تاريخ ساخت كنسول رو نگاه كنه اگه تا برج 9 ميلادي بود (2009) ميشه كپي خور كرد.
اره جديدا اره . يادم اومد همين يك دو روز پيش گفتسلام
ولی اینطور که اق خلیخ میگفتن همه کپی خور خواهند شد
سلام
لطفا یکی از دوستان ابعاد دقیق xbox 360 (طول و عرض و ارتفاع )رو بذاره ممنون
بنظر من که ارزش تعمیر نداره.پولتوحروم میکنی.برو یک ارکید یا الیت جسپر بخر راحتسلام به برو بچه های بخش 360 اقا من یه 360 داشتم که تقریبا سه سال واسم کار کرد یعنی از 2006 تا وسط های 2009 من باهاش روزی 8 ساعت تقریبا بازی میکردم مدلش pro بود و ریجن ntsc بود یک بار سه چراغ شد درست کردم البته همین اخر عمریاش بود بعد دوماه کار کرد که یهو وسط ninja gaiden2 هنگ کرد و دیگه بازی بالا نمی اوردولی سه چراغ روشن نشد بعد رفتم پیش تعمیر کارش که westgame بود گفت مرخص هست و سه چراغ شده و اون سه تا چراغشم بخاطر تعمیر اونا روشن نشده و گفت دیگه درست نمیشه و منم موندم بی 360 ای کاش حرف فروشنده رو که ازش خریدم رو همون اول گوش داده بودم اون به من گفت که یک فن بنداز روش 50 تومن عمرا سه چراغ نشه و من گوش نکردم یک فروشنده هم به من همین چند وقت پیش گفت 360 با مین های جاسپر خیلی خوبه و گفت یک گیمنت 360 داره تو کرج که از این 360 ها استفاده میکنه و گفت شش ماهه صبح تا شب دارن کار میکنن اخ نگفتن 360 هاش از یک نفر دیگه هم پرسیدم گفت 360 ام تعمییر میشه و گفت بعد تعمییر روش فن بنداز دیگه سه چراغ نمیشه میگفت من خودم همین کار رو کردم و الان مشکلی ندارم لطفا کمکم کنید من الان تو دوراهی هستم که 360 ام تعمیر میشه یانه اگه نمیشه لطفا بگید چی کا کنم قیمت ارکید الان چنده قیمتای باندل هاش چطور ایا باندل بخرم بهتره یا الایت یا ارکید
سلام به برو بچه های بخش 360 اقا من یه 360 داشتم که تقریبا سه سال واسم کار کرد یعنی از 2006 تا وسط های 2009 من باهاش روزی 8 ساعت تقریبا بازی میکردم مدلش pro بود و ریجن ntsc بود یک بار سه چراغ شد درست کردم البته همین اخر عمریاش بود بعد دوماه کار کرد که یهو وسط ninja gaiden2 هنگ کرد و دیگه بازی بالا نمی اوردولی سه چراغ روشن نشد بعد رفتم پیش تعمیر کارش که westgame بود گفت مرخص هست و سه چراغ شده و اون سه تا چراغشم بخاطر تعمیر اونا روشن نشده و گفت دیگه درست نمیشه و منم موندم بی 360 ای کاش حرف فروشنده رو که ازش خریدم رو همون اول گوش داده بودم اون به من گفت که یک فن بنداز روش 50 تومن عمرا سه چراغ نشه و من گوش نکردم یک فروشنده هم به من همین چند وقت پیش گفت 360 با مین های جاسپر خیلی خوبه و گفت یک گیمنت 360 داره تو کرج که از این 360 ها استفاده میکنه و گفت شش ماهه صبح تا شب دارن کار میکنن اخ نگفتن 360 هاش از یک نفر دیگه هم پرسیدم گفت 360 ام تعمییر میشه و گفت بعد تعمییر روش فن بنداز دیگه سه چراغ نمیشه میگفت من خودم همین کار رو کردم و الان مشکلی ندارم لطفا کمکم کنید من الان تو دوراهی هستم که 360 ام تعمیر میشه یانه اگه نمیشه لطفا بگید چی کا کنم قیمت ارکید الان چنده قیمتای باندل هاش چطور ایا باندل بخرم بهتره یا الایت یا ارکید
اگه واسه بازی می خوای و بس یه آرکید بگیر!اگه هاردم لازم داشتی روش یه دونه بگیر!سلام به برو بچه های بخش 360 اقا من یه 360 داشتم که تقریبا سه سال واسم کار کرد یعنی از 2006 تا وسط های 2009 من باهاش روزی 8 ساعت تقریبا بازی میکردم مدلش pro بود و ریجن ntsc بود یک بار سه چراغ شد درست کردم البته همین اخر عمریاش بود بعد دوماه کار کرد که یهو وسط ninja gaiden2 هنگ کرد و دیگه بازی بالا نمی اوردولی سه چراغ روشن نشد بعد رفتم پیش تعمیر کارش که westgame بود گفت مرخص هست و سه چراغ شده و اون سه تا چراغشم بخاطر تعمیر اونا روشن نشده و گفت دیگه درست نمیشه و منم موندم بی 360 ای کاش حرف فروشنده رو که ازش خریدم رو همون اول گوش داده بودم اون به من گفت که یک فن بنداز روش 50 تومن عمرا سه چراغ نشه و من گوش نکردم یک فروشنده هم به من همین چند وقت پیش گفت 360 با مین های جاسپر خیلی خوبه و گفت یک گیمنت 360 داره تو کرج که از این 360 ها استفاده میکنه و گفت شش ماهه صبح تا شب دارن کار میکنن اخ نگفتن 360 هاش از یک نفر دیگه هم پرسیدم گفت 360 ام تعمییر میشه و گفت بعد تعمییر روش فن بنداز دیگه سه چراغ نمیشه میگفت من خودم همین کار رو کردم و الان مشکلی ندارم لطفا کمکم کنید من الان تو دوراهی هستم که 360 ام تعمیر میشه یانه اگه نمیشه لطفا بگید چی کا کنم قیمت ارکید الان چنده قیمتای باندل هاش چطور ایا باندل بخرم بهتره یا الایت یا ارکید
سلام دوستان....
من یه سوال داشتم راجع به هارد اینجور کنسول ها.. اینجور که من سوال پرسیدم و جواب شنیدم که در ps3 هاردش فقط برای بعضی از بازی ها هست که احتیاج به نصب جزئی دارن درواقع نمیشه بازی رو تو هارد ریخت و بدون دیسک بازی کرد! خوب اینجوری دیگه یه هارد 80 چه فرقی با 120 داره یا تو xbox هارد الیت نصبت به ارکید چه مزیتی داره؟ یا تو xbox میشه بدون دیسک بازی کرد؟
ممنون میشم جواب بدید