راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببينيد.من اگر تا نوروز برم تو يكي از اين دو كشور:دبي يا عربستان 360 بخرم قيمتشش چند ميشه؟هم پرميوم و هم كور.
در ضمن.كدومش بيشتر ميصرفه؟
به جز خود دستگاه و تلويزيون ديگه بايد بابت چيا پول بدم؟
چقدر؟

خواهشا جوابمو بديد

ببينيد.من اگر تا نوروز برم تو يكي از اين دو كشور:دبي يا عربستان 360 بخرم قيمتشش چند ميشه؟هم پرميوم و هم كور.
در ضمن.كدومش بيشتر ميصرفه؟
به جز خود دستگاه و تلويزيون ديگه بايد بابت چيا پول بدم؟
چقدر؟

خواهشا جوابمو بديد
خوب به نظر من پریموم بخری با صرفه تره خود من هم میخوام از دوبی بخرم اگه تلویزیون hd داری که مشکلی نداری ولی اگه بخوای با مانیتور بازی کنی باید یه ککابل av vga هم بگیری !
در ضمن اگه سیستم ntsc/uc هم گرفتی باید یه اداپتر بالای 500وات هم بگیری!

میشه اون راهها رو بگین؟
این متن رو مطالعه کنید ، مطلب مفیدی هست در مورد همون بحث :
Stealth Media
-----------------

This is to clear up a few misconceptions about what Stealth Media is and how it works. This is not firmware stealth. Reading the firmware itself for changes is not controlled by the firmware itself, it is a low level hardware function which cannot be stopped by firrmware code.

A firmware check routine which calculated a checksum and returned that to the host was already found in V1 and was modified to always return the correct unmodified firmware value. I think this was a last minute check incorporated by MS as they new the firmware code was not signed.

Stealth Media is all about making a backup disc appear to the Xbox360 host exactly the same as an original. Although this was already done by the Security Sector and the challenge/response, there remained a number of differences on the disc that are currently not checked for. It would be very easy for the dash or the particular game to perform these extra disc checks. There are four main aspects to Stealth Media:

PSN Lockdown:
-------------

This is a two part process:

Before disc authentication (security sector,challenge response) is performed the drive will only allow vaild PSN reads as defined in the PFI sector. This is currently the standard video partition. Any request to read outside this range is not allowed - as per originals. (No more reading of the backup PFI,DMI,SS sectors.)

After disc authentication is performed and the drive is unlocked only valid PSN reads are allowed from the range defined by the Security Sector, this is the standard game partition. Any request to read outside this range is not allowed - as per originals.

PFI Sector (Physical Format Information):
-----------------------------------------

This sector is contained within the lead-in and contains information about its physical format. Disc booktype, start PSN and end PSN and Layerbreak are contained here. Currently all Xbox360 and Xbox1 games have the same PFI information, but that may change.

On Writable media (our backups), this also contains media specific information such as Media Code/Manufacturer ID and Media Product Revision number.

Any requestes for this information is now redirected to the PFI sector now at $04FB1D (for Xbox 360 backups) or $0605FD (Xbox 1 backups), if it exists. If it does not exist (pre V3 backup) a seperate embedded PFI is used for Xbox 360 and Xbox 1.

DMI Sector (Disk Manufacturing Information):
------------------------------------------

This sector is also contained within the lead-in and contains information about the Disc manufacturer, such as Company name, batch id etc. This is currently different for each Xbox360 and Xbox1 game in each region.

Any requestes for this information is now redirected to the the DMI sector now at $04FB1E (for Xbox 360 backups) or $0605FE (Xbox 1 backups).

A pre V3 backup will always return blank information for this. (A possible detection method.)

---------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دوستان عزیز ، من یه تاپیک تو تالار بازارچه زدم تا دیسکهای بازیهای 360 که خریدیم و حالا میخوایم بفروشیم ، بتونیم تو اون تاپیک بنویسیم. به نوعی بازیهای دست دوم خودمون رو بتونیم با قیمت پایین تر به هرکس که مایل هست بفروشیم. اینم لینک تاپیک هست :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=89896

چند تا سوال:
اين كنسول x360 كرك شده فقط فرمتهاي ntsc رو باز ميكنه؟(يا همه بازيها رو اجرا ميكنه)من آخرش نفهميدم. اگه ميشه رووووشنم كنيد.
راستي كنترل بي سيم اين كنسول بعلاوه شارژرش بعلاوه يه x360 پريموم قوي بعلاوه يه آداپتور پال بعلاوه 10 تا بازي اين كنسول بعلاوه تخفيفش برا اعضاي اين سايت= كلا چند ميشه و ميشه من پول رو به يه حساب بانكي كه بگيد بريزم سپس به پسر خالم كه تو تهرون بگم بياد x360 رو تحويل بگيره؟(راستي با پست پيشتاز نميفرستين؟!
39.gif
)
... اين كنسول بازيهاي xbox رو هم اجرا ميكنه؟!
ديگه اينكه كدوم dvd خون اين كنسول بهتره : سامسونگ يا الجي يا...؟؟؟!!!
و ميشه بازيهاي جديدي كه ميان رو به صورت پست بفرستين؟
خيلي ممنون.

در مورد اینکه همه بازیها رو اجرا کنه کنسول باید free rejion اگه درست نوشته باشم بشه که هنوز کسی نتونسنه این کارو بکنه !
و هرکنسولی با یم فرمت فقط بازیهای با فرمت خودشو اجرا میکنه !
در مورد این که کدام درایور بهتره به نظر من چندان فرقی نداره همه خوبن !
و بازیهای جدید رو هم اگه شهرستانی برات میفرستن .

چند تا سوال:
راستي كنترل بي سيم اين كنسول بعلاوه شارژرش بعلاوه يه x360 پريموم قوي بعلاوه يه آداپتور پال بعلاوه 10 تا بازي اين كنسول بعلاوه تخفيفش برا اعضاي اين سايت= كلا چند ميشه و ميشه من پول رو به يه حساب بانكي كه بگيد بريزم سپس به پسر خالم كه تو تهرون بگم بياد x360 رو تحويل بگيره؟(راستي با پست پيشتاز نميفرستين؟!
39.gif
)
... اين كنسول بازيهاي xbox رو هم اجرا ميكنه؟!
و ميشه بازيهاي جديدي كه ميان رو به صورت پست بفرستين؟
خيلي ممنون.
اگه ميشه يكي به اينا هم جواب بده ثواب داره.ممنون.:cheesygri

چه خبره بابا !!!
این چه سوالات عجیب غریبیه که اینجا پرسیده شده !؟
به همه این ابهامات و سوالات تو صفحات قبلی این تاپیک پاسخ داده شده !
بجای اینکه بیایید اینجا رو به چت روم سوالات تکراری تبدیل کنید صفحه های قبلی رو بخونید.
همه پستهای اضافی و تکراری پاک میشن.
والسلام

در مورد قيمت ها تا نوروز در دبي و عربستان هم بگيد.

در ضمن.حالا شما يه ايكس360 پرميوم رو با تموم مشخصات اون برام بگيد.يعني همه چيزش باشه.يعني مدلش و............
ميخوام با مانيتور بازي كنم.

در مورد قيمت ها تا نوروز در دبي و عربستان هم بگيد.

در ضمن.حالا شما يه ايكس360 پرميوم رو با تموم مشخصات اون برام بگيد.يعني همه چيزش باشه.يعني مدلش و............
ميخوام با مانيتور بازي كنم.

این سوال اگه شما بگردی صفحات رو حتما پیداش میکنی ولی من راهنماییت میکنم!

شما اگه ntsc\uc خریدی باید یه اداپتر pal هم بخری و برای اینکه با مانیتور بازی کنی نیاز به کابل vga داری !
در مورد قیمتها هم من دوبی رو میدونم الان 380000 هزار تومن هست تا عید هم فکر نکنم ارزون بشه !

اگر Ntsc/u بخرید حتماً لازم نیست برید آداپتور Pal بخرید که قیمتش بالا هم هست. میتونید یک ترانس تبدیل برق 220 به 110 رو با قیمت 15 هزار تومن بخرید.

اگر Ntsc/u بخرید حتماً لازم نیست برید آداپتور Pal بخرید که قیمتش بالا هم هست. میتونید یک ترانس تبدیل برق 220 به 110 رو با قیمت 15 هزار تومن بخرید.

آقا میشه محبت کنید بگید از کجا ترانس رو میشه تهیه کرد؟
چون دات کام میده 18 تومان،ولی شما می گی 15 تومان.;)

آره والا یکی این سوال رو جواب بده!!
بالاخره نفهمیدیم که پریمیوم پال بخریم یا NTSC:confused:

ببین عزیزم هر کدوم از این دو نوع (pal و ntsc/uc) مزیت های خودشون رو دارن ntsc/j به هیچ وجه نگیر و اما مزیت ها:
مزیت ntsc/uc اینه که بازی هاش تو ایران پره و تقریبا همه ی بازی های جدید واسه uc میاد
ولی اگه ntsc/uc بگیری چون برقش مستقیم نیست باید یه تبدیل خیلی خوب هم بگیری که با این حال دستگاهت خیلی داغ میکنه و زیاد باهاش نمیتونی بازی کنی
مزیت پال هم اینه که برقش مستقیمه و به دستگاهت فشار نمیاد و خیلی میتونی باحاش بازی کنی(من تا الان 10 ساعت پشت سر هم بازی کردم) ولی بعضی از بازی هاش ممکنه دیر بیاد
پیشنهاد:
یه ntsc/uc با اداپتور پال بخر مغاه ی پاناسونیک تو پایتخت 50 تومان میگیره اداپتور پال میده uc رو میگیره این در حالیه که تو اگه اداپتور ntsc/uc داشته باشی 30 تومان باید پول تبدیل بدی
-------------------------------------------------------------------------
dvd های ملزی چه مزیتی به hp داره که قیمتش دو برابرشه؟
کامل توضیح بدید؟ممکنه به لنز 360 کمتر اسیب برسونه؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or