راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید آقای توکلی قیمت کابل VGA با تخفیف ویژه بچه های سایت رو میخواستم .
در ضمن این بچه ها هم حق دارن بگن شما یه ذره اخلاقتون تنده . من که خودم به شخصه میترسم زنگ بزنم مغازه ی شما.

سلام.
من ميخواستم يه xbox360 كرك شده بخرم كه قوي باشه و همه چيزش هم روش باشه مثل هارد و تمام وسايل مورد نياز.
قيمتش هم خيلي زياد نباشه .مثلا با كركش 600 يا 650 تومن بيشتر نشه.
راستي كركش كه مشكلي نداره و كسايي كه اينجا x360 خريدن كنسولشون خراب شده يا نه؟
اگه خراب بشه همين افرادي كه ميفروشن تعمير ميكنند؟!(ضمانت نامه)
بعلاوه اينكه من كه شهرستانم چطوري ميتونم خود كنسول و بازياش رو سفارش بدم؟
ببينم پستش ميكنيد؟
39.gif

يا بايد بيام تهرون از اونجا بخرم؟!!! لطفا يه فكري بكنيد.
با تشكر.
17.gif

سلام.
من ميخواستم يه xbox360 كرك شده بخرم كه قوي باشه و همه چيزش هم روش باشه مثل هارد و تمام وسايل مورد نياز.
قيمتش هم خيلي زياد نباشه .مثلا با كركش 600 يا 650 تومن بيشتر نشه.
راستي كركش كه مشكلي نداره و كسايي كه اينجا x360 خريدن كنسولشون خراب شده يا نه؟
اگه خراب بشه همين افرادي كه ميفروشن تعمير ميكنند؟!(ضمانت نامه)
بعلاوه اينكه من كه شهرستانم چطوري ميتونم خود كنسول و بازياش رو سفارش بدم؟
ببينم پستش ميكنيد؟
يا بايد بيام تهرون از اونجا بخرم؟!!! لطفا يه فكري بكنيد.
با تشكر.

سلام

مرد حسابی اگر پستش کنن که جسد 360 میرسه دستت. اگه میتونی بیا تهران بگیر و سالم

ببر خونت حلشو ببر.مال هرکی که هک شده فعلا به مشکل بر نخرده

ممنون.ولي نگفتي با اين مشخصات چه مدلي بگيرم خوبه؟!
قيمت اين آداپتور پال چنده؟
نميشه يه كاريش بكند. نميتونم كه پاشم 700 كيلومتر بيام و دوباره برگردم براي يه كنسول...
47.gif

ضمنا از كجا بخرم مطمئن تر و بهتره؟!
43.gif

با تشكر.
174.gif

ممنون.ولي نگفتي با اين مشخصات چه مدلي بگيرم خوبه؟!
قيمت اين آداپتور پال چنده؟
نميشه يه كاريش بكند. نميتونم كه پاشم 700 كيلومتر بيام و دوباره برگردم براي يه كنسول...
47.gif

ضمنا از كجا بخرم مطمئن تر و بهتره؟!
43.gif

با تشكر.
174.gif

به نظر من premium بخر با فرمت ntsc/uc چون هم بازیهاش فراوونه و هم با سرفه تر هست!
در مورد اینکه از کجا بخری هم شما میتونید از اقای تکاوج یا داتکام و ... بخرید به نظر من مطمئن هستن !

با سلام
در جواب james bond باید بگم قیمت ها به روز تغییر می کنه و 500 تومن قیمت جدید ماست.
جناب osos من چون دست تنها هستم و سرم هم خیلی شلوغه فرصت کافی برای جواب دادن به تمام سوالات مراجعین رو ندارم. اگه همچین حرفی به شما زدم از سر شوخی بوده.
آداپتور pal هم تموم کردیم ولی به زودی میرسه و قیمتش 70 تومن هست.
اینترکولر هم موجود داریم 75 تومن
بازی هم فعلا 15 عنوان pal و 15 عنوان uc و 30 عنوان J داریم که به زودی عناوین زیادی میاد
بازی ها مالزی و 15 تومن هستند
تعمیر 360 هم داریم
adidas تموم کردیم
دوربین یا 360 camera رو هم موجود داریم

لیست بازی های پال رو هم بنویسید
در ضمن بازی هاتون رو چند و روی چه dvd هایی میزنید؟
جون من oblivion/pal رو بیارین به uc هم میخوره

من premium ntsc/uc از دوبي گرفتم 380,000 تومن
اگر كسي آشنايي ، چيزي تو كشور ديگه داره بگه براش بگيرن تا پول اضافي تو جيب دلالهاي ايراني از خدا بي خبر نره.
زنگ زدم دات كام ميگه 70000 تومن ميگيرم كپي خور ميكنم . انگار ميخواد انوشه انصاري بفرسته فضا كه اين پولو ميگيره .

يگانه هم زنگ زدم ميگه 50000 تومن ، ميگم چرا اينقدر گرون ، ميگه ما از شركتش اين نرم افزار رو خريديم !!!!! ، گارانتي هم داره .
نميدونستم مايكروسافت نرم افزار براي هك كردن كنسولش ميفروشه !

بهر حال دور ، دور ايناست ، دارن از اشتياق گيمرهاي ايراني سوء استفاده ميكنن و جيبشون رو پر ميكنن . بعضيهاشون هم انگار خيلي مشكل مالي دارن كه ميخوان از طريق 360 همه مشكلاتشون رو حل كنن !

+++++++++++++++

اما يه سوال ،
تا اونجايي كه من ميدونم برق دستگاه 110 ولته . ولي روي آداپتور دستگاه براي ورودي نوشته :
110V-127V~5A
اين رنج ولتاژ براي چيه ؟ اگه كسي ميدونه منو روشن كنه .

سلام
من هم معتقدم اگه میتونید از دوبی یا کشورهای دیگه دستگاهتون رو تهیه کنید چون مثل ما مجبور نیستید کلی پول گمرک بدید تا اجناستون ترخیص بشه. در جواب mostafa من هیچ وقت نگفتم از شرکتش خریدیم. علت اینکه 50 تومن میگیریم اینه که با گارانتی این کارو میکنیم.یعنی اگه خدای نکرده در حین برنامه ریختن یا بعدا مشکلی برای دستگاهتون پیش بیاد لازم نیست نگران باشید.
ما کارهای دیگه هم می تونیم انجام بدیم. ولی کار game رو به خاطر عشق و علاقه تاحالا ادامه دادیم.
همیشه هم سعی کردیم تو ایران پیشرو باشیم. شما مطمئن باشید اولین جایی که ps3 و wii رو در تهران می بینید فروشگاه ماست.

کابل vga هم اورجینالش 65 تومن و متفرقه در حد اورجینال 30 تومن
play and charge هم اورجینالش 70 تومن و متفرقه در حد اورجینال 40 تومن
لیست بازی ها هم در حال تهیه هست
بازی های dvd hp رو 8 تومن و مالزی 15 تومن میدیم
oblivion فعلا j موجوده
موفق باشید

اما يه سوال ،
تا اونجايي كه من ميدونم برق دستگاه 110 ولته . ولي روي آداپتور دستگاه براي ورودي نوشته :
110V-127V~5A
اين رنج ولتاژ براي چيه ؟ اگه كسي ميدونه منو روشن كنه .
روی PSU نوشته 127-100 ولت یعنی بزق ورودی میتونه بین 100 تا 127 ولت باشه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
در جواب جناب Rockstar ، اگر با فرمور هک شده و دیسک کپی وارد XBOX Live بشید و اگر مایکروسافت بخواد دیسک کپی یا فرمور هک شده رو چک بکنه (مخصوصاً دیسک کپی) ، میتونه تشخیص بده شما دارید از دیسک کپی استفاده میکنید و بعد میتونه شما رو از استفاده کنسول در حالت آنلاین منع و محروم کنه ! (البته تا بحال هیچ گزارشی مبنی بر اینکه مایکروسافت این چک کردن ها رو انجام داده و کسی رو بن کرده دیده نشده)
البته راههایی برای جلوگیری از تشخیص دیسک کپی در محیط Live وجود داره که ربطی به بحث ما نداره.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب James Bond 007 ، اون حالتی که شما گفتید بنظرم نشون دهنده به اتمام رسیدن باطریهای کنترلر هست. چون برای منم دقیقاً قبل از تموم شدن باطریها همونطور شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or