راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

امین جون سلام
زحمت میکشی یکم اطلاعات در مورد رایت بازی های 360 برامون بزاری . یا بگی با چه برنامه های میشه Image گرفت از بازی های 360 و رایت کرد .:love:
:blushing:
من هیچ گونه اطلاعی ندارم شرمنده :cheesygri
ببین تکاوچ بهت میگه:-":p

سلام میدونم چند وقت نبودم دلتون واسم تنگ شده بود:cheesygri
آقا شما مگه نگفتید که بازیهایی مثل ماست وانتد رجیون لاک دارن؟
ولی من یه دونه مالزیشو از شادی گرفتم 12 تومان که یو سی هستش و رو دستگاه خودم که جی هستش اجرا شد و زبونش هم کاملا انگلیسی هست:eek:

ببینم این که واسه دانلود گزاشتد اگه دانلود کنیم بعد برزیم تو 360 کپی خور میشه ؟!
به خدا به پیر به پیغمبر من نمیدونم:cheesygri (این سوال رو 5 نفری هست که از من میپرسن)

من فقط اون رو پیدا کردم و لینک دادم:blushing:

بسیار خوب ولی کاش یکی از دوستان دانلود میکرد خبرشو به بقیه میداد!
در ضمن من تو شیراز x360 قیمت کردم ntsc j قیمتش 450 و ntsc uc قیمتش 500 بود قیمتها در ضمن کپی هم نیستن!
حالا میخواستم بدونم این قیمت مناسبه ؟

آخرین ویرایش:
ببینم این که واسه دانلود گزاشتد اگه دانلود کنیم بعد برزیم تو 360 کپی خور میشه ؟!
اقا من همین 1 ساعت پیش 360 خودمو هک کردم:cheesygri ...البته کمک داشتما...وگرنه تنهایی عمرا میتونستم
البته هنوز تستش نکردم. اگه یکی که اصفهانه بتونه بهم یه بازی کپی برسونه ازش خیلی خیلی ممنون میشم...در ضمن خوشحال میشم اگه بتونم به کسی کمک کنم اونم خودش هک کنه:)
- - - - - - - - - - - - - - - - -
در مورد سوال دوستمون باید بگم هر چیزی که برا هک کردن 360 لازمه این فایله داره ولی خیلی جدید نیس(مثلا این راهنمایی که ورژن 18 و 29 اینجا هس تا ورژن 40 داره)یه سری چیزا هم زیادیه یعنی مثلا ماله هر 2 نوع درایوو گذاشته یا یه سری از فایلا برا رایت کردنه بازیاس.
من که فقط همون راهنمارو داشتم با live cdوxtreme firmware البته درایو من lg هست و برا همین یه کمی کارم سخت تر شد.در کل لازم نیس فایله به اون بزرگی رو دانلود کنید.مخصوصا اگه درایو سامسونگ دارید یا یه dvd درایو sata رو کامپیوترتون دارید.ولی در غیر این صورت در کل نزدیک 60 مگ باید دانلود کنید.
یه چیز دیگه:هک کردن 360 اینطوری نیس که یه سری فایلو کپی کنی رو هارد کنسول که!!! باید در 360 باز بشه بعد رایو 360 رو به pc وصل کنی و بعد با همون xtreme هکش کنی (البته به این اسونی که گفتم نیس. اینو گفتم یه موقع جو گیر نشه کسی! ) .
البته اگه پولش براتون مساله ای نباشه بدید براتون کپی خور کنن بهتره مخصوصا اگه تهران باشید.
منم مجبور شدم خودم هک کنم.اینجا( اصفهان) یه یارو هس که 100 تومن میگیره برا این کار!حالا پولش مهم نیس مشکل اصلی اینکه میفرسته تهران اونم با پست!اگه میخاسم به پست اعتماد کنم که میدادم همین اقا تکاوچ خودمون اونم با 40 تومن ارزونتر(اگه اشتباه نکرده باشم)...

آخرین ویرایش:
آقا کسی نیست به من کمک کنه؟
می خوام 360 بگیرم.تویه شیراز 360 ntsc/j میدن 600.از پاناسونیک قیمت گرفتم میگه uc:500 دسته:50 کولر:19.میشه بهش اطمینان کرد؟
از تکاوچ هم قیمت گرفتم میگه uc:500 دسته 60.حالا نمی دونم پاناسونیک کارش چطوریه.
تا عصر بیشتر وقا ندارم.

آخرین ویرایش:
فی 360

آقا کسی نیست به من کمک کنه؟
می خوام 360 بگیرم.تویه شیراز 360 ntsc/j میدن 600.از پاناسونیک قیمت گرفتم میگه uc:500 دسته:50 کولر:19.میشه بهش اطمینان کرد؟
از تکاوچ هم قیمت گرفتم میگه uc:500 دسته 60.حالا نمی دونم پاناسونیک کارش چطوریه.
تا عصر بیشتر وقا ندارم.

360 UC { البته Pre } تهران 470 تومن در میاد . دسته اصل 50 و کولر هم یک 4 یا 5 مدلی داره که همه قلابی و من دراوردی هست . هک هم در میاد 50 تومن

اقا من همین 1 ساعت پیش 360 خودمو هک کردم:cheesygri ...البته کمک داشتما...وگرنه تنهایی عمرا میتونستم
البته هنوز تستش نکردم. اگه یکی که اصفهانه بتونه بهم یه بازی کپی برسونه ازش خیلی خیلی ممنون میشم...در ضمن خوشحال میشم اگه بتونم به کسی کمک کنم اونم خودش هک کنه:)
- - - - - - - - - - - - - - - - -
در مورد سوال دوستمون باید بگم هر چیزی که برا هک کردن 360 لازمه این فایله داره ولی خیلی جدید نیس(مثلا این راهنمایی که ورژن 18 و 29 اینجا هس تا ورژن 40 داره)یه سری چیزا هم زیادیه یعنی مثلا ماله هر 2 نوع درایوو گذاشته یا یه سری از فایلا برا رایت کردنه بازیاس.
من که فقط همون راهنمارو داشتم با live cdوxtreme firmware البته درایو من lg هست و برا همین یه کمی کارم سخت تر شد.در کل لازم نیس فایله به اون بزرگی رو دانلود کنید.مخصوصا اگه درایو سامسونگ دارید یا یه dvd درایو sata رو کامپیوترتون دارید.ولی در غیر این صورت در کل نزدیک 60 مگ باید دانلود کنید.
یه چیز دیگه:هک کردن 360 اینطوری نیس که یه سری فایلو کپی کنی رو هارد کنسول که!!! باید در 360 باز بشه بعد رایو 360 رو به pc وصل کنی و بعد با همون xtreme هکش کنی (البته به این اسونی که گفتم نیس. اینو گفتم یه موقع جو گیر نشه کسی! ) .

البته اگه پولش براتون مساله ای نباشه بدید براتون کپی خور کنن بهتره مخصوصا اگه تهران باشید.
منم مجبور شدم خودم هک کنم.اینجا( اصفهان) یه یارو هس که 100 تومن میگیره برا این کار!حالا پولش مهم نیس مشکل اصلی اینکه میفرسته تهران اونم با پست!اگه میخاسم به پست اعتماد کنم که میدادم همین اقا تکاوچ خودمون اونم با 40 تومن ارزونتر(اگه اشتباه نکرده باشم)...
یعنی شما خودتون کپی خور کردین ؟!
اگه بیشتر راهنمائی میکردین بیشتر استفاده میکردیم !;)

سلام
بچه ها کسی از شما تا حال بازی 360 رو گذاشته تو PC . اینقدر باحال در اوردنش . وقتی بزاری اول فکر میکنی فیلم DVD هست { چون همون 2 تا فایل تو فیلمهی DVD داخلش هست } . یک دموی 10 ثانیه ای نشون میده بعد تصویر ثابت میمونه که به چند زبان نوشته : برای اجرای دیسک ان را در XBOX 360 قرار دهید . ناکس ها هم چین تمیز فایل های اجرای بازی رو مخفی کردن که با هیچ برنامه ای دیده نمیشه. رو 2 تا پوشه میزنی میگه 650 مگ هست اما رو خود DVD R میزنی مگه 8 گیگ . خلاصه با این کار Microsoft خیلی حال کردم .

یعنی شما خودتون کپی خور کردین ؟!
اگه بیشتر راهنمائی میکردین بیشتر استفاده میکردیم !
اره دیگه البته با کمک داداشم!فقط باید یه بازی کپی بزارم توش ببینم میاره یا نه(با کمک اقا احسان اونم داره جور میشه:cheesygri ) !البته مطمعنم که چیزیو خراب نکردم چون بازیایه اصلی رو میاره.
شما اگه مشکلی داری بگو شاید بتونم یه کمکی کنم ولی بدون اطلاعات کافی کارتو شروع نکن!

يه سوال داشتم.
من نزديكه 20 تا بازيه پال ميتونم تهيه كنم.
ميخواستم براي كپي كردن از روي اونها بايد قفلي چيزي شكست يا به صورت رايته معموليه؟
خيلي برام مهمه لطفا بگين.
اگه ميشه روش رايتش رو كسي بگه ممنون ميشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or