A l i
کاربر سایت
سلام
فکر میکنم همه ی بچه های سایت شما رو قبول داشته باشن!
میشه خودت یه مقایسه ای داشتی باشی بین این زمینه هایی که گفتی؟!

(با اینکه میدونم 360 انتخاب خودته)
آخرین ویرایش:
سلام
فکر میکنم همه ی بچه های سایت شما رو قبول داشته باشن!
میشه خودت یه مقایسه ای داشتی باشی بین این زمینه هایی که گفتی؟!
خاک بر سر کونامی کنم ساکر7 که دو سه تا سیدیه ریخته تو blueray ?!!!
من دقیقا نمیدونم این حرف شما درسته یا نه! البته میدونم دی وی دی فیلم و اهنگ و ... اجرا میکنه ولی بازی رو...!!خب ps3 دیویدی هم اجرا میکنه
احتیاج نیست الکی قیمت بازی رو به خاطر بلوری ببره بالا !
pes 7 هنوز ساخته نشده.دارن مي سازنش.خاک بر سر کونامی کنم ساکر7 که دو سه تا سیدیه ریخته تو blueray ?!!!
کجا سوني مي خواد بازي هاش رو گرون بفروشه.من دقیقا نمیدونم این حرف شما درسته یا نه! البته میدونم دی وی دی فیلم و اهنگ و ... اجرا میکنه ولی بازی رو...!!
به فرض اینکه این طوری هم باشه سونی میخواد بلوری رو جا بندازه چرا باید اینکار رو بکنه در ضمن سونی که از سود بدش نمیاد بزار بازیها گرون تر باشه...یه نکته ی دیگه اینه که در خارج قانون کپی رایت وجود داره و قیمت بازیهای دی وی دی و بلوری زیاد تفاوت ندارن.
منطق محض از پست شما میبارهاقا كي ميگه ps3 كيفيت ساخت بالايي داره هر كي گفته...
ما كه ديروز يه دستگاه نوشو باز كرديم انالوگ دسته كه خرچ خرچ صدا مي كرد اين قدرم سبك بود كه اگه مينداختي بالا ديگه برنمي گشت پايين.R2 L2 هم بنداز دور در برابر RT LT 360 هيچي برا گفتن نداشت شوك باهالم كه نداره 100 دلار هم كه گرونتره دستگاهم كه بندازي رو ميز ,ميز با زمين يكي ميشه
راستش من یکی از دوستام پریروز 360 گرفت و 2 ساعت پیش که خونشون بودم متوجه شدم که باید کلید Eject دستگاه رو 3 بار بزنیم تا در DVD-romش باز بشه.(خوب این همچین مشکلی هم نیست اون صدا و گرما هم که اصلا مهم نیستنیک سری کنسول اولیه مشکل داشتن که دیگه همچین مشکلی هم ندارن
شما با این حرفت نه تنها من بلکه تمام بچه های طرفدار PS3 رو زیر سوال بردید من کاری به بقیه ندارم کجای پست من تعصب دیده میشه:confused:از تمام طرفدارهای ps3 خواهش میکنم تعصب رو کنار بزارن و منطقی بشن
جمله سوالی نیست اما علامت سوا؟:confused:آقا ps یه موقع یه چیزایی واسه گفتن داشت ولی الان هیچی؟
من اصلا همچین فکری نمیکنم:cheesygriفکر نکنید بعضی از اعضا که میگم xbox بگیرید به خاطر طرفداری
از xbox میگن فکر جیب شما رو کردن
لطفا به ایشون احترام بزارید چون فکر کنم پیرمرد سایت باشنمطمعن باش هم سنم از تو بیشتر هم اطلا عاتم و........از کجا معلوم این اقا سنش دو رقمی باشه اصلا
اصلا به حال من چه فرقی میکنه شما به سونی و 360 یک میلیون فحش بده خوب با این کار نه من ناراحت میشم و نه خوشحال فقط شخصیت خودتون رو با پست حا و دلایل عقلانیتون نشون میدید چون این مجموعه پست هاست که شخصیت یک فرد رو در انجمن میسازه بطوری که من سن اکثر بچه ها رو از روی سنشون حدث میزنم و وقتی میپرسم متوجه میشم درست گفتم.اقای sony جان هم واسه اینکه دلخور نشه میگم زنده باد ps3 و 360 که هر دوتاشون باعث میشن وقت جوونها با یک تفریح سالم گذرونده بشه...........................![]()
فکر کنم اگه PS3 بصورت ISo کپی خور بشه قیمت بازیهاش 1/3 بازی های Xbox360 باشه که اگه نظر منه به هیچ وجه بالای 2000 نمیاد.ولی بعد کپی خور شدن هم باز قیمت بازیهاش زیاده
عزیز من شما بازی های 3 ماه اول 360 رو با همون بازی های روی PC مقایسه کم مثلا Quake4 که روی PC خیلی بهتر بود PS3 هم تازه اولشه و از اونجایی که سل خیلی پیچیده تر از Xenon هست ساخت بازی های مدت بیشتری طول میکشه تا عادی و اسون بشه.عزیز جان من هم قصد داشتم 360 رو بفروشم و ps3 بخرم ولی با دیدن چندتا تریلر مقایسه ای از این 2 کنسول کلا منصرف شدم .. به راحتی میتونم بگم که 360 در بیشتر بازیها گرافیک بالاتری داشت از جمله: THP8 , armored core 4 , fear , marvel , cod3 , fight night 3 , ridge racer و ... خود شما برو از سایت gametrailers تریلر مقایسه بازی FEAR رو در این 2 کنسول ببین متوجه میشی!
درضمن به غیر از مبحث گرافیک به مسائل جانبی و اقتصادیش هم باید توجه کنی .
موفق باشی
شما مثل اين که حالتون خوب نيست عزيز.ببخشید مگه Pes7 برای 360 یا PS3 اومده و یا مقایسه ی Pes7 با Pes6 یا WeX درسته؟
مثل اینکه من بیام فیفا06 رو با فیفا07 مقایسه کنم!
There's a huge quality gap between the newest Winning Eleven prototype (eventually Pro Evolution Soccer 7) running on PlayStation 3 and the version on Xbox 360, according to a Konami "insider".
The Eastern deep-throat has made the claim on his blog, handily deciphered by forumites, reckoning that the PS3 version is 'three times better' than the 360 counterpart. But how exactly could this be possible? Surely both machines possess almost exactly the same techno-muscle?
Actually, it's not all about the size of your chips - here's how Pro Evolution Soccer 7 could conceivably reach that triple-tastic improvement between the consoles.
1 Konami knows PlayStation3 inside-out
Aside from Sony itself, Konami is one of the best developers to tackle a PS3 title. The PES dev team has been working intimately with Sony for ages, while the MGS4 team has already been elbow-deep in PS3's giga-guts for more than two years now. If anyone can uncover previously unheard of strength from Sony's console, it's Konami.
2 The PS3 pad will always be better
PlayStation 2's pad was, and still is, probably the best joypad ever conceived. And PES employed its wonderfully responsive D-pad perfectly, to the point where D-pad users will find PES on 360 feels very weird. Unless Microsoft unveil a new, better D-pad for its controller, we're always going to prefer playing with the SixAxis, and PS3's version will always 'feel' better. Probably about three times better, in fact.
3 Blu-ray can hold more gumph than DVD
And by 'gumph' we mean things like team data and animations. We can believe that Pro Evolution Soccer on PS3 might include a whole raft of extra teams, perhaps for lesser-known leagues like Argentina, or have a much deeper animation scale - especially since you can always install PS3 games on the hard drive, too. It might just be the extras we're talking about, but that's what PES is all about.
فکر کنم اگه PS3 بصورت ISo کپی خور بشه قیمت بازیهاش 1/3 بازی های Xbox360 باشه که اگه نظر منه به هیچ وجه بالای 2000 نمیاد.
لطفا حد و حدود خودتون رو بشناسید، این نوع حرف زدن برازنده ی این فروم نیست!شما مثل اين که حالتون خوب نيست عزيز.
ولی آیا عاقلانست که با برتری 360 در حال حاضر بره سراغ ps3؟ حتی اگر با فرض این که ممکنه ps3 در سال بعد رقیب برتر باشه؟!عزیز من شما بازی های 3 ماه اول 360 رو با همون بازی های روی PC مقایسه کم مثلا Quake4 که روی PC خیلی بهتر بود PS3 هم تازه اولشه و از اونجایی که سل خیلی پیچیده تر از Xenon هست ساخت بازی های مدت بیشتری طول میکشه تا عادی و اسون بشه.