راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اون کسی که کپی‌خور می‌کنه، هیچ چیزی نداره که تو نداشته باشی. به نظر من خودت روی نت چند تا راهنمایی بخون و یه Fw نصب کن و تمام. مودچیپ نیست که بهش دست‌رسی نداشته باشی.

اين بستگي داره به اطلاعات سخت افزاري و قدرت ريسك پذيري طرف
همه از عهدش بر نميان

470 قیمت دارم

من 100 بار گفتم الان 470 قیمت دارم حالا هر کی میاد میگه 500 بابا جان سر مردم شیره نمالید مگه مردم رو گنج نشستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا الان هر کی میخواد از هر جا بخره 460 470 کبی خور premium NTSC/UC رو بیشتر مایه نده به فروشنده الان ارزون شده !:cheesygri

من 100 بار گفتم الان 470 قیمت دارم حالا هر کی میاد میگه 500 بابا جان سر مردم شیره نمالید مگه مردم رو گنج نشستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا الان هر کی میخواد از هر جا بخره 460 470 کبی خور premium NTSC/UC رو بیشتر مایه نده به فروشنده الان ارزون شده !:cheesygri
خب آخه عزیز باید مورد اعتماد باشه همینجوری که نمیشه بگی هر کی ارزون می ده خوبه و برین ازش بخرین...تازه اینی که شما میگی اگه راست میگی بگو کیه ما هم بدونیم!

کسی رو سراغ ندازید بتونه کابل VGA درست کنه . ارزون ترین جایی که میفروشه کجاست . من که با تلویزیون معمولی بازی میکنم کیفیت خداست میخوام ببینم با مانیتور چی میشه:eek: . در ضمن تلویزیون ما یه دکمه داره که تصویرو 16:9 میکنه ایا تو کیفیت هم تاثیر داره ؟ تلویزینهای 100 هرتز چی اونا کیفیتشون بهتره ؟

جناب آقاي siamakcgm لطفآ اين بحث رو تموم كنين كه يه نفر رو ميشناسين كه ارزون ميده.اگه واقعآ ميشناسين ميتونين به بقيه دوستان هم اطلاع بدين و فقط شعار ندين و اگه نميشناسين هم كه ديگه ...

قا یکی بگه splinter cell:double agent رو چه دستگاهی میاد؟ pal یا NTSC

SCDA فری هست و روی همشون میاد.

کسی رو سراغ ندازید بتونه کابل VGA درست کنه . ارزون ترین جایی که میفروشه کجاست . من که با تلویزیون معمولی بازی میکنم کیفیت خداست میخوام ببینم با مانیتور چی میشه . در ضمن تلویزیون ما یه دکمه داره که تصویرو 16:9 میکنه ایا تو کیفیت هم تاثیر داره ؟ تلویزینهای 100 هرتز چی اونا کیفیتشون بهتره ؟

اگر اطلاعاتشو رو یعنی نقشش رو داری برو پایتخت زیرزمین واست درست می کنن!

منظورم نوع سر هاش هست که چند تا سوراخ و پین داره!

دوستان عزیز ، اینجا چه خبره !!!؟
نشد ما یه روز آنلاین نشیم بعد بیاییم ببینیم همه چیز درست داره پیش میره !
از مدیران محترم هم تشکر میکنم که به وضعیت پستها رسیدگی کردن.
لطفاً قوانین سایت رو رعایت کنید ، پشت سر هم پست ندید ، همه مطلبتون رو یکجا و در یک پست بنویسید.
در ضمن جناب siamackcgm شما هم اگر میخواید بگید کجا ارزون میده ، بگید و تمومش کنید ، اگر هم نمی خواید بگید ، پس اینقدر دیگه هی نگید که 500 تومن پول ندید ، ارزون شده !
لطفاً قوانین رو رعایت کنید تا برای کسی ناراحتی پیش نیاد.
ممنون

کمک

ok رعایت میکنیم .

فقط به من بگید که کدوم بازی ها رو download کنم ؟ مثلا بگید که بازیها کدمشون رو pal میاد کدوم رو NTSC کمک کنید تا من بازی بگیرم :cheesygri

الان از کجا بدونم این PES 6 که دارم میگیرم روی کدوم مودل xbox360 اجرا میشه. لطفا همراهی کنید تا بازی مناسب download کنم و الکی اینترنت رو هدر ندم.

الان دارم اینو میگیرم Pro.Evolution.Soccer.6.PAL.XBOX360-Allstars

به به آقا سیاوش .آفتاب از کدوم طرف در امده قربان. بچه ها که لطف کردن گفتن ولی من هم ........
الان پرمیوم - کپی خور شده چنده؟
پرمییوم کپی نشده 470 هم گیر میاد. { بابا خودت که مهندسی زحمت هک کردنش رو بکش }
الان از فیرم ور استفاده میشه هنوز دیگه؟ ورژنش چنده؟ میشه باهاش تو Xbl چرخ زد؟!
از فیرم ور 4 میتونی استفاده کنی که بدون محدودیت به XBL وصل بشی . فیرم ور 4 هم تو دو مدل A و B هست که قدرت 360 رو برای خوندن بازی های کپی بیشتر میکنه . سرعت خوندن بازی رو کم میکنه که DVD R 360 زیاد ازش صدا در نیاد { البته گوش شیطون کر360 من با فیرم ور 3 کار میکنه و اصلا مشکل خوندن بازی و صدا رو نداشته تا حالا }
ریجن کنسولتون چیه؟ (میخوام بدونم پال بیشتره یا ان تی اس سی)
مال من UC هست . ولی کل بازی های 360 رو میشه هر نوع ورژن ش رو پیدا کرد و اکثر بازی هاش فری ورژن هستند.
در روز چقدر با کنسولتون بطور مداوم بازی میکنید؟ آیا داغ کردنش ناراحت کننده است؟
من که اگه حال داشته باشم 7 یا 8 ساعت راحت بازی میکنم . گرماش هم که معمولی هست { مخوای یک CPU سه هسته ای 3.2 گیگی گرما نداشته باشه }
آهان یه سوال دیگه - از کجا خریدید و راضی هستید!!؟؟
من از اشنام خریدم 490 تومن { بگم که تو تابستان حدود 2 ماه پیش خریدم . اگه آدرس میخوای PM بده } من که خیلی راضی هستم 100% که هیچ ...
خلاصه اگه Jump in کردی خیلی به خودت حال دادی . بازی های درجه یکش هم که تا 20 روز دیگه میاد . تا اون وقت با کلی بازی ردیف دیگه سر گرمت میکنه
پیروز باشید
2cpet0g.jpg

آخرین ویرایش:
سلام ! SC هم اومد
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
Publisher: Ubisoft Developer: Ubisoft Shanghai
Platform: Xbox 360 Genre: Action
Score: 8.5 Release Date: 10/17/2006

The Good: Features an overhauled version of Splinter Cell's innovative multiplayer mode; the campaign's trust system presents a few interesting moral dilemmas; tried-and-true stealth action gameplay still offers complexity and variety; high amount of replay value overall.
-------------------
The Bad: Campaign recycles a lot of the same graphics, sound, and gameplay from before; some frame rate problems bog down the visuals.

البته تو کل حرفای گیم اسپات بیشتر تمرکزه نویسنده Review به قسمت Multiplayer بازی بود که خیلی روش مانور داد و به قول خودش به بازی خیلی ارزش داده

Gameplay
8

Graphics
8

Sound
8

Value
9

Tilt
9

اقا کسی قیمت تلوزیون Hdداره البته ازونترینش چنده؟

سوال شما به این بخش ربطی نداره،ولی خوب ارزونترین تلویزیون اچ دی که Crt هستش 760 تومان و مدل P800 پاناسونیک هستش و یک مدل دیگه سونی هم هستش که من خودم پاناسونیک رو پسندیدم..

برید جمهوری فقط سونی و پاناسونیک سی آر تی آچ دی تولید می کنن که 1080i هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or