راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سوال شما به این بخش ربطی نداره،ولی خوب ارزونترین تلویزیون اچ دی که Crt هستش 760 تومان و مدل P800 پاناسونیک هستش و یک مدل دیگه سونی هم هستش که من خودم پاناسونیک رو پسندیدم..

برید جمهوری فقط سونی و پاناسونیک سی آر تی آچ دی تولید می کنن که 1080i هستن.
بازي روي P800 بهتر مياد يا1080i ؟

بازي روي P800 بهتر مياد يا1080i ؟

ببین عزیز 1080 یک استاندارد هستش که وقتی تلویزیونی این استاندارد رو ساپورت کنه میگن High Defination هستش.

بله 100% بازی خیلی با کیفیت تر از قبل اجرا میشه امتحانش ضرر نداره،چون الان این مدل شده بورس بازار;)

سلام ! SC هم اومد
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
Publisher: Ubisoft Developer: Ubisoft Shanghai
Platform: Xbox 360 Genre: Action
Score: 8.5 Release Date: 10/17/2006

سلام پیمان!
خوبی؟؟
دستت درد نکنه ولی این بازی یه 2 - 3 روزی هست اومده:cheesygri به هر حال ممنون!
راستی از ign هم 9 گرفته:)

آقا چرا دستگاه من بعضی بازی ها رو اجرا نمیکنه به قدیمی و جدیدش هم ربطی نداره من کلافه شدم می خوام SCDA و PGR3 و Test Drive و Live Arcade و... بازی کنم نمیشه...یکی بگه مشکل از چیه!!!؟؟؟ با 10 جور دی وی دی و 1-0 تا از هر کدوم امتحان کردم!:((

به به آقا سیاوش .آفتاب از کدوم طرف در امده قربان. بچه ها که لطف کردن گفتن ولی من هم ........

راستش از سمت داداشم اینا در اومده :cheesygri قبلاً هم گفتم من نه ولی شاید داداشم بگیره :p

پرمییوم کپی نشده 470 هم گیر میاد. { بابا خودت که مهندسی زحمت هک کردنش رو بکش }

اگر بخوام بگیرم سعی میکنم یه برنامه ای جور شه یه نفر از اونور آب بیاره که هم به صرفه باشه هم سلامت و هم اینکه اونور خیال آدم راحت تره که اونا کلاه بردار توشون نیست... از قیافه یارو که خوشم نمیاد 70 تِمَن پول بی زبونو بدم دست یارو که :cheesygri

من که اگه حال داشته باشم 7 یا 8 ساعت راحت بازی میکنم . گرماش هم که معمولی هست { مخوای یک CPU سه هسته ای 3.2 گیگی گرما نداشته باشه }

مشکل من اینه که من نهایت 4 ساعت در روز بشینم بازی کنم، این داداشه من کافیه فقط یه گیم مربیگری فوتبال بیاد دستش!!! شروع میکنه به جویدن کنسول... هردفعه هم که خراب میشه رو حساب اینکه آقا دانشجو تشریف دارن بنده میبرم دکتر و ویزیتشو میپردازم... :hurted1:

من از اشنام خریدم 490 تومن { بگم که تو تابستان حدود 2 ماه پیش خریدم . اگه آدرس میخوای PM بده } من که خیلی راضی هستم 100% که هیچ ...
خلاصه اگه Jump in کردی خیلی به خودت حال دادی . بازی های درجه یکش هم که تا 20 روز دیگه میاد . تا اون وقت با کلی بازی ردیف دیگه سر گرمت میکنه
پیروز باشید
2cpet0g.jpg

والا اگر من Jump in کنم دلم میخواد فقط مولتی بزنم.. همین Oblivion هم میگذارم PS3 که اومد میزنم. اونجا بیشتر فاز میدهو... خلاصه پولاتونو حاضر کنید که اگه بیام فقط تیغی میزنم :cheesygri

پ.ن: البته احتمال اومدن فقط 20% ـه...

هیچکدوم!

در ضمن انقدر نگین Crt Hd آخه مگه میشه Crt Hd بشه مگه...crt با الکترود کار می کنه ولی Hd کلا ممدلش فرق می کنه!

در ضمن توروخدا یکی سوال ص قبل منو جواب بده!

آقا یه خبر...
ممکنه ماکروسافت درون بازی های ماه نوامبرش یک آپدیت بذاره تا دستگاه رو آپدیت کنه...دراین صورت دستگاه هایی که کپی خور شده باشد معلوم نیست چی میشه....:(

آقا یه خبر...
ممکنه ماکروسافت درون بازی های ماه نوامبرش یک آپدیت بذاره تا دستگاه رو آپدیت کنه...دراین صورت دستگاه هایی که کپی خور شده باشد معلوم نیست چی میشه....:(

شما مطمئنید ؟ میشه گید از کجا این خبرو خوندید؟
اگه اینجوریه پس دیگه...

راستش از سمت داداشم اینا در اومده قبلاً هم گفتم من نه ولی شاید داداشم بگیره
سیاوش جان مگه جیب شما و داداش فرق داره . خلاصه هر چی که بگیرد اول مبارکه دوم میزارید وسط دیگه . دلایلی که ادم رو مجبور یا بهتر بگم خریدن 360 رو به صرفه تر نشون میده زیاد هست . خلاصه ورود شما و داداش رو به هیئت متوسلین بارگاه Microsoft خوش آمد میگم.Jump:welcome: :cheesygri :love: :p in
بچه ها سلام من از این به بعد در مورد یک سری بازی ها نظر سنجی خواهم کرد
برای شروع بین bornout4 وking kong کدوم را ترجیح می دهید بگید تا من بیاورم
ای Lord . ای رزمنده . ای جنگ جو .ای همه فن حریف . ای King . ای Paul . ای قدرت . ای بی رقیب. درود
تکاوج جان من که Bornout 4 رو میخوام اما نظرم اینه که بیشتر روی بازی های اختصاصی و کمیاب بازار تمرکز کنیم بهتر باشه.
مثلا Kengo Zero یا Import Turner Challeng در هر حال هر جور صلاح دونستی دیگه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or