بچه ها(البته اگه بچه ای بینتون باشه!) می خواستم یکم باهاتون درد دل کنم. میدونم که به قول معروف ((مجلس
بی ریاست.)):biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: (چه ربطی داشت؟؟)
این JUMP IN شدن منم شده خوره روحم.الان حدود 1.5 ماهه که در صدد گرفتن 360 عزیز هستم.ولی...
ولی کاش برای ما عقب افتاده ها بهمین سادگی بود.
اوایل که اطلاعات لازم و کافی نداشتم.بعد از کسب اطلاعات با تکاوچ جان تماس گرفتم گفت باید بیام تهران ولی مگه دانشگاه میزاره؟
پس راه اول پر.........

:confused:
راه دوم این بود که به بابام که چند هفته ای یه بار میاد تهران بگم برام بیاره.ولی اون بنده خدا هم بی کار نیست برای من بره دنبال 360.
راه سوم ,رفتن به سراغ کلاش های شهرمون بود که اوناهم 360 ntsc j per رو به قیمت 600 چوق(به قوله یکی از دوستان)
می نداختن(برای درک عمق فاجعه بگم که :contorller wirelles 9*10^5 rial & game 1.2*10^5 rial).
پس تصمیم گرفتم برم سراغ راه چهارم.یکی از دوستان که اتفاقا بزرگترین پخش کننده کنسول تویه فارس هست و بازم اتفاقا یه 8-7 سالیه مشتریشم بهش رو بندازمو باهاش عهد شراکت ببندم که((تو 360 از دوبی بیارو,من کپی خورش میکنمو,torrent از internet میگیرمو... ))از این حرفا.خلاصه چند روز بعد عازم دوبی شدو منم خوشحال بهش مشتی پول دادم که برام یه xbox360 -drive samsung-PAL-pre با nyko intercooler+wirelles contoroller+quick charger+play & charger kit بیاره(چه پر توقع).قرار شد یه 10 تا هم برای خودش بیاره.ولی از قدیم گفتن:زهی خیال باطل.
تویه دوبی فقط 360 ntsc/j بود.ولی برای اولین بار شانسم زد.

:biggrin1: :biggrin1: مخلفات 360 گیرش اومده بود.پس الان من مثله ساندویچی هستم که مغز نداره.
بعد که برگشت ,گفت میگه برام از تهران بیارن.ولی من این راهو رفته بودم.آخه مگه تویه تهران 360 pre pal تازه انم کپی خور نشده گیر میاد؟(این که میگم کپی خور نشده بخاطر patch های microsoft هست که هر روز مجبورمون میکنه fw رو update کنیم, مثله receiver.پس باید خودم 360 رو مودیفای کنم تا هم یاد بگیرم,هم backup دستگاهمو داشته باشم.)
حالا فردا از اون روزاست که بابام میاد تهران.شیطونه میگه دلو بزنم به دریا و با یکی از فروشنده ها ساخت و پاخت کنم که 360 رو ببره محله کاره بابام.با این حساب تا فردا شب یه 360 با system X و drive Y و کپی خور شده گیرم میاد.
مثکه همه چی بر وفق مراده!!!!!!!!!!پس دلو میزنم به دریه.خدا کنه فردا رویه شانس نباشم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید که topic رو منحرف کردم.
در آخر بذارید کوپن پر حرفیمو اینطور تموم کنم که ما بچه های شهرستان(به قوله شماها)سخت در تنگنایم.
قول میدم که تا خریدن 360 طی چند قرن دیگه سخنرانی نکنم.
موفق باشید.