زياد حساسيت به خرج نده - نه احتياج نيست - الان ديگه از 6\2009 به اين طرف موجود هست360 های جاسپر فعلی تو بازار تاریخ ساختشون ماله چه تاریخیه؟
360 های جسپر دیگه نیاز به کولینگ ندارن؟
گیتار خالی هم 100 تومانهسلام ببخشید قیمت گیتار برای 360 چنده ( تنها)؟ از کجا میتونم تهیه کنم؟ ممنون میشم جواب بدید
بچه ها ببخشید سوالمو اینجا میپرسم.
من یه گیتار دارم که برای ps3 خریدم و بازی ps3 هم توش بود.
به pc هم وصل کردم و به راحتی کار میکنه.
میخواستم ببینم با 360 هم کار میکنه؟
ممنون
سلام خدمت دوستان
من میخوام xbob360 بخرم هیچ چیزی هم دربارش نمیدونم فقط میدونم که الان توی بازار دو نمونه داره:
ارکید و ایلایت,اگر میشه منو راهنمایی کنید و به سوالهام جواب بدین:
1.بنظر شما کدومشو بخرم,چرا؟
2.دو نمونش هارد داره,اگه نداشته باشه میشه بندازم روش و اینکه میگن هارد لب تاپ مشه بندازی روش درسته خوب جواب میده,ضرری برای دستگاه نداره؟
3.از کجا بفهمم که بردشون جسپر هست؟
4.این جریان بن شدن و سه چراغ شدن دستگاه چیه و تو کدوم مدلش کمتره؟
5.تا چه مدت زمانی میشه یه پشت بازی کرد؟
6.قطعاتش ارزون هست؟
7.اخرین قیمتهاشون؟(اگر قیمتهای شیراز باشه ممنون میشم)
ببخشین که سوالهام زیاد بود.
کابل HDMI نداره قیمت 7تا 10 ت.کابل برای وصل کردن به مانیتور نداره قیمت 13 تا 15ت.1دسته داره و باید یکی بخری قیمت دسته 45ت.بقیه که گفتی مثل هدفون و کابل اتصال به تلویزیون هست.سلام دوستان!
تو جعبه الیت های جدید دقیقا چه کابل هایی هست و چه کابل هایی نیست؟؟؟؟؟
مثلا من اینایی که الان میگم رو می خوام داشته باشه یعنی لازم دارم، شما لطف کنید هرکدومش که نیست بگین من خودم بخرم:::::::::
(( هدفون ( بی سیم) ، کابل HDMI ، کابل برای وصل کردن به مانیتور LG w17 ، کابل برای وصل کردن به تلوزیون های دو فیش (سامسونگ قدیمی) ، 2تا دسته ))
قیمت هرکدوم که تو جعبه نیست و من باید خودم بخرم رو لطفا بگید بهم!
کابل HDMI نداره قیمت 7تا 10 ت.کابل برای وصل کردن به مانیتور نداره قیمت 13 تا 15ت.1دسته داره و باید یکی بخری قیمت دسته 45ت.بقیه که گفتی مثل هدفون و کابل اتصال به تلویزیون هست.