سلام/ دوستان من هر کاری میکنم این بازی ما اجرا نمیشه و فقط بعد ار برداشته شدن اون ارور 001 یه صفحه سیاه میاد . حالا روند کارامو مو به مو میگم , هر جاش غلط بود لطفا اصلاح کنید :
1- ریجیستر کد های علی عزیز رو که ترتیب هم داشتن دانلود کردم و با فایل ایزو بازی که با ایمج برنر گرفتم و همه نرم افزاز ها و ... ریختم در روت درایو اچ دستگاهم
2- به ترتیب ریجیستر کد های علی جان رو اجرا کردم (1 تا 4)
بعد با تروچا ( که کاستم کی 1 رو هم طبق راهنما فعال کردم ) فایل ایزو رو باز کردم و از روی پارتیشن دوم فایل main.dol رو اکسترکت کردم در همون درایو اچ
3- با جنریک وی پچر ابتدا دنبال ارور 001 گشتم و بعد اون رو پاک کردم و بعد فقط سیو رو زدم و اومدم بیرون ( به خدا دست به هیچ چیز دیگه نزدم
)البته برای اطمینان که سیو شده دوباره با جنریک وی پچر باز کردم و دیدم بعله ! ارور رو پاک کردم و به جای ریمو 001 زده ری استور 001 ( مطمئنا سیو شده بود)
4-بعد فایل رو جایگزین کردم و تروچا ساین ایت رو زدم و بعد خروج
5- با نرم افزار wiu1.1 ایزو رو تست کردم . همه چیش درست بود , فقط نوشته بود آپتودیت خطرناک
منم پچش کردم و نرم افزار رو بستم , دوباره که باز کردم مشکلی نداشت
6- بازی رو , روی یک مدل دی وی دی که بازیهای وی روش جواب داده وبد ( وی پلی و ... رو روش رایت کرده بودیم و کاتر میکرد) با سرعت 2.ایکس رایت کردم
7- دستگاه شناخت اما وقتی بازی رو اجرا کردم ارور 001 نیومد اما صفحه سیاه شد و ....
منتظر راهنمایی تون هستم