راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها من واسه اینکه جنجال بیشتر نشه میخوام بگم یه کم دوستانه برخورد کنید........:biggrin1:
اقای sony جان هم واسه اینکه دلخور نشه میگم زنده باد ps3 و 360 که هر دوتاشون باعث میشن وقت جوونها با یک تفریح سالم گذرونده بشه...........................;)
چاکره هرچی بازیخوره........:p
یا غلی مدد...................

از بعد از پست من هر کی پستی در مورد یکی از این کنسول ها بزنه و توش مطالب به درد بخور نباشه و فقط بخواد فن بوی بازی در بیاره و نظر خودشو بدون دلیل منطقی در مورد کنسول بیان کنه دسترسیش قطع می شه!

در ضمن پست منم هی نقل قول نمی کنین خودتونو توجیه کنین!

مطمعن باش هم سنم از تو بیشتر هم اطلا عاتم و........از کجا معلوم این اقا سنش دو رقمی باشه اصلا
این شخصی که به قول شما معلوم نیست سنش دو رقمی شده باشه کمه کم دو برابر سن شما سن داره و فکر کنم با سابقه ترین فرد در این سایت از نظر سنی و انجام گیم باشه!

فن بوی بازی تموم شد !!

یک سوال خیلی اساسی:

360 بهتره یا ps3؟

قیمت 360 چنده (هم core همperemium )؟

راستی قیمت 360 تا چقدر میاد پایین؟

میگم از اون موقعی که اشکان جان پست دادن همه در رفتن بابا اشکان جان گفت اینقدر تعصبی پست ندید ، نه اینکه اصلا پست ندید . :)

فن بوی بازی تموم شد !!

یک سوال خیلی اساسی:

360 بهتره یا ps3؟

قیمت 360 چنده (هم core همperemium )؟

راستی قیمت 360 تا چقدر میاد پایین؟

این سوالت مثل اینه من بپرسم مرسدس بهتره یاBMW . این سوالو همینطوری نمیشه جواب داد و باید مدل با مدل و feature با feature مقایسه کرد
شما سوالت زیادی general هست. اگه میتونی منطورتو specific تر معلوم کن
برای مثال در اینکه X360 یا PS3 بهتره کدوم زمینه منظورته :
Digital Media Playback
Movie Playback
Games Library
Online Gaming/Experience
Peak Performance
Hardware Reliability
Exclusive Games
و زمینه های دیگه
اینجوری میشه تیکه تیکه مقایسه کرد و شما با توجه به اون فاکتورهایی که برات مهمه میتونی تصمیمتو بگیری

میگم از اون موقعی که اشکان جان پست دادن همه در رفتن بابا اشکان جان گفت اینقدر تعصبی پست ندید ، نه اینکه اصلا پست ندید . :)

حالش به زدن تو سر و كله ي هم ديگه بود ديگه اين طوري كه حال نمي ده البته اون طوري هم حال نمي داد نزديك بود همديگرو خفه كنيم چون از هم دوريم اين كار ميسر نشد:biggrin1:

خريد

اقا من تمام قسمتهاي مربوط به خريد اين دو كنسول رو تو سايت خوندم نمي دونم چيكار كنم يك هفته سر دو راهي موندم يك نفر سريع بگه ps3 يا 360 كدومش من ديگه موندم.

شما سوالت زیادی general هست. اگه میتونی منطورتو specific تر معلوم کن
برای مثال در اینکه X360 یا PS3 بهتره کدوم زمینه منظورته :
Digital Media Playback
Movie Playback
Games Library
Online Gaming/Experience
Peak Performance
Hardware Reliability
Exclusive Games
و زمینه های دیگه

سلام
فکر میکنم همه ی بچه های سایت شما رو قبول داشته باشن!:love:
میشه خودت یه مقایسه ای داشتی باشی بین این زمینه هایی که گفتی؟!

اقا من تمام قسمتهاي مربوط به خريد اين دو كنسول رو تو سايت خوندم نمي دونم چيكار كنم يك هفته سر دو راهي موندم يك نفر سريع بگه ps3 يا 360 كدومش من ديگه موندم.
اگه ادم منطقی باشی بدون چون و چرا ایکس باکس 360 میگیری به دلایل زیر:
بازی های بیشتر-بازی های ارزونتر-دستگاه ارزونتر-ایکس باکس لایو-کیفت بالاتر بازی ها نسبت به پلی 3
موفق باشی:love:

اگه ادم منطقی باشی بدون چون و چرا ایکس باکس 360 میگیری به دلایل زیر:
بازی های بیشتر-بازی های ارزونتر-دستگاه ارزونتر-ایکس باکس لایو-کیفت بالاتر بازی ها نسبت به پلی 3
موفق باشی:love:

کيفيت دستگاه هم هست که متأسفانه اگر بخش مشکلات کنسول xbox 360 رو ببينيد خواهيد فهميد که حرفم چيه !!!
دستگاهی نيست که وقتی پولی براش ميدی، از سلامتيش مطمئن باشی !!!
بحث فن هم نيست، چون چند نفر حتی فن هم داشتن دستگاهشون مورد داشت !:(

من خودم فکر کنم بيخيال خريدش شدم !!! منتظر ميمونم تا ps3 کپی خور بشه !!!:eek:

اگه بتونه واسته تا ps3 کپی خور بشه که اون یه مساله دیگست
ولی بعد کپی خور شدن هم باز قیمت بازیهاش زیاده

عزیز جان من هم قصد داشتم 360 رو بفروشم و ps3 بخرم ولی با دیدن چندتا تریلر مقایسه ای از این 2 کنسول کلا منصرف شدم .. به راحتی میتونم بگم که 360 در بیشتر بازیها گرافیک بالاتری داشت از جمله: THP8 , armored core 4 , fear , marvel , cod3 , fight night 3 , ridge racer و ... خود شما برو از سایت gametrailers تریلر مقایسه بازی FEAR رو در این 2 کنسول ببین متوجه میشی!
درضمن به غیر از مبحث گرافیک به مسائل جانبی و اقتصادیش هم باید توجه کنی .
موفق باشی

عزیز جان من هم قصد داشتم 360 رو بفروشم و ps3 بخرم ولی با دیدن چندتا تریلر مقایسه ای از این 2 کنسول کلا منصرف شدم .. به راحتی میتونم بگم که 360 در بیشتر بازیها گرافیک بالاتری داشت از جمله: THP8 , armored core 4 , fear , marvel , cod3 , fight night 3 , ridge racer و ... خود شما برو از سایت gametrailers تریلر مقایسه بازی FEAR رو در این 2 کنسول ببین متوجه میشی!
درضمن به غیر از مبحث گرافیک به مسائل جانبی و اقتصادیش هم باید توجه کنی .
موفق باشی
چرا شما فقط گير مي ديد به فير
pes7 پلي 3 سه برار بهتر از x360 است به ذليل سل و به دليل بلوري به گفته کونامي !!!!
GRAW 2 مال ps3 به دليل دسته هاي سيکاس قابليت بالاي سل و بلوري امکانات بيشتري نسبت به نسخه 360 دارد
فاينال فانتزي هم به دليل سل داراي محيط 100 درصد تخريپ پذير است !!!
حالا انتخاب با خودت

خاک بر سر کونامی کنم ساکر7 که دو سه تا سیدیه ریخته تو blueray ?!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or