgBurn رایت کردم
در مورد RE:Umbrella Chronicles ؛ برای من هم دو تا دیسک اولی که رایت کردم درست اجرا نشد؛ البته Error انگلیسی میداد (یعنی زبون عوض شده بود!) مشکل از دیسک بود...

اینی که شما میگی error ژاپنیه یعنی هنوز درست نشده، برای تغییر زبون هم همونطوری که میدونی دوتا برنامه هست : یکی Wii Generic Patcher ؛ یکی هم Wii Language Patcher . شما با Language Patcher یه بار دیگه امتحان کن.

فکر نمیکنم ربطی به ریجن Korea داشته باشه اینکه این بازی نمیاد ؛ خلاصه اینکه یه بار دیگه باهاش ور برو تا درست شه!

----------------------

پ.ن.1. یه چیز جالب: یه SMG داشتم که با همین Trucha درست شده بود و با همون دیسک تا آخر بازی رفته بودم؛ چند روز پیش که دوباره دیسک رو گذاشتم نشناخت! :eek: جل الخالق! باید یه بار دیگه رایت میکردم!!

پ.ن.2. این صفحه ی Wii Region Patcher Compatibility List هم مثل اینکه رفته به رحمت خدا. پیداش نیست! امیدوارم زودتر برگرده منبع خوبی بود.

سلام دوستان
آقا ما یه فیفا خریدیم
09 همین ارور 01 رو میده
همه صفحات رو خوندم
سوالام اینه :
1- اون فایل های ریجیستر شده تو پست 4 پاک شدن
2- چند درصد بازیها این ارور رو میدن (با توجه به کنسولم میگما)
کسی یه راه حل راحت تر نداره
مثل اینکه نسخه بازیهای بدون مشکل رو بفروشه
یا یه فروشگاهی که بازیهاشو این کارش کرده باشه
و ...
ممنون

بچه های کجایین؟
بابا کمکی
یاری
نصری
دوستان این فایل کی های اماده که دوستمون گذاشته بودن پاک شده از زد شیر
میشه کسی دوباره بزاره
کمکککککککککککک

سلام
دوستان ببخشید این نرم افزار Trucha اونطور که متوجه شدم فقط منو ها و زیر نویس ها رو انگلیسی میکنه . با این حساب Audio و صدا ها چطور انگلیسی میشه تو بازی های ژاپنی ؟
من که کنسولمو تازه خریدم که نیاز نیست بازی هامو پچ کنم ( ارور 001 ) ؟

سلام/ دوستان من هر کاری میکنم این بازی ما اجرا نمیشه و فقط بعد ار برداشته شدن اون ارور 001 یه صفحه سیاه میاد . حالا روند کارامو مو به مو میگم , هر جاش غلط بود لطفا اصلاح کنید :
1- ریجیستر کد های علی عزیز رو که ترتیب هم داشتن دانلود کردم و با فایل ایزو بازی که با ایمج برنر گرفتم و همه نرم افزاز ها و ... ریختم در روت درایو اچ دستگاهم
2- به ترتیب ریجیستر کد های علی جان رو اجرا کردم (1 تا 4)
بعد با تروچا ( که کاستم کی 1 رو هم طبق راهنما فعال کردم ) فایل ایزو رو باز کردم و از روی پارتیشن دوم فایل main.dol رو اکسترکت کردم در همون درایو اچ
3- با جنریک وی پچر ابتدا دنبال ارور 001 گشتم و بعد اون رو پاک کردم و بعد فقط سیو رو زدم و اومدم بیرون ( به خدا دست به هیچ چیز دیگه نزدم:(()البته برای اطمینان که سیو شده دوباره با جنریک وی پچر باز کردم و دیدم بعله ! ارور رو پاک کردم و به جای ریمو 001 زده ری استور 001 ( مطمئنا سیو شده بود)
4-بعد فایل رو جایگزین کردم و تروچا ساین ایت رو زدم و بعد خروج
5- با نرم افزار wiu1.1 ایزو رو تست کردم . همه چیش درست بود , فقط نوشته بود آپتودیت خطرناک
منم پچش کردم و نرم افزار رو بستم , دوباره که باز کردم مشکلی نداشت
6- بازی رو , روی یک مدل دی وی دی که بازیهای وی روش جواب داده وبد ( وی پلی و ... رو روش رایت کرده بودیم و کاتر میکرد) با سرعت 2.ایکس رایت کردم
7- دستگاه شناخت اما وقتی بازی رو اجرا کردم ارور 001 نیومد اما صفحه سیاه شد و ....
منتظر راهنمایی تون هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or