Naughty Kitty
کاربر سایت
سلام، دوستانی که کنسول Wii رو تهیه کردن به هیچ عنوان تا مشخص شدن وضعیت مود چیپ Firmware، Wii Key کنسول رو از طریق نت Update نکنند با توجه به مطالب وب سایت های زیر مبنی بر جلوگیری از ارتقاء کنسول های دارای مود چیپ، بنابراین با ارتقاء به جدیدترین Firmware کنسول احتمالا با پیغام خطا مواجه خواهند شد. برای مشاهده مطلب به اینجا مراجعه کنید، البته در سایت Wii Fit.net هم به این مطلب اشاره شده. البته باید اضافه کنم که در مطلب عنوان شده، به مود چیپ Wii Key ورژن 1.2 اشاره شده. موفق باشید
نخیر درست میگه... من هم راجع بهش شنیدم... همه دستگاه ها مشکل نمیخورند شاید بعضی هاشون.. ولی بازهم کاره پرخطریه
دوست عزیز، کلا مضمون مطلب راجع به این بوده که تایید شده که تعدادی از کنسول های دارای مود چیپ بعد از ارتقاء بریک شده و اشاره شده به ورژن 1.2 مود چیپ Wii Key .به نظر من موقتا Upgrade کردن به صلاح نیست. ضمنا بنده که از خودم نگفتم منبع هم گذاشته بودم www.wiifit.net
خوشبختانه با نصب فیرم ور جدید ، مشکلی برای Wiikey و کنسول های کرک شده پیش نمیاد...
خود سایت wiikey اینو تایید کرده:
www.wiikey.cn
[07.08.08] Wii firmware 3.0 issues
Nintendo has released firmware 3.0 via online updates. It will NOT brick or disable Wiikey; however, base and config discs will not load 'natively', neither will any other GC disc with El Torito standard header format. WiiNewz have reported that there are already tools available for building bootable config and setup discs, as well as other discs with applications and emulators. We are currently researching why the El Torito format no longer works. Once this is completed new versions of the config and base system disc will be made available.