راهنمای فارسی Trucha

• Thread starter Thread starter UBI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مشخصات کامپیوترم اینه:
CPU 3.42 Ghz Duel Core
Ram 2 Gb
VGA 7300GT 256 Mb
Hard Disk 160 Gb
با این مشخصات Key finder چقدر طول میکشه؟سرعتش رو نمیشه بالا برد؟:-"
من او همون صفحه اول چند تا پست پایین تر kEY ها رو گذاشتم واسه دانلود.دیگه احتیاج به طی اون مراحل نیست

آقا این SMG رو ارور 001 رو پاک کردم و زبونش هم EN کردم. اون فایل ها(button.arc و ...) رو هم replace کردم ولی بازی اجرا نمیشه یه صفه سیاه میاد و هنگ میکنه.(مثل اینکه یه UC بزاری تو J ;)):blushing:

آقا این SMG رو ارور 001 رو پاک کردم و زبونش هم EN کردم. اون فایل ها(button.arc و ...) رو هم replace کردم ولی بازی اجرا نمیشه یه صفه سیاه میاد و هنگ میکنه.(مثل اینکه یه UC بزاری تو J ;)):blushing:
شما بعد از اینکه بایل ها رو جایگزین کردی رو پارتیشن مربوطه Sign at Trucha یا یه همچین چیزی رو زدی؟؟

دست به آپدیت که نزدی؟؟

SMG یه استثنا هست. با هر برنامه ای که 001 رو برمیداری دست به زبونش نمی زنی. اصلا هیچ وقت زبون SMG رو بوسیله دستکاری کردن Main.dol سعی نکن عوض کنی. فقط 001 رو بردار و بزار زبونش همین ژاپنی باشه. به جاش اون فایلهای(button.arc و ...) رو جایگزین کن. حله....
اگه دست به زبون بزنی صفحه اینطوری سیاه میشه و هنگ میکنه.:biggrin1:
البته به حرف آقا میلاد هم گوش کن:p

ahhhhh

بچه ها من از این چیزایی که شما می نویسین هیچی نفهمیدم.مثلا ارور 001 چیه یا با اون آموزشی که گذاشتین چطوری میشه زبان رو عوض کرد.بعدشم وقتی از رو آموزش میرم بو اون قسمت برنامه dewad.exe پوشه رو درست نمی کنه.در ضمن تو ایمیج red steel فایل RVL-WiiSystemmenu-v???.wad نیست.اگه میشه یه نفر با توضیحات کامل یه آموزش بده. :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or