تو Address1 بنویس مثلاً NEW YORK , 21 ST و در ZIP CODE رو هم خالی بذار (من همینطوری ثبت نام کردم).Taher جان این کارو کردم ولی تا 2 تا فیلد Address 1 , Zip Code رو پر نکنی گزینه NEXT روشن نمیشه ! Space هم نمیشه گذاشت !
يك سوال:
لطفا اين سوالم رو هم مثل هميشه بي جواب نذارين(و در جوابم چيزه الكي هم ننويسين (
ميخواستم بدونم در شرايطي كه قراره هته ي 360 كوچكتر شود(نانو)و اينكه پورت اچ دي ام اي به اون اضافه شه و شايد هم اچ دي دي وي دي درايو هم بهش اضافه شه و صد البته درايوش هم عوض شه(اين بده ديگه فريم وير هاي فعلي جواب گو نيست)به نظره شما الان برم يع 360 بخرم يا صبر كنم سري جديد كه با قيمت كمترم اومد بگيرم؟
راستي قراره كي بياد اين سري جديدا؟
در ضمن دوستان عزیز تا اطلاع پانوی و درست شدن تلفن تکاوچ ، چون به اینترنت دسترسی نداره ، اگر باهاش کاری دارید به من پیغام خصوصی بدید تا من به اطلاعش برسونم.
موفق باشید
شما را به خدا نخواهید که این قدر قسم بدم!!!!!!بابا آخرش یکی به ما نگفت که آخرین ورژن Firmware درایوهای LG/Hitachi چیه؟
میشه باهاش به لایو وصل شد یا نه؟
raying:اینکه قراره سی پی یو 360 65 نانومتری بشه هنوز تاریخ دقیق برای تغییشر اصلا اعلام نشده و گفتن 2007 و چند وقتی زمان می بره. (تازه اگه راست باشه!)يك سوال:
لطفا اين سوالم رو هم مثل هميشه بي جواب نذارين(و در جوابم چيزه الكي هم ننويسين :d(
ميخواستم بدونم در شرايطي كه قراره هته ي 360 كوچكتر شود(نانو)و اينكه پورت اچ دي ام اي به اون اضافه شه و شايد هم اچ دي دي وي دي درايو هم بهش اضافه شه و صد البته درايوش هم عوض شه(اين بده ديگه فريم وير هاي فعلي جواب گو نيست)به نظره شما الان برم يع 360 بخرم يا صبر كنم سري جديد كه با قيمت كمترم اومد بگيرم؟
راستي قراره كي بياد اين سري جديدا؟
شما را به خدا نخواهید که این قدر قسم بدم!!!!!!raying:
شما میتونی تبادل کنیسلام ئن 2 تا بازی uc دارم به دردم نمیخوره هر کی میخواد pm بده
nfs carbon
pes6
سلام ئن 2 تا بازی uc دارم به دردم نمیخوره هر کی میخواد pm بده
nfs carbon
pes6
اريجينال !؟ يا کپی !؟ Pes6 رو از کجا گرفتی !!؟
ولی و اما این چند سال میتونه عمر مفید کنه واسم؟؟
روزی چند ساعت می تونم بازی کنم؟؟؟ (یوسی با آداپتور پال)
اگر من فقط بازی مالزی بخرم دیگه احتیاجی به تنظیم لنز نیست؟؟؟
خب آقایون شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم ، من میتونم 700-800 تومن قرض کنم
کاملا واضحه که بازیهای مورد علاقم فقط روی کنسول 360 موجود هست و منم که شدیدا به فریم ریت و گرافیک اهمیت میدم سیستم ضعیفی هم دارم تنها راه باقی مونده خرید 360 هست ، ولی و اما این چند سال میتونه عمر مفید کنه واسم؟؟ ، اگر من فقط بازی مالزی بخرم دیگه احتیاجی به تنظیم لنز نیست؟؟؟ روزی چند ساعت می تونم بازی کنم؟؟؟ (یوسی با آداپتور پال)
؟؟؟...؟!؟؟!!
این چند سال میتونه عمر مفید کنه واسم؟؟
) تا موقعی که Ps3 کپی خور بشه ولی واسه شما که از امضات معلومه از PS3 متنفری(
) تا 4-5 سال!اگر من فقط بازی مالزی بخرم دیگه احتیاجی به تنظیم لنز نیست؟؟؟
روزی چند ساعت می تونم بازی کنم؟؟؟
(یوسی با آداپتور پال)