ldghn
کاربر سایت
2 تا پست بالاتر نوشته .com 400 ميدهکسی جایی سراغ داره که Ntsc-uc بفروشن ؟
من خیلی جا ها رو گشتم ولی ... : (
2 تا پست بالاتر نوشته .com 400 ميدهکسی جایی سراغ داره که Ntsc-uc بفروشن ؟
من خیلی جا ها رو گشتم ولی ... : (
2 تا پست بالاتر نوشته .com 400 ميده
من آپدیت کردم هیچ مشکلی نیست هیچ کاری به مدچیپ نداره الانم کلی باهاش آن لاین میشم اون پیغام هم فقط میگه ممکنه که دستگاهتون آسیب ببینه که حتی اگر روی دستگاهتون مدچیپ هم نباشه همینو میگه چونکه اصلا نینتندو در حال حاضر اصلا نمیتونه تشخیص بده که دستگاه چیپ داره یانه (از طریق وصل شدن به اینترنت چونکه این چیپها اصلا روی درایو نصب میشن و کوچکترین سیگنال broadband ازشون عبور نمیکنه و مخفی هستن)
پس بیخودی با چیزی که ازش اطلاع ندارید بچه هارو نترسونید
تازه اگر آپدیت کنن بهتره چونکه از بریک شدن دستگاه که بخاطر اجرای آپدیت از روی دیسکهایی که روشون آپدیت داره و از ریجن دستگاه نیست جلوگیری میکنه
We received an anonymous from someone who claims to have modded over 500 Wii console's
برای من در دستگاه آمریکایی به این ترتیبه:من یه سوالی داشتم.
اینکه چطوری می تونم سیو بازیها رو بریزم توی اس دی؟
آخه من کارت اس دی رو که میذارم توی دستگاه و میخوام سیو رو بریزم توش، یه چیزی در مورد اس دی می نویسه و چون ژاپنیه نمی فهمم چی میگه.
یکی اگه کمکم کنه ممنون می شم.
Wii - System Operations Manual:
http://www.nintendo.com/consumer/downloads/WiiOpMn_setup.pdf
Wii - Channel and Settings Manual:
http://www.nintendo.com/consumer/downloads/WiiChEng.pdf
توی ایران گمان نکنم با D2C اومده باشه اما کم کم در سرتاسر جهان D2C داره زیاد میشه.این سری جدید Wii ها مگه اومده ؟؟؟ :confused:
بعدش یه سوال دیگه : برای این Wii های آمریکایی ؛ مبدل برق 110 به 220 احتیاج هستش یا اینکه مثل PS3 خودش برق رو تبدیل میکنه؟؟؟
فرمت SD Card شما چیه؟ ظرفیتش چقدره؟میدونم. من قبلاً همه ی این کارها رو کرده بودم ولی مشکل من اینجاس که کپی نمیکنه. یعنی وقتی روی عکس سیو بازی کلیک می کنم و نوشته ی سمت چپ رو میزنم، یه چیزی در مورد اس دی میگه و پایینشم یه دکمه هست که نوشته Ok.همین. هیچ سوالی ازم نمی پرسه و سیو رو کپی نمیکنه. نمیدونین دلیلش چیه؟
مرسی.توی ایران گمان نکنم با D2C اومده باشه اما کم کم در سرتاسر جهان D2C داره زیاد میشه.
من ترانس ۲۰۰وات برای Wii گرفتم که حتی ۲۰۰ وات هم براش زیاده. معمولا فروشندهها به اشتباه ترانسهای خیلی قوی(بیشتر از ۲۰۰ وات) که برای XBOX360 لازمه رو توصیه میکنن اما Wii خیلی کم مصرفتره و همون ۲۰۰ وات هم زیاده
یه راه دیگه اینه که آداپتر برق سازگار با Wii تولید شرکتهای متفرقه بگیرید که از ۱۱۰ تا ۲۲۰ رو خودش پشتیبانی میکنه. اینکه چقدر قابل اطمینان باشه رو نمیدونم، قرار بود فرمان رایانه بیاره از این آداپترها نمیدونم آورد یا نه.