راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بله فعلا اینطوری هست تا نیومدن LT
با 360 کپی خور بن میشی
ممنون اقا حامد ! پس الان تنها راه بن نشدن کپی نکردن دستگاه هست
در مورد LT یه توضیح میدید کی قراره بیاد اگه بیاد 360 هایی که بن شدن دوباره به حالت سابق برمیگردن ؟

تو چند تا تاپیک رفتم از wave صحبت کرده بودند!این چیه؟
راستی جدید ترین ixtreme که اومده چیه؟
wave قفلی هست که روی بازی ها میزارند و اخرین wave هم 5 هست
ixtreme فایر واری هست که روی درایو کنسول به منزله کپی خور شدن نصب میشه . که 1.6 برای لایتون 1.61 برای سامسونگ و بن کیو. 1.51 برای هیتاچی

من میخوام یه 360 arcedبگیرم
قیمت 310 و 320 هست
من نمیخوام کپیخورش کنم و میخوام فقط ارجینال بازی کنم.2تا کنسول از دست دادم سر کپی بازی کردن.بن شدن
اگه الان بگیرم خوبه یا صبرکنم تا کنسولهای جدید بیاد و قیمتا بیاد پایین؟؟؟؟

قیمت 310 و 320 هست
من نمیخوام کپیخورش کنم و میخوام فقط ارجینال بازی کنم.2تا کنسول از دست دادم سر کپی بازی کردن.بن شدن
چرا کنسولتون از بین رفت؟
دوستان مگه کنسول بن بشه از بین میره؟؟؟
wave قفلی هست که روی بازی ها میزارند و اخرین wave هم 5 هست
ixtreme فایر واری هست که روی درایو کنسول به منزله کپی خور شدن نصب میشه . که 1.6 برای لایتون 1.61 برای سامسونگ و بن کیو. 1.51 برای هیتاچی
بعد به چه دردی می خوره این wave؟خودمون می کنیم یا کسی می کنه؟

آخ ببخشید!آخه من چند وقتی هست اینجا سر نزدم از خبرهای جدید بی خبرم!
دوستان ممنون میشم یک توضیح کامل درباره ی wave بدید!
ممنون.
توضیح خاصی نداره.
ویو اسم قفلی هست که مایکروسافت روی بازیهای 360 میزاره. برای اینکه 360 ما بتونه بازیهای کپی شده رو اجرا کنه باید فرم ویر دستگاه به ixtreme اپدیت بشه که دیگه اون قفل رو چک نکنه.(البته کارهای دیگه هم میکنه) بسته به نوع درایو دستگاه ورژن فرم ویر تعیین میشه. مایکروسافت هر چند وقت یکبار ورژن جدیدی از ویو رو بازیهاش میزاره که طبیعتا باید فرم ویر جدیدی براش بیاد. LT هم فرم ویر جدیدی هست که قراره برای درایوهای لایتون بیاد که بازیهای جدید که از ویو 4 استفاده میکنند رو اجرا کنه و یه سری مشکلات دیگه رو هم حل کنه ... رو هم حل کنه. البته الان هم بازیهای ویو4 رو میشه اجرا کرد قبلا توضیح داده شده.

قیمت 310 و 320 هست

کنسول جدیدی قرار نیستش بیاد عزیزم
در ضمن اگرم بیاد و کپی خور نباشه نه تنها پایین نمیاد بلکه باز میره سمت نجوم
موفق باشی

سلام
میگم بازی های XBOX 1 روی 360 اجرا میشه؟
البته کپی

سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)
آیا XBOX360 قادر به اجرای بازی های نسخه قبلی XBOX می باشد؟

بله، اما نه بطور کامل! بازی های xbox جهت اجرا بروی 360 احتیاج به آپدیت و پچ دارند و تنها آن دسته از بازی هایی که توسط خود مایکروسافت مشخص شده اند قادر به اجرا شدن می باشند. لیست این بازی ها در سایت زیر مشخص شده است:
Original Xbox Games Playable on Xbox 360
البته این لیست به طور مرتب توسط خود مایکروسافت آپدیت می شود و بازی های بیشتری به آن اضافه خواهد شد.
چنانچه درایو کنسول شما Samsung باشد و از آخرین ورژن فیرمور درایو استفاده نمایید به راحتی می توانید بازی های xbox را برروی یک dvd کپی کرده و آنرا ها اجرا نمایید. البته بازی های xbox ی که در حال حاضر در بازار وجود دارند بروری کنسول اجرا نخواهند شد و باید حتما تغییراتی بروی آنها ایجاد شود و مجددا رایت شوند.
چنانچه درایو شما مدل LG/Hitachi یا Benq باشد و یا اینکه از ورژن 5 فیرمور درایو Samsung/Toshiba استفاده نمی کنید. برای اجرای بازی های xbox باید آنها را حتما روی DVD9 (دو لایه) کپی کنید.
فراموش نکنید که بازی های Xbox هم دارای region-lock (قفل منطقه ای) می باشند و برای اجرا حتما باید ریجن بازی مورد نظر با ریجن دستگاه شما یکی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2634

مطلب کمی قدیمی هستش ولی جواب شما در اون وجود داره...تاپیک اطلاعات بیشتر هم کاملاً بخوانید

سلام
من می خوام xbox elite بگیرم و چندتا سوال دارم
1.از کجا بگیرم که معتبر باشه و چیزای تقلبی بهم نندازن(اعم از دسته و اینها!)(لطف کنید پیام خصوصی بدید)
2.آیا الان همه ی پک های جدید فقط درایو لایت ان دارند؟(و فرقشون با پک قدیم فقط در کابل hdmi هست؟)
3.به غیر از مادربورد که باید جاسپر باشه باید به چی دقت کنم
4.اگه کپی خور بگیرم و تا اومدن فریمور LT وارید لایو نشم (بازی نکنم و فقط داشبورد رو اپدیت کنم) بعدش بن می شم؟
5.بهتر نیست از یجا آک بخرم و بدم کپی خور کنند؟(از کجا آک گیر بیارم؟)
خلاصه هر نکته ای که خودتون هنگام خرید دقت می کنید رو بگید لطفا
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or