راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تکاوچ !

آقایون متاسفانه محله تکاوچ تلفن رو قطع کردن به خاطر کابل برگردون ! تا یکشنبه هم وصل میشه فکر کنم منتظر بشید تا یکشنبه تا gears of war رو بگیرید :).

دوستان تعدادی سوال !
1 - نمیدونم .
2 - بله آقا تکاوچ ( فکر کنم )
3 - تکاوچ
4 - بله
5 - بله
6 - حدود نیم ساعت ، بستگی به فروشنده داره
7 - آقا تکاوچ اینکارو میکنه . داتکام نمیدونم
=================================
خبر جدید
تکین هم بازیهای 360 میفروشه .
Takincdcovers.com
فعلا هم GOW , NFS:C , COD 3 , SC: DA داره
یکی زنگ بزنه ببینه قیمتش چجوریه ؟

300.gif
300.gif

سلام بچه ها من شرمنده همه بچه ها هستم ولی خودم هم خیلی ناراحت شدم چون خیلی بد آوردم ولی برای فردا آماذه هست هر کس خواست برای ساعت 2 بعد از ظهر به بعد بیاد پیش من و gow را بگیرد راستی یادم رفت اینو بگم تلفن ما زنگ می خوره ولی چون کابل برگردونه من نمی تونم جواب شما رو بدم

بچه ها سلام مثل اینکه قسمت نیست ما این فایل رو امروز دانلود کنیم ظاهراَ بخاطر قطع شدن ناگهانی خط من تعدادی از فایل ها خراب و فاسد شده اند پس گفتم به اطلاعتون برسونم که احتمالاَ امروز بازی آماده نمی شود ومن مجبورم دوباره آن را بگیرم باز هم معظرت می خواهم خداییش تقصیر مخابرات بود

بچه ها سلام مثل اینکه قسمت نیست ما این فایل رو امروز دانلود کنیم ظاهراَ بخاطر قطع شدن ناگهانی خط من تعدادی از فایل ها خراب و فاسد شده اند پس گفتم به اطلاعتون برسونم که احتمالاَ امروز بازی آماده نمی شود ومن مجبورم دوباره آن را بگیرم باز هم معظرت می خواهم خداییش تقصیر مخابرات بود

بهرحال دستتون درد نکنه هر وقت آماده شد پس لطفا اعلام کنید در ضمن من COD3 و FEAR و Carbon رو هم می خوام لطفا بزنید واسم(HP UC( که با GOW امروز یا فردا ازتون بگیرم!

ممنون!

دوست عزیز شما برای ثبت نام تو LIVE ، ایالت رو NEW YORK و شهر رو هم NEW YORK بزنید. POSTAL CODE رو خالی بذارید. بقیه چیزا هم حله !

Taher جان این کارو کردم ولی تا 2 تا فیلد Address 1 , Zip Code رو پر نکنی گزینه NEXT روشن نمیشه ! Space هم نمیشه گذاشت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or