راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
فکر میکنم همه ی بچه های سایت شما رو قبول داشته باشن!:love:
میشه خودت یه مقایسه ای داشتی باشی بین این زمینه هایی که گفتی؟!

:love:من هم منتظرم wakashizuma دست بکار شی:love:
(با اینکه میدونم 360 انتخاب خودته)

آخرین ویرایش:
خب ps3 دیویدی هم اجرا میکنه
احتیاج نیست الکی قیمت بازی رو به خاطر بلوری ببره بالا !

خب ps3 دیویدی هم اجرا میکنه
احتیاج نیست الکی قیمت بازی رو به خاطر بلوری ببره بالا !
من دقیقا نمیدونم این حرف شما درسته یا نه! البته میدونم دی وی دی فیلم و اهنگ و ... اجرا میکنه ولی بازی رو...!!
به فرض اینکه این طوری هم باشه سونی میخواد بلوری رو جا بندازه چرا باید اینکار رو بکنه در ضمن سونی که از سود بدش نمیاد بزار بازیها گرون تر باشه...یه نکته ی دیگه اینه که در خارج قانون کپی رایت وجود داره و قیمت بازیهای دی وی دی و بلوری زیاد تفاوت ندارن.

شما سوالت زیادی general هست. اگه میتونی منطورتو specific تر معلوم کن
مستر واکاشیزوما ( اسمت چیه ؟ :biggrin1: ) لطف کن جنرال توضیح بده اونم با زبونه لری ( منظورم سادست )(خودم هم لرم البته ) مرسی

امین جون ( اسمت امین بود دیگه ! ) فیلم رو اجرا کنه بازی رو هم اجرا میکنه
دوما فکر کنم یه اشتباهی شده سونی این کار رو نکرده کونامی کرده
سوما dvd سرعتش بیشتر از blu-ray هست و سونی بیشتر باید دنبال رضایت مشتری باشه تا
پول تو جیبش !!
قانون کپی رایت رو میدنم ولی همون یه کم تفاوت قیمت هم .......
( مخصوصا واسه ما تو ایران )

میگم حالا بحثمون نشه :eek:
ما چاکریم :love:

من دقیقا نمیدونم این حرف شما درسته یا نه! البته میدونم دی وی دی فیلم و اهنگ و ... اجرا میکنه ولی بازی رو...!!
به فرض اینکه این طوری هم باشه سونی میخواد بلوری رو جا بندازه چرا باید اینکار رو بکنه در ضمن سونی که از سود بدش نمیاد بزار بازیها گرون تر باشه...یه نکته ی دیگه اینه که در خارج قانون کپی رایت وجود داره و قیمت بازیهای دی وی دی و بلوری زیاد تفاوت ندارن.
کجا سوني مي خواد بازي هاش رو گرون بفروشه.
بازي هاي سوني ارزون تر از x360 حساب مي شه.يعني هزينه ساختش خيلي بيشتر از ايناست
به علت بلوري موجود در بازي ها.
بازي هاي 360 در خارج از ايران به همين قيمت بازي هاي بلوري ps3 است.
بازم مي گم ساکر 7 پلي 3 حدود 2 الي 3 برابر بهتر از 360 خواهد بود.

بازم مي گم ساکر 7 پلي 3 حدود 2 الي 3 برابر بهتر از 360 خواهد بود

ببخشید مگه Pes7 برای 360 یا PS3 اومده و یا مقایسه ی Pes7 با Pes6 یا WeX درسته؟
مثل اینکه من بیام فیفا06 رو با فیفا07 مقایسه کنم!

ببخشید من یه چند روزی نبودم اما اومدم تاپیک رو باز خوندم یکیک از فن بوی های PS3 بن شده فکر کنم حقش هم بود زیادی داشت تند میرفت من خوشحالم که سایت اگه شده اندکی هم از وجود اعضای خیلی تعصبی پاک بشه اما این وسط یه چیزی یکم منو ناراحت کرد اعضایی که فن بوی بودن از سر و کله پست هاشون میباره میان و میگن که (حالا اشتباه کرده) جواب این کاربر رو ندیم و کم محلش کنید با اینکه این کار هم اشتباهه(چون باید اونو قانع کرد) اما اگه 4 تا ادم بی طرف این حرفو میزدن من اصلا ناراحت نشدم شما یه نگاهی به این چند تا پست بکنید:

اقا كي ميگه ps3 كيفيت ساخت بالايي داره هر كي گفته...
ما كه ديروز يه دستگاه نوشو باز كرديم انالوگ دسته كه خرچ خرچ صدا مي كرد اين قدرم سبك بود كه اگه مينداختي بالا ديگه برنمي گشت پايين.R2 L2 هم بنداز دور در برابر RT LT 360 هيچي برا گفتن نداشت شوك باهالم كه نداره 100 دلار هم كه گرونتره دستگاهم كه بندازي رو ميز ,ميز با زمين يكي ميشه
منطق محض از پست شما میباره:)

یک سری کنسول اولیه مشکل داشتن که دیگه همچین مشکلی هم ندارن
راستش من یکی از دوستام پریروز 360 گرفت و 2 ساعت پیش که خونشون بودم متوجه شدم که باید کلید Eject دستگاه رو 3 بار بزنیم تا در DVD-romش باز بشه.(خوب این همچین مشکلی هم نیست اون صدا و گرما هم که اصلا مهم نیستن:))
البته من نمیگم PS3 بی اشکاله شاید اشکال های PS3 خیلی بیشتر باشه شاید سن هر دستگاه به 1 سال که رسید یکدفعه یک انفجار رخ بده و HD-TV و طرفو با هم بکشه . اما خواهشن شما هم ادعا نکنید که X360 همچین مشکلی هم نداره. فکر نمیکنم که طرفدارای منطقی این کنسولم حرف شما رو تایید کنن.

از تمام طرفدارهای ps3 خواهش میکنم تعصب رو کنار بزارن و منطقی بشن
شما با این حرفت نه تنها من بلکه تمام بچه های طرفدار PS3 رو زیر سوال بردید من کاری به بقیه ندارم کجای پست من تعصب دیده میشه:confused:

آقا ps یه موقع یه چیزایی واسه گفتن داشت ولی الان هیچی؟
جمله سوالی نیست اما علامت سوا؟:confused:
اتنظار داشتم دیگه این جور پستا رو توی سایت نبینم دوست عزیز یه سوال دارم:
هدف شما از زدن این پست چی بود؟

فکر نکنید بعضی از اعضا که میگم xbox بگیرید به خاطر طرفداری
از xbox میگن فکر جیب شما رو کردن
من اصلا همچین فکری نمیکنم:cheesygri
فقط اعضایی که میگن PS3 بگری دشمن ما هستن و میخوان جیب مار و خالی کنن چون پول میره توی جیب خودشون:)

مطمعن باش هم سنم از تو بیشتر هم اطلا عاتم و........از کجا معلوم این اقا سنش دو رقمی باشه اصلا
لطفا به ایشون احترام بزارید چون فکر کنم پیرمرد سایت باشن;)

اقای sony جان هم واسه اینکه دلخور نشه میگم زنده باد ps3 و 360 که هر دوتاشون باعث میشن وقت جوونها با یک تفریح سالم گذرونده بشه...........................;)
اصلا به حال من چه فرقی میکنه شما به سونی و 360 یک میلیون فحش بده خوب با این کار نه من ناراحت میشم و نه خوشحال فقط شخصیت خودتون رو با پست حا و دلایل عقلانیتون نشون میدید چون این مجموعه پست هاست که شخصیت یک فرد رو در انجمن میسازه بطوری که من سن اکثر بچه ها رو از روی سنشون حدث میزنم و وقتی میپرسم متوجه میشم درست گفتم.

ولی بعد کپی خور شدن هم باز قیمت بازیهاش زیاده
فکر کنم اگه PS3 بصورت ISo کپی خور بشه قیمت بازیهاش 1/3 بازی های Xbox360 باشه که اگه نظر منه به هیچ وجه بالای 2000 نمیاد.

عزیز جان من هم قصد داشتم 360 رو بفروشم و ps3 بخرم ولی با دیدن چندتا تریلر مقایسه ای از این 2 کنسول کلا منصرف شدم .. به راحتی میتونم بگم که 360 در بیشتر بازیها گرافیک بالاتری داشت از جمله: THP8 , armored core 4 , fear , marvel , cod3 , fight night 3 , ridge racer و ... خود شما برو از سایت gametrailers تریلر مقایسه بازی FEAR رو در این 2 کنسول ببین متوجه میشی!
درضمن به غیر از مبحث گرافیک به مسائل جانبی و اقتصادیش هم باید توجه کنی .
موفق باشی
عزیز من شما بازی های 3 ماه اول 360 رو با همون بازی های روی PC مقایسه کم مثلا Quake4 که روی PC خیلی بهتر بود PS3 هم تازه اولشه و از اونجایی که سل خیلی پیچیده تر از Xenon هست ساخت بازی های مدت بیشتری طول میکشه تا عادی و اسون بشه.

انقدر هم به جناب wakashizuma عزیز فشار نیارید خوب یه مدتی طول میکشه و در مجله بازی رایانه هم این نقد بصورت کامل صورت گرفته که میتونید بخونید البته اگه ایشون موافق باشن منتظر نقد خوب ایشون هم هستیم.

موفق و سربلند باشید

ببخشید مگه Pes7 برای 360 یا PS3 اومده و یا مقایسه ی Pes7 با Pes6 یا WeX درسته؟
مثل اینکه من بیام فیفا06 رو با فیفا07 مقایسه کنم!
شما مثل اين که حالتون خوب نيست عزيز.
من مي گم ساکر 7 توسط کونامي در دست ساخت مي باشد.
يکي از مسدولان کونامي گفته که قابليت هاي ps3 سه برابر 360 مي باشد.
باورت هم نمي شه برو به لينک زير تا اين قدر باهات بحث نکنم :
http://www.gamesradar.com/gb/ps3/game/news/article.jsp?sectionId=1006&articleId=2007051417444671092&releaseId=20060511164343187063
There's a huge quality gap between the newest Winning Eleven prototype (eventually Pro Evolution Soccer 7) running on PlayStation 3 and the version on Xbox 360, according to a Konami "insider".

The Eastern deep-throat has made the claim on his blog, handily deciphered by forumites, reckoning that the PS3 version is 'three times better' than the 360 counterpart. But how exactly could this be possible? Surely both machines possess almost exactly the same techno-muscle?

Actually, it's not all about the size of your chips - here's how Pro Evolution Soccer 7 could conceivably reach that triple-tastic improvement between the consoles.

1 Konami knows PlayStation3 inside-out
Aside from Sony itself, Konami is one of the best developers to tackle a PS3 title. The PES dev team has been working intimately with Sony for ages, while the MGS4 team has already been elbow-deep in PS3's giga-guts for more than two years now. If anyone can uncover previously unheard of strength from Sony's console, it's Konami.

2 The PS3 pad will always be better
PlayStation 2's pad was, and still is, probably the best joypad ever conceived. And PES employed its wonderfully responsive D-pad perfectly, to the point where D-pad users will find PES on 360 feels very weird. Unless Microsoft unveil a new, better D-pad for its controller, we're always going to prefer playing with the SixAxis, and PS3's version will always 'feel' better. Probably about three times better, in fact.

3 Blu-ray can hold more gumph than DVD
And by 'gumph' we mean things like team data and animations. We can believe that Pro Evolution Soccer on PS3 might include a whole raft of extra teams, perhaps for lesser-known leagues like Argentina, or have a much deeper animation scale - especially since you can always install PS3 games on the hard drive, too. It might just be the extras we're talking about, but that's what PES is all about.

فکر کنم اگه PS3 بصورت ISo کپی خور بشه قیمت بازیهاش 1/3 بازی های Xbox360 باشه که اگه نظر منه به هیچ وجه بالای 2000 نمیاد.

دوست عزیز ببین من نه از سونی خوشم میاد و نه از ماکرو چون هردوشون به نوعی انحصار طلب هستن و از قدرتشون در ضمینه ی IT و کامپیوتر و الکترونیک سواستفاده میکنند. این از تعیین موضع شخصی من.

در مورد کپی خور شدن PS3 از طریق ISO و ریختن بازی رو هارد چند مساله مهم وجود :

1- حجم هر بازی حدودا 20-22 گیگ هست، دانلود این بازیها تقریبا 3-4 برابر بازی های x360 زمان میبره.

2- باز هم به دلیل حجم زیاد بازیها رایت کردن اون بر روی DVD5 با سرعت مناسب زمان زیادی نیاز داره.

3- کپی کردن بازی بر روی هارد PS3 به زمان زیادی نیاز داره.

4- حجم هارد مورد استفاده در PS3 حداکثر 60 گیگ هست، یعنی در بهترین شراط 3 بازی روی اون همزمان قابل اجرا خواهد بود. بنابر این شما باید به فکر خرید هاردی با حد اقل ظرفیت 120 گیگ باشید که چندان هم ارزان نخواهد بود.

5- برای کپی این بازی ها بصورت ISO روی DVD5 نیاز به 5 عدد DVD خواهد بود، شما چه طوری مطرح می کنید که این 5 عدد DVD به اضافه کلی زمان مصرفی برای دانلود و رایت وهمچنین سود مناسب برای فروشنده(با توجه به اینکه تعداد PS3 فروش رفته در ایران بسیار کم هست و در نتیجه تیراژ تولید پایین هست) با قیمتی کمتر از بازی های 360 (بازی های کپی 360 بین 5-7 هزار تومان قیمت دارند) و در حدود 2 هزار تومان عرضه خواهند شد؟

شما مثل اين که حالتون خوب نيست عزيز.
لطفا حد و حدود خودتون رو بشناسید، این نوع حرف زدن برازنده ی این فروم نیست!

عزیز من شما بازی های 3 ماه اول 360 رو با همون بازی های روی PC مقایسه کم مثلا Quake4 که روی PC خیلی بهتر بود PS3 هم تازه اولشه و از اونجایی که سل خیلی پیچیده تر از Xenon هست ساخت بازی های مدت بیشتری طول میکشه تا عادی و اسون بشه.
ولی آیا عاقلانست که با برتری 360 در حال حاضر بره سراغ ps3؟ حتی اگر با فرض این که ممکنه ps3 در سال بعد رقیب برتر باشه؟!
درضمن مگه gears of war سال پیش ریلیز نشد؟ شما این بازی رو با resistance که یکی از بازی های انحصاری ps3 هست مقایسه کن! در 95 درصد گیم های مشترکی که من از این 2 کنسول دیدم ضعف ps3 در texture و lighting نسبت به نسخه 360 کاملا مشهوده .
این رو هم اضافه کنم که در سایت های خارجی چندین بار خوندم که کارت گرافیک 360 قادر به پردازش مقدار بیشتری از texture ها هست نسبت به همتای خود در ps3 ...

آخرین ویرایش:
تا مياين حرف بزنيم مشتي فن بوي مي ريزن رو سرمون.
حالا باشه صبر کنيد ساکر 7 بياد اون موقع تفاوت رو ببينيد.
دارم مي گم اين تاپک مخصوص 360 است و همش فن بوي 360 است.چشمشون نمي بينه که ps3 داره ازشون مي زنه جلو دنبال بهونه هستن.:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or