راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا یکی پیدا شه به سوال منم یه جوابی بده. من گفته بودم چطوری باید سیو ها رو کپی کنم توی Sd بعد ازم پرسیدین که فرمت کارتم چیه منم گفتم از کجا باید فرمتش رو ببینم.
حافظش هم 256 هست. ولی نمیدونم چرا دستگاهم نمیخونه کارت رو.
اگر شما کارت رو از طریق دوربین دیجیتال یا Card Reader به کامپیوتر وصل کنید و اونو به عنوان یک درایو بشناسه از properties فایل سیستم/فرمت رو میتونید ببینید.
دوستان کسی الان میدونه کجا Wii رو کپی خور میکنن؟ (غیر از آقای تکاوچ) قیمتشون چنده و با کدوم چیپ.؟
ممنون
فکر میکنم الان فرمان رایانه با ۴۵تومن WiiCan نصب میکنه. WiiCan تا همین چند روز پیش اطلاعات خیلی کمی درموردش بود اما اخیرا در این wiki جزو cloneهای Wiikey معرفی شده:
http://wiki.nintendo-scene.com/index.php?title=Wii_modchips
قبلا اینطور طبقه بندی نشده بود:
http://wiki.nintendo-scene.com/index.php?title=Wii_modchips&oldid=3470
حالا معلوم نیست چقدر مطمئن باشه اطلاعات اون wiki و اگر درسته بروزرسانی آینده‌ی Wiikey روش نصب میشه یا نه.
چند وقت پیش اگر اشتباه نکنم اون مغازه‌ای هم که در پاساژ کیش تجریش بود Wiikey و Wiinja Deluxe داشت.
برای save کردن بازی های GC حتما مموری GC لازمه ؟
تا جایی که من میدونم بله.

فکر میکنم الان فرمان رایانه با ۴۵تومن WiiCan نصب میکنه. WiiCan تا همین چند روز پیش اطلاعات خیلی کمی درموردش بود اما اخیرا در این wiki جزو cloneهای Wiikey معرفی شده:
http://wiki.nintendo-scene.com/index...e=Wii_modchips
قبلا اینطور طبقه بندی نشده بود:
http://wiki.nintendo-scene.com/index...ips&oldid=3470
حالا معلوم نیست چقدر مطمئن باشه اطلاعات اون wiki و اگر درسته بروزرسانی آینده‌ی Wiikey روش نصب میشه یا نه.
چند وقت پیش اگر اشتباه نکنم اون مغازه‌ای هم که در پاساژ کیش تجریش بود Wiikey و Wiinja Deluxe داشت.
نقل قول:
خوب Clone که به درد نمیخوره یعنی قابل اعتماد نیست، اسم و شماره اون مغازه که تو پاساژ کیش تجریش هست داری؟

خوب Clone که به درد نمیخوره یعنی قابل اعتماد نیست، اسم و شماره اون مغازه که تو پاساژ کیش تجریش هست داری؟
الان هرچی میگردم شماره‌اش رو پیدا نمیکنم(فکر کنم تو صفحه‌های قبلی همین تاپیک پیداش کنی) اگر اشتباه نکنم مگا گیم بود اسمش.

بله. برای سیو بازیهای گیم کیوب باید حتماً باید مموری گیم کیوب باشه.

===================

راستی من یه SD 32 گیگ دم دستم بود دیدم نوشته بود فایل سیستم: FAT
حالا این یعنی چی؟ یه 256 هم هست که اونو باید از توی موبایلم در بیارم. احتمالاً اونم باید FAT باشه چون Wii هیچکدوم رو نمیخونه...

بچه ها بهترین جا برای خرید بازی های ویی کجاست؟
آدم که نمی تونه کل جمهوری رو بگرده!!!!!

بهترین جا دات کام هست که خودم هم از اونجا خرید می کنم. تقریباً هر هفته یکی دو تا بازیشو میاره. همونجا واست بازی رو رایت میکنه ( تازه CDهاش عکس دار هستن ) قیمتشم 5000 تومان هست.چند روز پیش که رفتم سراغش گفت میخواد ماریو کار گیم کیوب رو بیاره.

بله. برای سیو بازیهای گیم کیوب باید حتماً باید مموری گیم کیوب باشه.

===================

راستی من یه SD 32 گیگ دم دستم بود دیدم نوشته بود فایل سیستم: FAT
حالا این یعنی چی؟ یه 256 هم هست که اونو باید از توی موبایلم در بیارم. احتمالاً اونم باید FAT باشه چون Wii هیچکدوم رو نمیخونه...
اگر داخل ویندوز XP نگاه میکنید و نوشته FAT یعنی FAT16. در غیر این صورت نوشته باید FAT32 باشه. بقیه‌ی ویندوزها رو خاطرم نیست که به همین ترتیب بودن یا نه.
اون ۲۵۶مگبایت رو هم تست کنید، اگر FAT/FAT16 دارید فایل سیستمش مثل مال من هست و من مشکلی ندارم. شما هم اطلاعات مهم داخلشو یه پشتیبان بگیرید و بعد اون SD Card رو در ویندوز فرمت مجدد کنید شاید Wii بشناسه.

من رفتم توپخونه پاساژ لباف طبقه پایین کپی داره 65 عنوان دونه ای هزار تومن خودم ماریو پیپر رو گرفتم

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1000 تومان!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: che-jaleb
اگر داخل ویندوز XP نگاه میکنید و نوشته FAT یعنی FAT16. در غیر این صورت نوشته باید FAT32 باشه. بقیه‌ی ویندوزها رو خاطرم نیست که به همین ترتیب بودن یا نه.
اون ۲۵۶مگبایت رو هم تست کنید، اگر FAT/FAT16 دارید فایل سیستمش مثل مال من هست و من مشکلی ندارم. شما هم اطلاعات مهم داخلشو یه پشتیبان بگیرید و بعد اون SD Card رو در ویندوز فرمت مجدد کنید شاید Wii بشناسه.

اون 256 مگابایتیه هم FAT بود. ولی هرچی توی کارت بود رو پاک کردم گذاشتم توی دستگاه، ولی بازم نشد.
شاید مال ورژن دستگاهم باشه. توی قسمتی که عکس اون پیچگوشتیه هست که میرم، اون بالا نوشته ver 2.0J
نمیدونم به این ربطی داره یا نه؟
حالا یه سوال. اصلاً Wii بیشتر از 15 تا بازی سیو میکنه یا نه؟ چون توی اون صفحه ی سیو ها فقط 15 تا مربع هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or