راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا كي ميگه ps3 كيفيت ساخت بالايي داره هر كي گفته...
ما كه ديروز يه دستگاه نوشو باز كرديم انالوگ دسته كه خرچ خرچ صدا مي كرد اين قدرم سبك بود كه اگه مينداختي بالا ديگه برنمي گشت پايين.R2 L2 هم بنداز دور در برابر RT LT 360 هيچي برا گفتن نداشت شوك باهالم كه نداره 100 دلار هم كه گرونتره دستگاهم كه بندازي رو ميز ,ميز با زمين يكي ميشه :biggrin1:
گور باباي ps3 با اين افتضاحي كه زده ما كه رفتيم يه wii بگيريم گرافيكو داريم بريم سراغ game play
بابا اگه 360 داغ نمي كرد بازم مي گفتين كيفيت ساخته پاييني داره كه اونم 25 تومن بدين يه فن بخرين حله
حالا دوباره ONLY_SONY_PS3 مياد يه چيزي ميگه حداقل 4 تا طرفدار با خودت بيار تا له نشدي(طرفدار:confused: مگه پيدا ميشه؟) (اين حرفارو جدي نگيرينا داريم ميزنيم تو سر و كله ي هم حال مي كنيم:love: )
اولا که .............. چه داند قیمت نقل و نبات . دوما من از حر فای تو له بشم :biggrin1:
در ضمن گور بابای 360 و بیل گیتس با اون بخاری مجازیش :biggrin1:
بعدشم من میخوام دوستانه بحث کنم ولی شما نمیذاری یعنی چی که میگی هر کی گفته.......... شما مثل این که نمیدونی تو بازی سنتر جای این صحبت ها نیست.

از طرفدارای 360 خواهش میکنم که الکی با کسی که بحث منطقی نمیکنه بحث نکنن یا به قول سیاوش Dont Feed The Troll
تا این تاپیک بسته نشه و یکی بن نشه فکر کنم بعضی ها ول کن نیستن اصلا ببینین دارین با کی بحث میکنین ممکنه طرف 12 سالش باشه

شما میگی چرا میخوای تا سال 2010 صبر کنی تا ps3 برنده بشه خوب باید زمان بگذر دیگه پس تا هفتهی دیگه صبر کنم :biggrin1: اینقدرم راجع به دلار های microsoft صحبت نکنید مایکروسافت اگه خیلی پولداره کنسول رو یه جوری میساخت که هزارتا مشکل نداشته باشه.
مایکروسافت از اون طرز کنسول ساختنش معلوم شد در چه حدی؟؟؟؟؟؟؟
پس تا سال 2010 که ps3 برنده بشه هیچی نگو.............
در مورد کنسول 360 هم اینقدر خالی نبند.یک سری کنسول اولیه مشکل داشتن که دیگه همچین مشکلی هم ندارن..............
همونطور که معلومه فقط میخوای کم نیاری یه چیزی میگی.......

از طرفدارای 360 خواهش میکنم که الکی با کسی که بحث منطقی نمیکنه بحث نکنن یا به قول سیاوش Dont Feed The Troll
تا این تاپیک بسته نشه و یکی بن نشه فکر کنم بعضی ها ول کن نیستن اصلا ببینین دارین با کی بحث میکنین ممکنه طرف 12 سالش باشه
واقعا راست گفتی..................
خود طرفدارای ps3 هم میدونن که با اما و اگر دارن سیر میکنند به این امید که شاید برنده بشه ولی وقتی ما از زمان حال حرف میزنیم که 360 کاملا برتره بازم نمیخوان قبول کنن

دوست عزیز من هم خرید 360 رو به شما توصیه میکنم . چون الان قیمت Blueray خام 30 هزار تومانه و اگر روزی ps3 هک بشه باز هم قیمتش حدودای 30 یا 40 هزار تومان هست . و از همه مهمتر اینه که بیشتر بازی انحصاری ps3 هم برای 360عرضه میشه مثل devil may cry 4 و فاینال فانتزی 13.فقط مونده mgs4 , lair . kill zone 2 (البته مهمتریناش) . باز هم انتخابش پای خودته . موفق باشی ;) .
آقا فقط ایکس باکس 360

از تمام طرفدارهای ps3 خواهش میکنم تعصب رو کنار بزارن و منطقی بشن

آقا ps یه موقع یه چیزایی واسه گفتن داشت ولی الان هیچی؟
آقا نی وی مناسب hd ئیخوام چی بخرم ارزون باشه؟

باز فن بوی بازی شروع شد..
2mo5pow.gif

بابا بحث باید تعصب نباشه دوستانه...
10.gif

در ضمن گور بابای 360 و بیل گیتس با اون بخاری مجازیش
این یعنی چی...:confused:

تو نمی خوای قبول کنی ps3 شکست خورده؟
بزار PS3 آخرین تلاش های خودش رو انجام بده هنوز هیچی معلوم نیست..

ببین کم میاری فوش نده
دوست عزیز اینجا بازی سنتر چت روم که نیست برای هر بحث پست زده بشه..

شما میگی چرا میخوای تا سال 2010 صبر کنی تا ps3 برنده بشه خوب باید زمان بگذر دیگه پس تا هفتهی دیگه صبر کنم اینقدرم راجع به دلار های microsoft صحبت نکنید مایکروسافت اگه خیلی پولداره کنسول رو یه جوری میساخت که هزارتا مشکل نداشته باشه.
مایکروسافت از اون طرز کنسول ساختنش معلوم شد در چه حدی؟؟؟؟؟؟؟
کنسول چه مشکلی داره؟درست استفاده نمیکنین بعدش هم مگه PS3 چقدر بازی رو پردازش میکنه که بخواد روش فشار بیاد...

ویرایش: هر کی دوست داره 360 بخره هرکی دوست داره PS3

خواهش میکنم بحث نکنید
250.gif

از من گفتن بود با این بحث های الکی تاپیک به زودی قفل میشه:-"

آخرین ویرایش:
اولا هیچ کنسولی شکست نمیخوره چون بالاخره طرفدارای خاص خودش رو داره ( تعصبی )
دوما ما تو ایرانیم قضیه برای ما یکم ( یکم که چه عرض کنم ! ) فرق میکنه
xbox از dvd استفاده میکنه همین کافیه که به بحث در مورد قیمت بازیها پایان بده
تا وقتی هم که کپی خور نشده چیزی به اسم ps3 تو ایران وجود نداره
اگر به اینده ps3 ایمان دارید تا اون روز صبر کنید
اینجا بیشتر اعضا حرفه ای هستن فکر نکنید بعضی از اعضا که میگم xbox بگیرید به خاطر طرفداری
از xbox میگن فکر جیب شما رو کردن

ببینید این قدر دعوا نکنید!!

بخدا این تاپیک قفل میشه ها!!

اصلا به نظر من و برو بکس این دفعه ممکنه این جنگ دو برنده داشته باشه !! (هم 360 و هم ps3)

البته هیچی به پای 360 نمیرسه (البته با اجازه ی ONLY_SONY_PS3):biggrin1:

مطمعن باش هم سنم از تو بیشتر هم اطلا عاتم و........از کجا معلوم این اقا سنش دو رقمی باشه اصلا :)

پس تا سال 2010 که ps3 برنده بشه هیچی نگو.............
در مورد کنسول 360 هم اینقدر خالی نبند.یک سری کنسول اولیه مشکل داشتن که دیگه همچین مشکلی هم ندارن..............
همونطور که معلومه فقط میخوای کم نیاری یه چیزی میگی.......
تا سال 2010 با بازی هاش هال میکنم بعدم با برنده شدنش اینقدرم نگو که ما میگیم اما و اگر. ps3 نیازی به اما و اگر نداره..................... اقایون 100 بار گفتم بازم میگم بحث فایده نداره هر کی هر کنسولی دوست داره بخره 2 سال دیگه همه چی معلوم میشه میدونم با اینکه اینارو گفتم بازم خیلی ها میان پست میدن بر ضد ps3 ولی من به خاطر اینکه تاپیک قفل نشه دیگه هیچی نمیگم از این به بعد معلوم میشه کی دنبال جنجال هست؟؟؟؟

360 داران هم دلشون مي خواد بحث پيدا کنه.
مي گه اين چه کاريه و فلان.ديگه بحث ادامه پيدا نکنه.
بعد اخر پست مي گه فقط 360.360 يه چيز ديگست.
تا موقعي که اين فن بوي هاي 360 که دلشون مي خواد بحث ادامه پيدا کنه.در اين تاپيک بسته نمي شه.
همين رضا 2004 مدير است.مي گه اين چه کاريه اخر پستش نگاه کن نوشته هرکي 360 مي خواد بره بخره بره بخره و چه اسمايلي براش گذاشته و اسمايل ps3 رو هم برو نگاه کن.
خودتون هم دلتون مي خواد بحث ادامه پيدا کنه

360 داران هم دلشون مي خواد بحث پيدا کنه.
مي گه اين چه کاريه و فلان.ديگه بحث ادامه پيدا نکنه.
بعد اخر پست مي گه فقط 360.360 يه چيز ديگست.
تا موقعي که اين فن بوي هاي 360 که دلشون مي خواد بحث ادامه پيدا کنه.در اين تاپيک بسته نمي شه.
همين رضا 2004 مدير است.مي گه اين چه کاريه اخر پستش نگاه کن نوشته هرکي 360 مي خواد بره بخره بره بخره و چه اسمايلي براش گذاشته و اسمايل ps3 رو هم برو نگاه کن.
خودتون هم دلتون مي خواد بحث ادامه پيدا کنه

سلام
اولا من مدیر نیستم دوست عزیز;)
دوما اگر شکلک ها شما رو ناراحت میکرد برداشتم
سوم هم اینکه انقدر بحث کنید عین بچه ها تا تاپیک قفل بشه...
198.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or