یکی از دوستان که واقعا سرعتش 128 هست هم بازی کردهاحتمالا با همون 512 به بالا میشه بازی کرد چون 128 که سرعت لازم برای بازی های به اون خفنیو نداره نه؟!!!:confused:
(moster kane )
تکاوچ جان الان کنسول هم برای فروش دارن و اگه بله چه قیمت میدن ؟دوستان عزیز ، من الان داشتم با تکاوچ صحبت میکردم در مورد این مطالبی که نوشته ، بهرحال قضاوت رو به عهده خود دوستان میذاریم که کدوم حرف درسته و کدوم غلطه !
مساله بسیار مهم تر و خبر بسیار خوشحال کننده برای همه از جمله خودم این چیزی هست که الان میخوام بگم !
باز هم تکاوچ قیمتها رو برای بار چندم شکوند و قرار شد از این به بعد برای بچه های سایت بازیهای 360 رو روی دیسکهای Gimax با قیمت 5000 تومان و HP با قیمت 6000 تومان بزنه !
در ضمن برای کپی خور کردن کنسول 360 هم قرار شد از بچه های سایت و کسانی که بچه های سایت خودمون معرفی شون کنند ، 15000 تومان بگیره !
در مورد قیمت بازیها ، من که خودم کلی خوشحال شدم چون از فردا اومدن بازیهای توپ برای 360 شروع میشه و خوشبختانه و با لطف تکاوچ جان بچه ها میتونن بازیهای بیشتری با قیمت کمتر تهیه کنند.
تکاوچ همونطور که قول داده ، باز هم گفت اگر قیمت DVD9 خام ارزونتر بشه ، قیمتها از این هم پایین تر خواهد اومد !
در مورد بازیهای جدید هم گفت که سعی میکنه در اسرع وقت هر بازی جدیدی که release میشه تهیه کنه و در اختیار دوستان در سایت قرار بده.
من که تا حالا بازی نداشتم که زبونش ژاپنی باشه و همشون انگلیسی بودنشما که J بازیها همه زبونش ژاپنیه؟؟چجوری بازی می کنی پس!؟
شما J دارها هم که کشتین خودتونو!


شما اگه چندتا صفحه قبل رو خونده بوديد جوابتونو مي گرفتيد شماره آقا تكاوچ تا اونجايي كه منمن هر کاری میکنم و هر چی میگردم نمی تونم راهی پیدا کنم که با آقای تکاوچ تماس بگیرم
:confused:
