راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من میخام dvd خام دو لایه بخرم مارک "ملودی" میده 7500 میخاسم بدونم کیفیتش خوبه؟قیمتش چی؟ اگه میشه سریعتر جواب بدید عجله دارم! :cheesygri

با سلام
در جواب james bond باید بگم قیمت ها به روز تغییر می کنه و 500 تومن قیمت جدید ماست.
جناب osos من چون دست تنها هستم و سرم هم خیلی شلوغه فرصت کافی برای جواب دادن به تمام سوالات مراجعین رو ندارم. اگه همچین حرفی به شما زدم از سر شوخی بوده.
آداپتور pal هم تموم کردیم ولی به زودی میرسه و قیمتش 70 تومن هست.
اینترکولر هم موجود داریم 75 تومن
بازی هم فعلا 15 عنوان pal و 15 عنوان uc و 30 عنوان J داریم که به زودی عناوین زیادی میاد
بازی ها مالزی و 15 تومن هستند
تعمیر 360 هم داریم
adidas تموم کردیم
دوربین یا 360 camera رو هم موجود داریم

دوستان عزیز، اومدم یه خبر بهتون بدم. دو روز پیش 15 تا کنسول 360 رسید دست تکاوچ که البته 10 تاش برای خود بازار بود و فقط برای کپی خور شدن رسیده بود به تکاوچ ، 5 تای دیگه رو خود تکاوچ گرفته بود تا به مشتریهای خودش بفروشه. من امروز باهاش صحبت کردم و بهش گفتم که تو سایت خودمون ظاهراً چند تا از بچه ها میخوان 360 بگیرن و ازش اجازه گرفتم تا بیام تو سایت بگم که چند تا 360 الان دست تکاوچ هست. اگر کسی خواست زنگ بزنه بهش. همشون Ntsc/u هستن.البته تقریباً 10 دقیقه پیش داشتم صحبت میکردم گفت که همه دستگاه ها کپی خور شدن و آماده هستن و داره همه رو رد میکنه و احتمالاً تا یکی دو روز آینده دیگه کلاً این سری که رسیده دستش، تموم میشه.
موفق باشید

با سلام
در جواب james bond باید بگم قیمت ها به روز تغییر می کنه و 500 تومن قیمت جدید ماست.
جناب osos من چون دست تنها هستم و سرم هم خیلی شلوغه فرصت کافی برای جواب دادن به تمام سوالات مراجعین رو ندارم. اگه همچین حرفی به شما زدم از سر شوخی بوده.
آداپتور pal هم تموم کردیم ولی به زودی میرسه و قیمتش 70 تومن هست.
اینترکولر هم موجود داریم 75 تومن
بازی هم فعلا 15 عنوان pal و 15 عنوان uc و 30 عنوان J داریم که به زودی عناوین زیادی میاد
بازی ها مالزی و 15 تومن هستند
تعمیر 360 هم داریم
adidas تموم کردیم
دوربین یا 360 camera رو هم موجود داریم

میشه عنوان های UC تون رو بنویسین؟

می بینم که...بله،این آقا محسن هم اومده تا ابروی رفته را برگردونه...
من زنگ زدم یگانه چشمتون روز بد نبینه...این آقا می خواست بخواطر حرف زدن هم از من پول بگیره:punish::hurted1:...تازه وقتی به خودم اومدم دیدم نگفته گوشی هم قطع کرده:thumbdown
تازه فکر نکنم دست تنها هم باشن چون هر دفه آدم زنگ می زنه یک آدم دیگه گوشی
رو برمی داره...

بی خیال...
امروز زنگ زدم داتکام گفت فن 360 اورده(مدل زیر رو میگم) قیمتش هم 40تومنه.

360fan.jpg

یه مدل هم ریموت کنترل اورده که اونم 40 تومنه.گفت کنترل 15-20 تومنی هم تو بازار هست ولی این کارش خیلی درسته(حالا نمی دونم از نظر کیفیت می گفت یا چیز دیگه)
یه مدل قالب(face) شطرنجی هم اورده که 30 تومنه.
بازی هم گفت چندتا جدید اورده که تا فردا پس فردا آمادست.
گفت یه دی وی دی بازی LIVE ARCADE اومده. من که اگه پولم برسه حتما می خرم.چون خیلی حال میده مخصوصا اگه آدم بازی هم نداشته باشه:love:

امروز زنگ زدم داتکام گفت فن 360 اورده(مدل زیر رو میگم) قیمتش هم 40تومنه.
شما غیر مستقیم دیگه شدی تبلیغ کننده مغازه دات کام تو این سایت! در مورد یک مغازه و اطلاعاتاش یک بار دو بار و یا حداکثر سه بار توضیح، نه اینکه تو هر پستت بیای اینجا در مورد این مغازه توضیح بدی! دفعه بعد در صورت دیدن پست هایی از طرف شما که توش در مورد دات کام صحبت شده باشه پست فورا پاک می شه!

دوستان من واقعا از پست های بعضی اشخاص در این انجمن تعجب می کنم که به راحتی توهین می کنن. من برای بحث و دعوا اینجا نیومدم. کما اینکه از سال پیش تا حالا اینجا میام و پست ها رو میخونم و از حرف هایی که قبلا پشت سر من زده شده خبر دارم.
ما یکی از توزیع کنندگان اصلی دستگاه های بازی به سایر فروشگاه ها هستیم و من به امید پیدا کردن مشتری به این انجمن نیامدم.
هدف اصلی کمک به شما در جهت برآورده کردن خواسته های شماست.
موفق باشید

فقط من یه تذکری بدم امیدوارم هیچ کس ناراحت نشه

اکثر جاهایی که عکس از پشت 360 میزارن روی اون برچسبی که ایشون می گند رو می پوشونن

اتفاقا من هم هر چي عكس از پشت دستگاه گير اوردم همين طور بود...
چند تا سوال هم از اقاي توكلي داشتم
كابل vga قيمتش چنده؟
كابل play and charge kit قيمتش چنده؟
و اينكه چرا قيمت اداپتور پال انقدر زياده؟!!:eek:

آخرین ویرایش:
شما غیر مستقیم دیگه شدی تبلیغ کننده مغازه دات کام تو این سایت! در مورد یک مغازه و اطلاعاتاش یک بار دو بار و یا حداکثر سه بار توضیح، نه اینکه تو هر پستت بیای اینجا در مورد این مغازه توضیح بدی! دفعه بعد در صورت دیدن پست هایی از طرف شما که توش در مورد دات کام صحبت شده باشه پست فورا پاک می شه!
عزیز" من این مطالبو که برای تبلیغ نمی گم.من خودم اگر بخوام برم پیش یگانه یا پیش اقا تکاوچ یک روز کامل ازم وقت می گیره ولی داتکام نزدیکم هست و می دو نم بچه ها یی هم مثل من تو سایت هستند که این مشکل را دارند.در ضمن قیمت ها و گارانتی که محصولاتش رو می کنه واقعا با صرفه هست.شما فکر می کنی من از دات کام پول می گیرم تبلیغشو بکنم؟ :evil::evil:
نخیر اشتباه به عرض رسوندن:mad:.من فقط اینها رو میگم که به دوستان عزیزم تو سایت کمک کرده باشم تا برای خرید یک جنس خاص سرشون کلاه نره و با دید باز بتونن تصمیم بگیرن.
در هر حال من این مطالب را فقط برای کمک بیان می کردم نه برای تبلیغ.
با تشکر oiles (سهیل).

شما فکر می کنی من از دات کام پول می گیرم تبلیغشو بکنم؟
من نه همچین فکری کردم و نه همچین فکری خواهم کرد!!
من فقط گفتم که شما دارید قانون سایتو نقض می کنید حالا اینکه دارید به دوستان عزیزتون کمک می کنید و یا نمی کنید این نمی تونه توجیهی برای رد اجرای قوانین باشه!
شما همش در اکثر پستات داری می گی که رفتم دات کام فلان چیز فلان قیمتو داشت و اون مدل هم فلان قیمت! اینم آدرسش!!! عزیز من به این می گن تبلیغ حالا شما حتی قصدت واقعا این نباشه البته که می دونم نیست ولی کارت اشتباهه!

من نه همچین فکری کردم و نه همچین فکری خواهم کرد!!
من فقط گفتم که شما دارید قانون سایتو نقض می کنید حالا اینکه دارید به دوستان عزیزتون کمک می کنید و یا نمی کنید این نمی تونه توجیهی برای رد اجرای قوانین باشه!
شما همش در اکثر پستات داری می گی که رفتم دات کام فلان چیز فلان قیمتو داشت و اون مدل هم فلان قیمت! اینم آدرسش!!! عزیز من به این می گن تبلیغ حالا شما حتی قصدت واقعا این نباشه البته که می دونم نیست ولی کارت اشتباهه!
چشم .شما درست می گید ولی خوب حداقل اگر کس خواست نمی تونم جواب ندم؟ولی خوب از این به بعد سعی می کنم بیشتر مراعات کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or