راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید که اینو میپرسم ولی اگه کنسول توی دور جدید بن شده باشه میشه سیو هارو از روی خود کنسول(ارکید جاسپره)به روی هارد دیگه ای منتقل کرد یا نه؟؟

سلام براي پخش divx ميگه بايد آپديت شه حالا اگه بخوام آپديت كنم بن ميشم؟؟

و ديگه اينكه از كجا بفهمم بازي wave patche كه بتونم firmware رو بفهمم چه ورژنيه؟؟

سلام براي پخش divx ميگه بايد آپديت شه حالا اگه بخوام آپديت كنم بن ميشم؟؟

و ديگه اينكه از كجا بفهمم بازي wave patche كه بتونم firmware رو بفهمم چه ورژنيه؟؟
1- بله
2- الان همه ي بازيهاي جديد Wave 4 به بالا هستن كه شما براي اجرا يا به فريمور 1.61 يا ديسك اكتيو نياز داري!!

سلام.بالاخره منم یه الایت خریدم.فقط شماره سریال قاب دستگاه با شماره سریال داخل یو اس بی و شماره سیستم فرق میکنه.این یعنی قابش مال یکی دیگست.تاریخ داخل دستگاه هم نوشته سال 2005.دستگاه PAL هستش ولی GTA IV که من دارم هم همونه ولی نمیگیره.لطفا یکی راهنمایی کنه ببینم که یه وقت دستگاه رفرش شده نباشه مال 4 سال پیش باشه الان به من فروخته باشه.اصلا واقعا جاسپر هست یا نه؟یه موقع فالکون نباشه؟:(؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان آقا خلیل لینک که تاپیک گذاشت که درباره پلی اند شارژ کیت بود که زننده ی تاپیک هم فکر کنم جناب Console زده بودن!امام من نفهمیدم چی شد!:confused:
می خوام بدونم وقتی مثلا دسته شارژش تموم شد چه جوری از پلی اند شارژ کیت استفاده کنم؟
کجا رو به کجا وصل کنم؟
خود پلی اند شارژ کیت باتری داره؟
ممنون!

می خوام بدونم وقتی مثلا دسته شارژش تموم شد چه جوری از پلی اند شارژ کیت استفاده کنم؟
کجا رو به کجا وصل کنم؟
خود پلی اند شارژ کیت باتری داره؟
ممنون!
خوب ازون کابل USB که همراهش هست برای شارژش استفاده میکنی که میخوره بین دو دکمه بامپر
در اون قسمت یه پورت وجود داره که کابل به اون قسمت وصل میشه

آخرین ویرایش:
سلام
من ps3 دارم ميخوام بدونم لازمه يه 360 هم بگيرم يا نه همون خوبه يه چندتا از بازي هاي انحصاريش هم بگيد لطفا با تشكر

اگه پیل:love: داری چرا که نه برو بگیر خیلی هم خوب میشه 2 تاش رو داشته باشی
gears of war
alan wake
halo
Splinter cell
همش بازیهای خوبی هست اون 2 تا تو 2 ماه دیگه میاد ولی:love:

خوب ازون کابل USB که همراهش هست برای شارژش استفاده میکنی که میخوره بین دو دکمه بامپر
در اون قسمت یه پورت وجود داره که کابل به اون قسمت وصل میشه
یعنی با usb دسته می خوره به 360؟
بعد اگه دستگاه خاموش باشه بازم شارژ می کنه؟

سلام خدمت دوستان و همه gamer های عزیز.
آقا انشالله xbox هاتون سالم همیشه کار کنه!
این مدل کور ما 7 ماه پیش به رحمت خدا رفت از اون موقع از بازی کشیدیم بیرون،حالا دوباره میخوام یه الیت بگیرم ،تو لایو اصلا نمیرم چون adsl ندارم(خط تلفون pcm4 ) این برد جاسپر و غیره رو میدونم فقط یه راهنمایی در مورد این فیرم ویر های جدید بکنین که کدوم باید باشه میخوام همه بازی ها رو اجرا کنه دیگه بدبختی واسه آپدیت نکشیم.بعد اینکه موقع خرید چجوری بفهمم چه ورژنی از فیرم ویر رو دستگاه نصبه؟
1- این مدل های جدید الیت ،کابل hdmi هم دارن؟ واسه وصل کردنشون به LCD چه کابلایی دارن واسه HD بازی کردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or