James Bond 007
کاربر سایت
سلام آقا محسن...شما که میگی با کپی خور 500 میدی چرا به من 560 دادین؟
حالا این اینترکولرهای 360 چنده؟
حالا این اینترکولرهای 360 چنده؟
با سلام
در جواب james bond باید بگم قیمت ها به روز تغییر می کنه و 500 تومن قیمت جدید ماست.
جناب osos من چون دست تنها هستم و سرم هم خیلی شلوغه فرصت کافی برای جواب دادن به تمام سوالات مراجعین رو ندارم. اگه همچین حرفی به شما زدم از سر شوخی بوده.
آداپتور pal هم تموم کردیم ولی به زودی میرسه و قیمتش 70 تومن هست.
اینترکولر هم موجود داریم 75 تومن
بازی هم فعلا 15 عنوان pal و 15 عنوان uc و 30 عنوان J داریم که به زودی عناوین زیادی میاد
بازی ها مالزی و 15 تومن هستند
تعمیر 360 هم داریم
adidas تموم کردیم
دوربین یا 360 camera رو هم موجود داریم
unish::hurted1:...تازه وقتی به خودم اومدم دیدم نگفته گوشی هم قطع کرده:thumbdown

شما غیر مستقیم دیگه شدی تبلیغ کننده مغازه دات کام تو این سایت! در مورد یک مغازه و اطلاعاتاش یک بار دو بار و یا حداکثر سه بار توضیح، نه اینکه تو هر پستت بیای اینجا در مورد این مغازه توضیح بدی! دفعه بعد در صورت دیدن پست هایی از طرف شما که توش در مورد دات کام صحبت شده باشه پست فورا پاک می شه!امروز زنگ زدم داتکام گفت فن 360 اورده(مدل زیر رو میگم) قیمتش هم 40تومنه.
فقط من یه تذکری بدم امیدوارم هیچ کس ناراحت نشه
اکثر جاهایی که عکس از پشت 360 میزارن روی اون برچسبی که ایشون می گند رو می پوشونن

عزیز" من این مطالبو که برای تبلیغ نمی گم.من خودم اگر بخوام برم پیش یگانه یا پیش اقا تکاوچ یک روز کامل ازم وقت می گیره ولی داتکام نزدیکم هست و می دو نم بچه ها یی هم مثل من تو سایت هستند که این مشکل را دارند.در ضمن قیمت ها و گارانتی که محصولاتش رو می کنه واقعا با صرفه هست.شما فکر می کنی من از دات کام پول می گیرم تبلیغشو بکنم؟شما غیر مستقیم دیگه شدی تبلیغ کننده مغازه دات کام تو این سایت! در مورد یک مغازه و اطلاعاتاش یک بار دو بار و یا حداکثر سه بار توضیح، نه اینکه تو هر پستت بیای اینجا در مورد این مغازه توضیح بدی! دفعه بعد در صورت دیدن پست هایی از طرف شما که توش در مورد دات کام صحبت شده باشه پست فورا پاک می شه!

.من فقط اینها رو میگم که به دوستان عزیزم تو سایت کمک کرده باشم تا برای خرید یک جنس خاص سرشون کلاه نره و با دید باز بتونن تصمیم بگیرن.من نه همچین فکری کردم و نه همچین فکری خواهم کرد!!شما فکر می کنی من از دات کام پول می گیرم تبلیغشو بکنم؟
چشم .شما درست می گید ولی خوب حداقل اگر کس خواست نمی تونم جواب ندم؟ولی خوب از این به بعد سعی می کنم بیشتر مراعات کنم.من نه همچین فکری کردم و نه همچین فکری خواهم کرد!!
من فقط گفتم که شما دارید قانون سایتو نقض می کنید حالا اینکه دارید به دوستان عزیزتون کمک می کنید و یا نمی کنید این نمی تونه توجیهی برای رد اجرای قوانین باشه!
شما همش در اکثر پستات داری می گی که رفتم دات کام فلان چیز فلان قیمتو داشت و اون مدل هم فلان قیمت! اینم آدرسش!!! عزیز من به این می گن تبلیغ حالا شما حتی قصدت واقعا این نباشه البته که می دونم نیست ولی کارت اشتباهه!