راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حالا همه بیان بگن خوبه ولی وقتی میگید ممکنه یه دستگاهی که میخرید دوروزه خراب شه ، درایوش سامسونگ یا هیتاچی باشه ، تنظیم لنز بخواد یا نخواد آدم جاداره که به تکاوچ شک کنه چون بعیده که آدم یه دستگاه رو بخره و فرداش خراب شه!!
شما بهتره به ماکروسافت شک کنی نه بقیه. جنسی که آکبندش هم ممکنه ایراد داشته باشه شما میخوای فروشنده از خودش گارانتی بذاره روش؟
باید به صداقت اینجور افراد احترام گذاشت کسی اگه بهت گفت بیا از من بخر تضمین میکنم هیچ مشکلی نداشته باشه به اون باید شک کنی!
دنیات هم اگه 2 روز نیست میتونی پولت رو بذاری بانک شاید روز سوم بدردت خورد.
اینهمه توضیح دادن که آقا انتخاب با خودتون هست ریسکش هم پای خودتون حالا باز بیاید بگید بخرم؟ وای نه نخرم

در مورد اینکه تکاوچ دستگاه خرابش را بخواد به شما بندازی یه مورد را در نظر بگیر که ایشون زیره ذره بین هستند ، و اگر دستگاه خراب بخواند به شما قالب کنند مطمینا توی کل سایت همه خبر دار میشند و دیگه از ایشون نمیخرند

چه ربطی داره؟! ;)
میتونه دستگاه رو بندازه بعدا گفته میشه که مشکل از مهبد بوده یا داشته خالی می بسته یا اینکه با دستگاهش بدرفتاری کرده خراب شده!!!
تازه من فکر نمی کنم اگر هم بتونم ثابت کنم دستگاه رو بهم انداخته تاثیری رو فروش کلی اش داشته باشه

.

شما بهتره به ماکروسافت شک کنی نه بقیه. جنسی که آکبندش هم ممکنه ایراد داشته باشه شما میخوای فروشنده از خودش گارانتی بذاره روش؟
باید به صداقت اینجور افراد احترام گذاشت کسی اگه بهت گفت بیا از من بخر تضمین میکنم هیچ مشکلی نداشته باشه به اون باید شک کنی!
اینهمه توضیح دادن که آقا انتخاب با خودتون هست ریسکش هم پای خودتون حالا باز بیاید بگید بخرم؟ وای نه نخرم

ببینید من به شما پیشنهاد می کنم یه خورده موءدبانه تر صحبت کنید، اگر هم می بینید نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید و مسخره کردن دیگرون توی وجودتون هست بهتره که جوابهای منو ندید
چون واقعا بهم بر میخوره وقتی یکی میپره وسط حرفم و چنین حرفهایی رو میزنه:

یا

د بخرم؟ وای نه نخرم
میتونم بپرسم که شما که مخالف پست های بیهوده هستید این پست شما چه سودی برای این تاپیک داشت به جز اینکه موضوع تاپیک به بیراهه کشیده میشه و نتیجه اش بن شدن یه نفر میشه؟!

در ضمن مثل اینکه دنیای شما کمتر از 2 روزه ، وقتی پی اس 3 اومد ، همون روز ریلیز میگم دنیا 2 روزه محمد آقا ، پی اس 3 چرا نمی خرید؟!!! ا پس حالا که پولتون نمیرسه بخرید پولتونو بزارید بانک 2 سال دیگه که کپی خور شد شاید به دردتون بخوره!!!

یعنی شما که مدیر این سایتی در این حد هم متوجه نیستی که یک نفر که وضع مالی خوبی نداره رو نباید مسخره کرد؟
منی که توی خونه سرجمع ماهی 200 تومن پول قابل خرج باقی می مونه واسم 600 تومن خیلی زیاده ، واقعا متوجه شدم که چقدر آدم با فرهنگی هستید که قشر مالی پایین تر از خودتون رو مسخره می کنید!:confused:

آخرین ویرایش:
من چند تا سوال داشتم:
1.قیمت کابل vga چنده؟
2.قیمت اون خنک کننده ای که یکی از بچه ها عکسش رو گذاشته بود تو ایران چنده؟
3.دسته ی بیسیم و با سیم قیمتشون چنده؟
4.آیا وسیله ای هست که در هنگام بازی باطری دسته رو شارژ کنه؟(اگه هست قیمتش چنده)
در ضمن اگه هر کدوم از اینا اصل و غیر اصل داره (اگه امکانش هست)یه عکس از 2 تاییشون بگذارید.

میدونم سوال تکراریه ولی می خواستم بدونم الان آقا تکاوچ چقدر می گیرن تا دستگاه رو کپی خور کنن؟

کولر 360 رسید

برید کنار برید کنار که کولر های 360 به دستم رسید
اولیش رو که نصب کردم رو 360 خودم . لاکردار عجیب هوا رو میکشه . 3 تا فن قوی داره که وقتی دستگاه رو شنه شروع به کار میکنن. امتحان کردم خوب جواب داد . دیگه زیر کنسول { Cpu & Gpu } گرما نداره . وقتی هم که کار میکنه اگر دستت رو بگیری نزدیکه یکی از شیارهای هوا قشنگ رد شدن هوا رو از لای انگشتات احساس میکنی . من که خودم رو راحت کردم .دیگه میشه 7 یا 8 ساعت مودام و بدون ترس و لرز بازی کرد . پک کولره پامپ بود
جنسش هم اورجیناله خلاصه خیلی چیزه ردیفیه. 2 تا دیگه هم دارم برای فروش که هر کی طالبه بگه . راستی مارکش Nyko هست که تا جای که من میدونم بهترین لوازم جانبی کنسول ها رو میسازه { تحقیق کنید }
پیروز باشید

2rvxttd.jpg

اولیش رو که نصب کردم رو 360 خودم . لاکردار عجیب هوا رو میکشه . 3 تا فن قوی داره که وقتی دستگاه رو شنه شروع به کار میکنن. امتحان کردم خوب جواب داد . دیگه زیر کنسول { Cpu & Gpu } گرما نداره . وقتی هم که کار میکنه اگر دستت رو بگیری نزدیکه یکی از شیارهای هوا قشنگ رد شدن هوا رو از لای انگشتات احساس میکنی . من که خودم رو راحت کردم .دیگه میشه 7 یا 8 ساعت مودام و بدون ترس و لرز بازی کرد . پک کولره پامپ بود
جنسش هم اورجیناله خلاصه خیلی چیزه ردیفیه. 2 تا دیگه هم دارم برای فروش که هر کی طالبه بگه . راستی مارکش Nyko هست که تا جای که من میدونم بهترین لوازم جانبی کنسول ها رو میسازه { تحقیق کنید }
پیروز باشید

2rvxttd.jpg
قيمتش چنه؟

پیروز باشید

قیمتش رو بگو ؟؟ من میخوام !!

(گرچه قیمت دستگاه خیلی اومده پایین)

العان core چه قیمته ؟

الان قیمت کور تو پایتخت 400 تومان
کابل vga هم داره به قیمت فکر کنم 35 تومان
من خودم چون پال میخواستم رفتم کور خریدم و 2 هفته پیش هم واسش هارد خریدم
و الان خیلی ناراحتم که چه غلطی کردم هارد خریدم :(
من اگه جای شما بودم یه کور با یه مموری میگفتم
مموری 38 تومان هست
من که خودم هارد گرفتم به این دلایل میگم شما مموری بگیرید:
1.save بازیها بسیار کم جا میگیره مثلا dead rising 160kb
جا میگیره یا saints row 92kb
جا میگیره با توجه به اینکه مموری 64mb هست
2.loading بازیها زیاد شده!!!! اینو واقا میگم میتونید امتحان کنید بازی prey بدون هارد حدود 30 ثانیه طول میکشه و با هارد حدود 50 ثانیه من فکر میکنم به دلیل fw ها باشه
3. تو هارد نه میتونی فیلم dvd کپی کنی نه میتونی عکس کپی کنی و نه اهنگ(البته audio رو میتونی rip کنی).
4.حجمش 20 گیگ نیست و 12 گیگ هست
440 تومان بده و باهاش حال کن

الان قیمت کور تو پایتخت 400 تومان
کابل vga هم داره به قیمت فکر کنم 35 تومان
من خودم چون پال میخواستم رفتم کور خریدم و 2 هفته پیش هم واسش هارد خریدم
و الان خیلی ناراحتم که چه غلطی کردم هارد خریدم :(
من اگه جای شما بودم یه کور با یه مموری میگفتم
مموری 38 تومان هست
من که خودم هارد گرفتم به این دلایل میگم شما مموری بگیرید:
1.save بازیها بسیار کم جا میگیره مثلا dead rising 160kb
جا میگیره یا saints row 92kb
جا میگیره با توجه به اینکه مموری 64mb هست
2.loading بازیها زیاد شده!!!! اینو واقا میگم میتونید امتحان کنید بازی prey بدون هارد حدود 30 ثانیه طول میکشه و با هارد حدود 50 ثانیه من فکر میکنم به دلیل fw ها باشه
3. تو هارد نه میتونی فیلم dvd کپی کنی نه میتونی عکس کپی کنی و نه اهنگ(البته audio رو میتونی rip کنی).
4.حجمش 20 گیگ نیست و 12 گیگ هست
440 تومان بده و باهاش حال کن
-----------------------------------------------------------
فيفا هم اينجوريه ولي مي دوني براي چي؟ اگه گفتي!
از 7 گيگ هارد براي loading استفاده مي كنه به گونه اي كه مثلاً در فيفا دوتيم load مي شن . و تو اگه از بازي خارج شي دو باره همون دو تيم رو انتخاب كني فقط 1 ثانيه طول مي كشه تا بياد!
توي بازي هاي ديگه هم همين جوريه!
به خاطر اون 7 گيگ هارد 13 گيگه نه 12 گيگ!
تازه هرچي كه بخواي مي توني توش بريزي كي گفته نمي شه؟؟

نوشته شده توسط Metal Gear:

ببینید من به شما پیشنهاد می کنم یه خورده موءدبانه تر صحبت کنید، اگر هم می بینید نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید و مسخره کردن دیگرون توی وجودتون هست بهتره که جوابهای منو ندید
چون واقعا بهم بر میخوره وقتی یکی میپره وسط حرفم و چنین حرفهایی رو میزنه

میتونم بپرسم که شما که مخالف پست های بیهوده هستید این پست شما چه سودی برای این تاپیک داشت به جز اینکه موضوع تاپیک به بیراهه کشیده میشه و نتیجه اش بن شدن یه نفر میشه؟!

در ضمن مثل اینکه دنیای شما کمتر از 2 روزه ، وقتی پی اس 3 اومد ، همون روز ریلیز میگم دنیا 2 روزه محمد آقا ، پی اس 3 چرا نمی خرید؟!!! ا پس حالا که پولتون نمیرسه بخرید پولتونو بزارید بانک 2 سال دیگه که کپی خور شد شاید به دردتون بخوره!!!

یعنی شما که مدیر این سایتی در این حد هم متوجه نیستی که یک نفر که وضع مالی خوبی نداره رو نباید مسخره کرد؟
منی که توی خونه سرجمع ماهی 200 تومن پول قابل خرج باقی می مونه واسم 600 تومن خیلی زیاده ، واقعا متوجه شدم که چقدر آدم با فرهنگی هستید که قشر مالی پایین تر از خودتون رو مسخره می کنید!:confused:
در مورد برداشت های اقتصادی ای که از حرفم کردی! بگم که منظورم به هیچ وجه این چیزی که فکر میکنی نبود و وضع مالیت به من هیچ ربطی نداره، منظورم این بود که اگه نمیخوای ریسک کنی پولت رو نگه دار یا خرج یک کار دیگه کن.

چون واقعا بهم بر میخوره وقتی یکی میپره وسط حرفم و چنین حرفهایی رو میزنه
اولا حرف شما از نظر من سر و ته نداشت که بخواد وسط داشته باشه، در ثانی شما اگه دوست داری بهت احترام گذاشته بشه بهتره درست رفتار کردن و قبلش درست فکر کردن رو یاد بگیری. شما اگه بعد از 200 صفحه بحث هنوز هم قدرت تصمیم گیری نداری بهتره در ادامه ی شک کردن هات به خودت هم شک کنی. حرف هایی میزنی که طاهر تا حالا 50 بار جوابش رو داده ...

در مورد پست زدنم که در واقع نیازی نیست دلیلش رو برای کسی توضیح بدم بگم که احساس کردم به کسی که من بهش احترام میذارم داره بی احترامی میشه، برای همین پست زدم.

و در مورد ps3 که نمیدونم چه ربطی به بحث داشت بگم که من در خریدش استخاره نمیکنم و تصمیمم مشخصه اما زمانش رو نمیتونم تعیین کنم چون فعلاً و در ماههای آینده کارهای مهمتری دارم.

اصلا نمیخوام کسی رو ناراحت بکنم و به کسی توهین کرده باشم ولی از کجا معلوم آقای تکاوچ من امروز یه دستگاه میخرم پس فردا خراب بشه ایشون یه دستگاه دست دوم آشغالی که آزمایشاتشون رو روشون انجام میدادن به من ننداختن؟ تازه بعدشم مسئولیتی قبول نمی کنن!!!
دوست عزیز,اینقدر بدبین نباش حالا خوبه که هنوز دستگاه نخریدی و خدای نکرده خراب هم نشده مگر نه اینجا رو به آتیش میکشیدی ! شما مجبور نیستی حتما بری از آقا تکاوچ خرید کنی که بعدم تا یه چیزی شد بیایی اینجا و المشنگی راه بندازی الان دات کام من صبح تماس گرفتم قیمت دستگاه رو آورده پایین میگفت 510 تومان کپی خور شما میتونی بری از دات کام برداری بعدم اگه قرار باشه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بری تمام کازو کوزه ها رو روی سرشون اونا خورد کنی.
من خودم احتمال داره برم از دات کام بردارم تا اگه بعدا دیدم مشکلی پیش اومد دیگه شرمنده آقا طاهر و آقا تکاوچ نشم.اگر هم که میبینی آقا طاهر این حرفها رو زد بخاطر این بود که بعضی ها نیان گله مند بشن و بگن کلاه گذاشتین سرمون منم اگه به جای آقا طاهر بودم همین حرفها رو میزدم چون بلاخره جنس نو خرابی هایی هم داره حتی اگه هاکبند باشه و تقصیر هیچ کسی هم نیست چون شما هر دو دوتون خریدار بودین.
این اتفاقات همیشه 1 در 100 رخ میده و بستگی به شانس خودت و طرز استفاده ای که ازش میکنی داره.پس برو با خیال راحت دستگاه رو بخر مثل خیلی های دیگه انشالله که مشکلی پیش نمیاد.اون یک دو نفری هم که دستگاهشون به مشکل برخورده به احتمال زیاد بخاطر طرز استفاده نادرست بوده که مشکل به هم زده.
پس هر چی بیشتر وسواس به خرج بدی اوضاع بدتر میشه اگر هم که میخوای از تکاوچ دستگاه بگیری فقط کاری به کارشون نداشته باش چون نه ایشون و نه هیچ کسی دیگه ای اینگونه ضمانت ها رو به کسی نمیدن که حالا شما دومین نفر باشی.
در ضمن شما اون 20 نفر یا هر چند نفری که توی این سایت دستگاه خریدن و راضی بودن رو در نظر بگیر نه اون یه نفری که اصلا معلوم نیست مشکلش از کجا برخورده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or