با اینکه سیستم ایران pal هست ولی ntsc uc بازیهاش بیشتر از همه گیر میاد!agha kodom no behtare
J YA NTSC/U YA PAL
مگه dead or alive 4 رو نمیخوای؟
آقا تکاوچ داره دیگه من خودم با کنسول ازش گرفتم
کنسول هم uc هستش.
ولی دیدم اوریجینالش رو زیر قیمت میده خواستم بخرم
دوستان وارد میشه توضیح بدن
xbox live چه جوری کار میکنه و آیا تو ایران کار میکنه؟
خوشبختانه تکاوچ قول داده که این بازی رو به محض قرار گرفتن در اینترنت دانلود کنه.
آقا dead of alive extreme چرا فقط روی نسخه ژاپنی هستش
و هنوز اصلا نیومده!در اشتباهی عزیزم J بازیهاش از همه بیشترهبا اینکه سیستم ایران pal هست ولی ntsc uc بازیهاش بیشتر از همه گیر میاد!
چون بازیهای Forza 2 و COD3 و FEAR و Rainbow Six Vegas و Lost Planet و خیلی بازیهای دیگه این ماه میان می خوام بدونم آقا تکاوچ همه ی اینا رو هم میارن؟
یکی از دوستان با 128 هم راحت وصل شده بود!!دوستان برای live چه سرعتی لازم داریم؟
آره منم کلیک رو خوندم خیلی قاطی کردمبچه ها سلام می خواهم چند نکته را بگویم که شاید برای شما هم جالب باشد در مجله بازی رایانه بعضیها گفته اند که ما اولین نفری بودیم که xbox360 را کپی خور کردیم شاید فراموشکار شده اند مهم نیست چون اگر چند صفحه به عقب برگردند اولین نفر را خواهنددید
دوم اینکه روزنامه جام جم در قسمت کلیک با بی اطلاعی تمام اظهار داشته که ما cd های 500 و1000 تومانی را 10000 و 15000 تومان می فروشیم لطفاَ یکی زنگ بزنه بگه بابا اینها 9 هستش نه5 بی خودی اظهار نظر نکنند وبعد گفته تمامی بازیها اجرا نمی شوند
به هر حال من که کفرم در اومده چقدر ملت دوست دارند خالی ببندند شوماها یه چیزی بگید من که بگم میگن تو فلان؟
...حالا بازی رایانه کجاش نوشته!؟کلیک رو بی خیال تکاوچ جون چرت و پرت زیاد میگهبچه ها سلام می خواهم چند نکته را بگویم که شاید برای شما هم جالب باشد در مجله بازی رایانه بعضیها گفته اند که ما اولین نفری بودیم که xbox360 را کپی خور کردیم شاید فراموشکار شده اند مهم نیست چون اگر چند صفحه به عقب برگردند اولین نفر را خواهنددید
دوم اینکه روزنامه جام جم در قسمت کلیک با بی اطلاعی تمام اظهار داشته که ما cd های 500 و1000 تومانی را 10000 و 15000 تومان می فروشیم لطفاَ یکی زنگ بزنه بگه بابا اینها 9 هستش نه5 بی خودی اظهار نظر نکنند وبعد گفته تمامی بازیها اجرا نمی شوند
به هر حال من که کفرم در اومده چقدر ملت دوست دارند خالی ببندند شوماها یه چیزی بگید من که بگم میگن تو فلان؟

میگن!یعنی میشه با 128 بازی کرد![]()