راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من پس از سوالاتی کی از دوستان پرسیدم مثلا اینکه همه مگن ntsc uc بازیهاش بیشتر تو ایران گیر میاد و ...
سوالم اینه من بعد از اینکه x360 premium با فرمت ntsc uc خریدم بعدش باید چه کارعائی رو انجام بدم تا بتونم از کنسول استفاده کنم؟
در ضمن فعلا هم تلویزیون hd ندارم !
اقا کسی سوال ما رو ندید ؟؟;)

سوالم اینه من بعد از اینکه x360 premium با فرمت ntsc uc خریدم بعدش باید چه کارعائی رو انجام بدم تا بتونم از کنسول استفاده کنم؟

باید یک ترانس تبدیل برق 220 ولت به 110 ولت بخری حداقل 500 وات.
میتونی جای ترانس آداپتور پال بخری که اگه گیرت بیاد با قیمت خوب به مراتب بهتره و میتونی راحت ، 10 ساعت پشت سر هم بازی کنی
----
میتونی دستگاه رو وصل کنی به تلویزیون معمولی یا میتونی وصلش کنی به مانیتور که برای اتصال به مانتیور یه کابل VGA لازمه و یک تبدیل دو سر ماده که 2 تومنه:cheesygri

همین ، Dead Rising بخر زامبی بکش !!!

توی یکی از فروم ها خوندم که برای فری رجیون کردن 360 باید بتونیم فایل XEX رو دستکاری کنیم.چون کد های رجیون دستگاه در اینجا نوشته شده.این فایل رو هم فعلا نمیشه دست کاری کرد چون برای دسترسی به اون به MS PRIVATE key نیاز داریم.

برای من امروز یه اتفاقی افتاد یکی لطفا توضیح بده ببینم چه اتفاقی افتاده:

من امروز که خواستم بازی کنم دسته رو روشن کردم بعدش یادم افتاد که ترانس رو بکنم توی برق(دسته روشن بود)...ترانس رو که کردم توی برق چون دسته روشن بود دستگاه روشن شد ولی چراغها همه قرمز بودند..منم اول دسشتگاه رو خاموش کردم دو باره روشن کردم درست شد....دلیل قرمز شدن چراغها چی بوده؟؟؟:confused:

نترس . مال من هم 1 بار این جوری شده . طوری نیست

بزارین خیال همه رو راحت کنم !
دیروز پیش گیم وان بودم گفت اگه دستگاهت خراب بشه من همه جوره تعمیرش میکنم و ای سی به ای سی شو دارم خیالت همه جوره راحت!

دمت گرم خيلي باحالي!
تلفن:) تلفن:) الفن:) تلفن:) تلفن:)
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
تلفن :praying: آدرس :praying:
تو رو خدا.
دستم به دامنت.
ان شاالله دست به سنگ بزني طلا شه. خير ببيني.:love:

دمت گرم خيلي باحالي!
تلفن:) تلفن:) الفن:) تلفن:) تلفن:)
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
تلفن :praying: آدرس :praying:
تو رو خدا.
دستم به دامنت.
ان شاالله دست به سنگ بزني طلا شه. خير ببيني.:love:
اهوازه ها؟؟
تهران نیست:)

فروشگاه گیم وان اقای کامبیز امتحانی شماره:
اهواز: 2218779
اهواز خیابان کاوه پاساژ نخل!

رنگ کلی مغازه الان سبز و سفید هست و پر از نمامی امکانات 360 و PSP-2
88.gif

بزارین خیال همه رو راحت کنم !
دیروز پیش گیم وان بودم گفت اگه دستگاهت خراب بشه من همه جوره تعمیرش میکنم و ای سی به ای سی شو دارم خیالت همه جوره راحت!
دوست عزیز ، من به شما اطمینان میدم که حرف اون مغازه در مورد اینکه آی سی به آی سی 360 رو داره ، دروغ محضه ! همین الان کلی ملت تو اینترنت دنبال خرید آی سی های رم 360 هستند که به این راحتیها گیر نمیاد ، بعد تو تهران تعمیرکارهای حرفه ایش فعلاً این جور قطعات رو ندارن !
مگر اینکه این طرف بخواد آی سی های مورد نیاز رو از روی یک 360 دیگه جدا کنه و بذاره رو یه 360 دیگه که اینم کار ساده ای نیست.
یکم که منطقی فکر کنید متوجه میشید که حرفی که این بابا زده کاملاً غیرممکنه !

کولر 360

دوستان سلام
یک آماری توی دفترچه راهنمای کولر هست که میخوام براتون بنویسم . توش نشون داده 360 خالی با 360 همراه با کولر از نظر گرما چقدر تفاوت داره . با یک نقشه 15 نقطه رو و پشت 360رو مشخص کرده با حرف A تا O که درجه حرارت هر کدو رو مشخص کرده { با کولر و بدون کولر } که به این شرح است :

2vwtpax.jpg

همین طور که میبینید و احتیاج به توضیح نداره فرق زیادی بین بودن کولر و نبودنش هست . شرمنده که این جوری نوشتم براتون . دوربینم رو دادم به کسی . اگر بود از کل جعبه و ....... براتون عکس میزاشتم.
راستی طاهر جان من هم این حرف های تعمیرکردن 360 تا حد داشتن کلیه آی سی ها رو از این
محسن توکلی { یگانه } شنیده بودم . میگفت یک قطعه { آی سی } از تو 360 در بیار بعد بزن خردش کن تکنسیین من لنگه همون رو داره و برات درستش میکنه.خلاصه اینکه این بابا ادم با نمکی هست. :cheesygri

اما این کجا و آن کجا!!!
جناب مهندس
به نظر شما سوراخ کردن 360 600 تومنی و خنک کردنش با اب و این همه در سر و جنگولک بازی بهتره { تازه خطر نشت آب رو هم بی خیال } یا استفاده از یک وسیله کوچک . شیک . ساده . بی درد سر . بیخطر. با نصب اسان و
تازه میتونی کنسولت رو هر جور که میخوای بزاری { عمودی و افقی } . بعد شما از کدومش برای 360عزیز تون استفاده میکنی که نظر دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا 360 داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن عکس کولره قدیمی هست . مال سری اولی بود که تولید کردن.

جناب مهندس
به نظر شما سوراخ کردن 360 600 تومنی و خنک کردنش با اب و این همه در سر و جنگولک بازی بهتره { تازه خطر نشت آب رو هم بی خیال } یا استفاده از یک وسیله کوچک . شیک . ساده . بی درد سر . بیخطر. با نصب اسان و
تازه میتونی کنسولت رو هر جور که میخوای بزاری { عمودی و افقی } . بعد شما از کدومش برای 360عزیز تون استفاده میکنی که نظر دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا 360 داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن عکس کولره قدیمی هست . مال سری اولی بود که تولید کردن.
بیا بزن!:punish:

بابا میگم این کجا و آن کجا این کولر آبیه یادمه یه مدل جدیدترش 300 دلار بود!!! اصلا قصد مقایسه مستقیم نداشتم ، آبی به مراتب خنک تر می کنه ولی کلا داشتم می گفتم یعنی ای کاش میتونستیم از اینها هم استفاده کنیم تو ایران باقیمت مناسب

امین فیک خودتی:D هزار تا کولر آبی واسه 360 ساخته شده منظورم کلا این بود که سه تا فن کجا و کولر آبی کجا!

مثل اینکه بگی تلویزیون معمولی کجا و HD کجا :)

بالاخر منم xbox 360 گرفتم ......
pre با كابل vga و يك دسته ديگه ... 2 تا بازي . يه face plate ترانس .

از کجا؟ چند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or