Hamed PC
کاربر سایت
1- علت گرونيش اومدن سري جديد x360 هست كه كپي خور نرم افزاري نميشه . كه ميگن توي دبي گرون تر ميخرند . اگه سري جديد كپي خور نرم افزاري بشه ارزونتر هم ميشه. 2- من فتحي رو پيشنهاد مي كنم. 3- پك قديم اگه گيرت بياد. كابل كامپوننت رو ش هشت . بعضي ها كابل انتقال اطلاعات هارد روش هست. يه كابل خروجي صداي دالبي روش هست . و جديدا مشكل حرارتي كمتر شده. 4- همراه خريد كه ديسك اكتيوايزو بگير . اگه LCD داري كابل HDMI يه دسته اضافه اگه به كارت مياد.دوستان من می خوام تا یه هفته ده روز دیگه x360 بخرم. اما چند تا سوال که از تجربه های دوستان مطلع تر هم استفاده کرده باشیم: ۱)علت گرونی اخیر x360 چیه و آیا ممکنه اگه بیشتر صبر کنم دوباره ارزونتر بشه؟ ۲)دوستان کدوم مغازه رو پیشنهاد می دن با توجه به اینکه توپخونه حرف و حدیث بخصوص سر کپی خور کردن توش زیاده اما دوست من که از توپخونه الیت خریده تا حالا که مشکلی نداشته. ۳)برم این پک جدیدا رو بخرم یا با اصرار دنبال پک قدیم باشم؟ (اگه هنوز گیر میاد) بجز کابل hdmi تفاوت دیگه ای بینشون نیست؟ این جدیدا هم مشکل حرارتی توشون حل شده است؟ ۴)به چه چیزایی موقع خرید دقت کنم و همراه با کنسول چه چیزای دیگه ای از فروشنده بخوام که همون اول کار به دردم بخوره. راهنمایی کنین جای دور نمی ره!