راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

game ware جان من دستگاهم رو پیش تکاوچ کپی خور کردم...الان دستگاهم برای خوندن بازی ها بعضی وقتها بازی در میاره که این می تونه به هر دلیلی باشه.می تونه از کپی خور کردن بد باشه،یا درایو بد(درایوم سامسونگ) ویا ...
تنها چیزی که من بهش شک کردم این بود که وقتی دستگاهم رو به تکاوچ دادم گفت برو یه ساعت و نیم دیگه بیا ولی با دات کام که حرف میزدم گفت درایو های هیتاچی-الجی حدود 10 دقیقه و سامسونگ حداکثر 25 دقیقه وقت می گیره !!! تازه این کار رو جلوی چشت انجام میده
من نمی دونم علت این کار آقا تکاوچ چی بوده ولی ...
اگه از دستگاه های دات کام بگیری همون جا برات تست می کنه و اگه مشکلی برات پیش بیاد حق اعتراض داری و اون ها هم دوباره دستگاتو تست می کنن.من به شخصه بازی که از دات کام گرفتم رو دستگاهم بازی در اورد برای همین رفتم بهش گفتم اونم تست کرد گفت درسته ولی با این حال برام روی یه HP زد تا درایوم راحت تر بتونه بخونه.مشکل من تقریبا حل شد وFar cry رو تموم کردم.این کار رو یه بار هم سر یه بازی PC برام کرد با اینکه جلوی چشمام دیدم که رو دستگاش بازی ریخته شد اما برام یکی دیگه زد و اون بار هم کارم درست شد...
با حرف بقیه هم مخالفم که میگن هرچه باد اباد...یعنی چی آدم برای هر کاری باید تحقیق کنه تا بعدا پشیمون نشه اما زیاد هم وسواس به خرج نده چون از اون طرف می افتی...این کار ریسک هم نیست چون اگه بود من جرات چنین ریسکی رو نداشتم ولی بازم میگم:
دستگاتو از جای مطمئن بگیر

البته من از آقا تکاوچ هم تعریف زیاد شنیدم و ایشون هم کارشون درسته ولی مزیت دات کام اینه که مغازه است.
تازه احتمال لحیم کاری بد هم خیلی کمه چون در خط تولید های 360 کارشناس های خود ماکروسافت حضور دارن(مثه خط تولید ماشین تو ایران نیست که هرکی هرکی باشه)

در مورد استفاده هم من دستگاهم پاله و تا حالا هر چی بازی کردم داغ نکرده(محیط اطرافشم اونقدر باز نیست)
اما پیشنهاد می کنم اگه می خوای بگیری همون موقع یه فن هم بگیر تا خیالت راحت باشه.
از جایی هم بگیر که همه چیز داشته باشه وهر چی که دوباره میخواستی از همون جا بتونی تهیه کنی

آخرین ویرایش:
قضیه ی این dvd های مالزی چیه؟
خوبه بده؟
چه فرقی میکنه ارزونتره؟

ببین مثل بازیهای ps2 که اون اوایل بودن (هنوز هم هستن ولی کم) که کیفیت خوبی داشتن و روی دیسک هاش هم کیفیت چاپ خوبی داشت و روی جلدش هم چاپ خوبی داشت
در کل کیفیت خوبی داره حداقل دیسک خام نیستش ، یه جورایی اورژیناله ، 12 تا 25 تومن تاحالا توی این تاپیک قیمت گزاشته شده.

در مورد برداشت های اقتصادی ای که از حرفم کردی! بگم که منظورم به هیچ وجه این چیزی که فکر میکنی نبود و وضع مالیت به من هیچ ربطی نداره، منظورم این بود که اگه نمیخوای ریسک کنی پولت رو نگه دار یا خرج یک کار دیگه کن.

پس سوء تفاهم پیش اومده ، شرمنده ببخشید:blushing:

اولا حرف شما از نظر من سر و ته نداشت که بخواد وسط داشته باشه، در ثانی شما اگه دوست داری بهت احترام گذاشته بشه بهتره درست رفتار کردن و قبلش درست فکر کردن رو یاد بگیری. شما اگه بعد از 200 صفحه بحث هنوز هم قدرت تصمیم گیری نداری بهتره در ادامه ی شک کردن هات به خودت هم شک کنی. حرف هایی میزنی که طاهر تا حالا 50 بار جوابش رو داده ...

در مورد پست زدنم که در واقع نیازی نیست دلیلش رو برای کسی توضیح بدم بگم که احساس کردم به کسی که من بهش احترام میذارم داره بی احترامی میشه، برای همین پست زدم.

دوست عزیز,اینقدر بدبین نباش حالا خوبه که هنوز دستگاه نخریدی و خدای نکرده خراب هم نشده مگر نه اینجا رو به آتیش میکشیدی ! شما مجبور نیستی حتما بری از آقا تکاوچ خرید کنی که بعدم تا یه چیزی شد بیایی اینجا و المشنگی راه بندازی الان دات کام من صبح تماس گرفتم قیمت دستگاه رو آورده پایین میگفت 510 تومان کپی خور شما میتونی بری از دات کام برداری بعدم اگه قرار باشه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بری تمام کازو کوزه ها رو روی سرشون اونا خورد کنی.
من خودم احتمال داره برم از دات کام بردارم تا اگه بعدا دیدم مشکلی پیش اومد دیگه شرمنده آقا طاهر و آقا تکاوچ نشم.اگر هم که میبینی آقا طاهر این حرفها رو زد بخاطر این بود که بعضی ها نیان گله مند بشن و بگن کلاه گذاشتین سرمون منم اگه به جای آقا طاهر بودم همین حرفها رو میزدم چون بلاخره جنس نو خرابی هایی هم داره حتی اگه هاکبند باشه و تقصیر هیچ کسی هم نیست چون شما هر دو دوتون خریدار بودین.
این اتفاقات همیشه 1 در 100 رخ میده و بستگی به شانس خودت و طرز استفاده ای که ازش میکنی داره.پس برو با خیال راحت دستگاه رو بخر مثل خیلی های دیگه انشالله که مشکلی پیش نمیاد.اون یک دو نفری هم که دستگاهشون به مشکل برخورده به احتمال زیاد بخاطر طرز استفاده نادرست بوده که مشکل به هم زده.
پس هر چی بیشتر وسواس به خرج بدی اوضاع بدتر میشه اگر هم که میخوای از تکاوچ دستگاه بگیری فقط کاری به کارشون نداشته باش چون نه ایشون و نه هیچ کسی دیگه ای اینگونه ضمانت ها رو به کسی نمیدن که حالا شما دومین نفر باشی.
در ضمن شما اون 20 نفر یا هر چند نفری که توی این سایت دستگاه خریدن و راضی بودن رو در نظر بگیر نه اون یه نفری که اصلا معلوم نیست مشکلش از کجا برخورده.

game ware جان من دستگاهم رو پیش تکاوچ کپی خور کردم...الان دستگاهم برای خوندن بازی ها بعضی وقتها بازی در میاره که این می تونه به هر دلیلی باشه.می تونه از کپی خور کردن بد باشه،یا درایو بد(درایوم سامسونگ) ویا ...
تنها چیزی که من بهش شک کردم این بود که وقتی دستگاهم رو به تکاوچ دادم گفت برو یه ساعت و نیم دیگه بیا ولی با دات کام که حرف میزدم گفت درایو های هیتاچی-الجی حدود 10 دقیقه و سامسونگ حداکثر 25 دقیقه وقت می گیره !!! تازه این کار رو جلوی چشت انجام میده
من نمی دونم علت این کار آقا تکاوچ چی بوده ولی ...
اگه از دستگاه های دات کام بگیری همون جا برات تست می کنه و اگه مشکلی برات پیش بیاد حق اعتراض داری و اون ها هم دوباره دستگاتو تست می کنن.من به شخصه بازی که از دات کام گرفتم رو دستگاهم بازی در اورد برای همین رفتم بهش گفتم اونم تست کرد گفت درسته ولی با این حال برام روی یه HP زد تا درایوم راحت تر بتونه بخونه.مشکل من تقریبا حل شد وFar cry رو تموم کردم.این کار رو یه بار هم سر یه بازی PC برام کرد با اینکه جلوی چشمام دیدم که رو دستگاش بازی ریخته شد اما برام یکی دیگه زد و اون بار هم کارم درست شد...
با حرف بقیه هم مخالفم که میگن هرچه باد اباد...یعنی چی آدم برای هر کاری باید تحقیق کنه تا بعدا پشیمون نشه اما زیاد هم وسواس به خرج نده چون از اون طرف می افتی...این کار ریسک هم نیست چون اگه بود من جرات چنین ریسکی رو نداشتم ولی بازم میگم:
دستگاتو از جای مطمئن بگیر

البته من از آقا تکاوچ هم تعریف زیاد شنیدم و ایشون هم کارشون درسته ولی مزیت دات کام اینه که مغازه است.
تازه احتمال لحیم کاری بد هم خیلی کمه چون در خط تولید های 360 کارشناس های خود ماکروسافت حضور دارن(مثه خط تولید ماشین تو ایران نیست که هرکی هرکی باشه)

در مورد استفاده هم من دستگاهم پاله و تا حالا هر چی بازی کردم داغ نکرده(محیط اطرافشم اونقدر باز نیست)
اما پیشنهاد می کنم اگه می خوای بگیری همون موقع یه فن هم بگیر تا خیالت راحت باشه.
از جایی هم بگیر که همه چیز داشته باشه وهر چی که دوباره میخواستی از همون جا بتونی تهیه کنی

خوب ، بهتره من یه توضیح کلی راجع به حرفام بدم.

من کلا" قصد توهین نه به آقای رفیع زاده و نه به آقا طاهر نداشتم ، حرف من این بود وقتی آقا محمد میاد میگه شما میتونی به شرکت مایکروسافت شک کنی ، شرکتی که خود شماها دارید از ویندوزش استفاده می کنید ، حرف ایشون منطقیه ولی حرف من هم منطقیه وقتی مایکروسافت جای شک داره ، آقای رفیع زاده ، داتکام ، شادی و ... هم جای شک دارن چون من هیچ کدوم از اینها رو ندیدم که بتونم تشخیص بدم آدمهای خوبی هستن یا بی معرفت.

حرف من این بود که اگر ، اگر خدای نکرده زبونم لال! آقای X طوری بودن که حتی آقایون Y و Z هم به اشتباه بهشون اعتماد کرده بودن چی؟ اون وقت دست من به کجا بنده؟، اکثر این بی اعتمادی هایی هم که من نسبت به : مایکروسافت، آقای تکاوچ و کلیه فروشندگان و هکر های 360 ایجاد شد بخاطر گفته های آقا طاهر بود، من نمیدونم شما چطور میتونید 500 تومن پول رو بگید ریسکه ، یا میشه ، یا نمیشه!!! اگر بشه یه کنسولی رو گرفتم که تا 3 سال دیگه راضی ام می کنه و در حد یه پیسی 2 میلیونی کار می کنه و اگر نشه 500 تومن پول رو ریختم دور ، قسمت اولش خوشایند تره:)

اگر هم می بینید که سوالام رو تکرار کردم به خاطر این بوده که جواب کاملا غیر منطقی داشته. آقای طاهر یه جورایی تبلیغات منفی کردن برای آقا تکاوچ بطوری که الان توی ذهن من این هست که اگر از آريالا تکاوچ بگیرم هر ایرادی داشته باشه پس نمی گیره و مسئولیت قبول نمی کنه، با توجه به این که یه سری از بچه ها یه چیزای مشکوکی...:-"
ولی اگر از داتکام بگیرم مسئولیت پذیری بیشتری داره ، اگر طاهر جان این حرفها رو نزده بود من تا الان هزار بار از آقا تکا دستگاهم رو گرفته بودم الان داشتم پایان سوم DRising رو میدیدم!

خوب اساتید ، من قصد خرید یک دستگاه UC از COM. رو دارم ، به یک عدد VGA و یک آداپتور با برق مستقیم هم احتیاج دارم ، کمک کنید تا ان شاءالله تو هفته بعد تو بازیهاش باهاتون رقابت داشته باشم:)

بچه ها سلام
مهم نیست که دستگاه رو از کجا می خرید
مهم این که دقت کنید دست آدم ناشی ندید ودر نگهداری دستگاه هم کوشا باشید
من خوشحال هستم که لااقل یه عده بخاطر رقابت هم که شده کار بهتری انجام بدن
چون خود من هم از بس این مدت دستگاه بد زیر دستم اومده بود خسته شده بودم
شاید ندانید ولی این کار یک قسمتی از شغل من است
سرتون رو درد نیارم من دیگه خیال فروش دستگاه رو ندارم تا فردا پس فردا کسی نگه به من انداخت
من فقت کپی می کنم اگر کسی خواست
خدارو شکر یک دستگاه دیگه برام بیشتر نمونده که اون هم اگر کسی خواست بهش می فروشم
اگر هم کسی نخواست می دم به یکی از دوستام که کلوپ داره
ولی برای اینکه ثابت کنم من این کار رو صرفاً بخاطر پول نمی کنم قیمت دستگاه رو بصورت کپی خور میدم 500 تومان هر کی خواست در خدمتم (باز هم میگم بعد از این دیگه نمیارم )تا دیگه کسی نگه من از تکاوچ خریدم این طوری شد

چون خود من هم از بس این مدت دستگاه بد زیر دستم اومده بود خسته شده بودم
آقا تكاوچ (اگه اشتباه نكنم)باتوجه به تجربه اي كه توي اين مدت كسب كرديد چه عملي وچه تئوري نظرتون درمورد خريد اين دستگاه چيه باتوجه به اين كه هنوزتا جاافتادن كنسول زمان لازم منظورم اينه كه شما چه وقت خريد اين كنسولو پيشنهاد ميكنيد؟آيا بايد مدتي صبركردتامعايب كنسول برطرف بشه؟يانه ممكن تغيير محسوسي دربلند مدت رخ نده؟مخلص كلام اينكه نظرخودتونرو بدون توجه به اينكه فروشنده ايد بفرماييد.سپاسگذارم

خوب ، مثل اینکه دوباره (البته دوباره که نه شاید صدباره) لازم شد تا من یه چیزایی رو توضیح بدم !
در مورد صحبتهای دوستمون جناب gameware ، دوست عزیز من اون مطالبی رو که نوشته بودم در مورد خرابی های موجود در کنسولهای 360 همه اش واقعیت داره و براحتی هم هر کس کمی سواد کامپیوتر و انگلیسی داشته باشه میتونه تو اینترنت جستجو کنه و از صحت اطلاعات اطمینان پیدا کنه ! من که گفتم قصد ترسوندن کسانی رو که میخوان 360 بخرن ندارم ، رو هم کاملاً جدی گفتم چون خودم هم 360 دارم و در ضمن همونطور که برخی از دوستان گفتن احتمال اینکه اون مشکلات پیش بیاد شاید 1 در 100 یا 1000 باشه ! البته برای بار چندم هم میگم نحوه استفاده از کنسول هم بسیار مهمه ! شما هم از هرجا میخرید ، امیدوارم که هیچ وقت مشکلی برای کنسولتون پیش نیاد. در مورد مشکلات 360 هم میتونم بگم که یکی از دوستان که کنسولشون رو آورده بودن پیش تکاوچ، ظاهراً مشکل سوختن CPU داشتن و تعمیر نشد ، اما همین 4شنبه ای که گذشت یکی از دوستان آقا احسان که کنسولشون رو تقریباً 1 ماه پیش از فروشگاه شادی خریده بودن(همون موقع هم خود آقا احسان کنسولشون رو از تکاوچ خریدن)، کنسول رو از اصفهان آوردن پیش تکاوچ برای تعمیر (مشکل این بود که تصویر نمیداد و چراغهای قرمز روشن نمی شد!) خوشبختانه کنسول ایشون تعمیر شده و قراره تکاوچ کنسول رو براشون بفرسته اصفهان !(این قضیه مشکل دار شدن کنسول رو آقا احسان هم میتونن تائید کنن). در کل من هیچ اصراری ندارم که کسی کنسولش رو بیاد از تکاوچ بخره یا نره از جای دیگه بخره ، چون این وسط هیچ چیزی از این معاملات به من نمیرسه ! فقط من اومدم تو سایت گفتم که من به تکاوچ اطمینان دارم و خودم هم کنسول رو از خودش گرفتم و هر کسی به من اطمینان داره و میخواد کنسول بخره میتونه بیاد پیش تکاوچ ، حالا این وسط قرار نیست همه به من اطمینان داشته باشند که ! هر کس حق داره از هرجایی دوست داره بخره و بعداً هم نیاد بگه فلانی گفت برو از اونجا بخر ! تصمیم نهایی رو خودتون بگیرید و بعد هم پای همه مسائلش بایستید.
خوب حالا میریم سراغ صحبت جناب OiLes ، مشکل نخوندن یک دیسک هیچ ربطی به فرمور نداره ! اگر کنسولستون Error 0021 میده (Timeout) ، اون به فرمور میتونه ربط داشته باشه. در ضمن هیچ ربطی هم به الجی و سامسونگ بودن درایو هم نداره و همونطور که گفتم کیفیت تولید پایینه و به شانس شما بستگی داره درایوی که میاد دستتون چطوری باشه ! در ضمن فکر میکنم اگر تکاوچ به شما گفته برو یک و نیم ساعت دیگه بیا برای این بوده که کار رو با حوصله انجام بده و کار عجله ای نشه و مشکل دار در نیاد.
در مورد اینکه کارشناسان مایکروسافت دارن روی خط تولید نظارت میکنن ! یه نگاهی به عکسی که لینکش رو میدم بندازید و به کارشناسان مایکروسافت هم یه خبری بدید : http://www.freepler.de/userdaten/38928917/bilder/xbox360/soldering.jpg
این مساله که مایکروسافت داره تو تولید 360 کوتاهی هایی میکنه کاملاً واضح و مشخص هست و حرفی نیست که من از خودم درآورده باشم(باز هم میتونید تو اینترنت جستجو کنید!)
تازه اون عکسی که بالا دیدید جاهایی هست که لحیم کاری قابل دیدنه ! شما اگر مادربرد 360 رو دیده باشید ، حتماً میدونید که CPU , GPU , Ram ، اینا چیزایی هستن که پایه قابل دید ندارن و مستقیماً از زیر خودشون به برد متصل هستند !
کارشناسان مایکروسافت هرجای خط تولید هم که باشن زیر CPU , GPU و Ram رو نمی تونن ببینن و این میشه که یه بدبختی از آفریقای جنوبی میره و کنسول PAL رو از یونان در اروپا میخره و ور میداره میبره آفریقای جنوبی و بعد از فقط 2 ساعت بازی کردن کنسول با مشکل چراغهای قرمز و خطا مواجه میشه و بعد هم نمایندگی مایکروسافت تو آفریقای جنوبی مشکل رو به گردن نمی گیره و میگه چون این کنسول رسماً تو آفریقای جنوبی به فروش نمیره شما باید بری همون یونان و کنسول رو بدید به نمایندگی (این جواب نمایندگی رسمی شرکت مایکروسافت به کسی بوده که کنسولش هنوز گارانتی مایکروسافت رو داره!) (خیلی هم از یونان تا آفریقای جنوبی نزدیکه آخه !)
فکر میکنم حرفهام به اندازه کافی روشن و واضح بود و دیگه جای هیچ ابهامی نمی مونه !
لطفاً بحث و دعوا رو ادامه ندید و همونطور که همیشه گفتم خودتون تصمیم بگیرید تا بعداً از کسی گله مند نباشید (فکر میکنم همه کسانی که اون مقدار پول دست خودشون هست اونقدر بالغ هستند که بتونند تصمیم بگیرن و خودشون برن کنسول بخرن و خدایی نکرده بعداً هم که کنسول به مشکل برخورد خودشون بتونند مسئولیتش رو به گردن بگیرن و نرن با والدینشون برن مغازه فروشنده و شاکی بشن!)
گرچه اگر باز هم کسی سوالی داره ، من در خدمتم.
موفق باشید

من پس از سوالاتی کی از دوستان پرسیدم مثلا اینکه همه مگن ntsc uc بازیهاش بیشتر تو ایران گیر میاد و ...
سوالم اینه من بعد از اینکه x360 premium با فرمت ntsc uc خریدم بعدش باید چه کارعائی رو انجام بدم تا بتونم از کنسول استفاده کنم؟
در ضمن فعلا هم تلویزیون hd ندارم !

ببین مثل بازیهای ps2 که اون اوایل بودن (هنوز هم هستن ولی کم) که کیفیت خوبی داشتن و روی دیسک هاش هم کیفیت چاپ خوبی داشت و روی جلدش هم چاپ خوبی داشت
در کل کیفیت خوبی داره حداقل دیسک خام نیستش ، یه جورایی اورژیناله ، 12 تا 25 تومن تاحالا توی این تاپیک قیمت گزاشته شده.

پس سوء تفاهم پیش اومده ، شرمنده ببخشید:blushing:

خوب ، بهتره من یه توضیح کلی راجع به حرفام بدم.

من کلا" قصد توهین نه به آقای رفیع زاده و نه به آقا طاهر نداشتم ، حرف من این بود وقتی آقا محمد میاد میگه شما میتونی به شرکت مایکروسافت شک کنی ، شرکتی که خود شماها دارید از ویندوزش استفاده می کنید ، حرف ایشون منطقیه ولی حرف من هم منطقیه وقتی مایکروسافت جای شک داره ، آقای رفیع زاده ، داتکام ، شادی و ... هم جای شک دارن چون من هیچ کدوم از اینها رو ندیدم که بتونم تشخیص بدم آدمهای خوبی هستن یا بی معرفت.

حرف من این بود که اگر ، اگر خدای نکرده زبونم لال! آقای X طوری بودن که حتی آقایون Y و Z هم به اشتباه بهشون اعتماد کرده بودن چی؟ اون وقت دست من به کجا بنده؟، اکثر این بی اعتمادی هایی هم که من نسبت به : مایکروسافت، آقای تکاوچ و کلیه فروشندگان و هکر های 360 ایجاد شد بخاطر گفته های آقا طاهر بود، من نمیدونم شما چطور میتونید 500 تومن پول رو بگید ریسکه ، یا میشه ، یا نمیشه!!! اگر بشه یه کنسولی رو گرفتم که تا 3 سال دیگه راضی ام می کنه و در حد یه پیسی 2 میلیونی کار می کنه و اگر نشه 500 تومن پول رو ریختم دور ، قسمت اولش خوشایند تره:)

اگر هم می بینید که سوالام رو تکرار کردم به خاطر این بوده که جواب کاملا غیر منطقی داشته. آقای طاهر یه جورایی تبلیغات منفی کردن برای آقا تکاوچ بطوری که الان توی ذهن من این هست که اگر از آريالا تکاوچ بگیرم هر ایرادی داشته باشه پس نمی گیره و مسئولیت قبول نمی کنه، با توجه به این که یه سری از بچه ها یه چیزای مشکوکی...:-"
ولی اگر از داتکام بگیرم مسئولیت پذیری بیشتری داره ، اگر طاهر جان این حرفها رو نزده بود من تا الان هزار بار از آقا تکا دستگاهم رو گرفته بودم الان داشتم پایان سوم DRising رو میدیدم!

خوب اساتید ، من قصد خرید یک دستگاه UC از COM. رو دارم ، به یک عدد VGA و یک آداپتور با برق مستقیم هم احتیاج دارم ، کمک کنید تا ان شاءالله تو هفته بعد تو بازیهاش باهاتون رقابت داشته باشم:)
آقای gameware به نظر من اگر از دات کام بگیری خوبیش اینه که میتونی بگی همونجا جلوی چشمت firmware رو در عرض چند دقیقه update کنه تا خیالت راحت باشه. من 5 یا 6 روز پیش که اونجا بودم دیدم که XBOX360 رو جلوی چشم مشتری از کارتون دراورد، کپی خور کرد و تحویل مشتری داد. ثانیا دات کام فروشگاه هست و بیشتر میشه بهش اطمینان کرد (ان شاء الله) تا اونجائی که من میدونم 7 یا 8 سالی هم هست که همونجا فعالیت میکنه.

من چند تا سوال داشتم:
1.قیمت کابل vga چنده؟
2.قیمت اون خنک کننده ای که یکی از بچه ها عکسش رو گذاشته بود تو ایران چنده؟
3.دسته ی بیسیم و با سیم قیمتشون چنده؟
4.آیا وسیله ای هست که در هنگام بازی باطری دسته رو شارژ کنه؟(اگه هست قیمتش چنده)
در ضمن اگه هر کدوم از اینا اصل و غیر اصل داره (اگه امکانش هست)یه عکس از 2 تاییشون بگذارید.

میدونم سوال تکراریه ولی می خواستم بدونم الان آقا تکاوچ چقدر می گیرن تا دستگاه رو کپی خور کنن؟

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
یکی که میدونه جواب بده!!!

من چند تا سوال داشتم:
1.قیمت کابل vga چنده؟
2.قیمت اون خنک کننده ای که یکی از بچه ها عکسش رو گذاشته بود تو ایران چنده؟
3.دسته ی بیسیم و با سیم قیمتشون چنده؟
4.آیا وسیله ای هست که در هنگام بازی باطری دسته رو شارژ کنه؟(اگه هست قیمتش چنده)

1-قیمت کابل VGA میگن 36 تومنه ولی فکر نکنم اصل باشه چون اصلش 39.99 دلاره.
2-به یکی از بچه ها گفته 55 تومن گمونم! ولی یه چیزی بگم این فن رو خیلی نقد منفی داره می گن نه تنها خنک نمی کنه بلکه بخاطر اون 3 تا فن میدان مغناطیسی ایجاد می کنه در ضمن مشکلات قطعی برق هم داره.
3-اگر معرفت داشته باشه باسیم 40 بیسیم 50 حالا بالا پایین داره
4-بله Play 'n Charge Kit که وصل میشه به اون سوکت سر دسته و وصل میشه به یو اس بی که توی پکیجش یه باتری مثل باتری موبیال داره که جای باطری قلمی میزاری و قابل شارژه . از طریق اون کابل دسته حالت بیسیم می گیره و تو مدتی که بازی می کنی شارژ میشه 40 تومن آخرین قیمتی که داشتم ، شادی

خوش باشی

توجه

سلام به همه اين مشكل Unreadable كه تنظيم لنز احتياج داره اگر از DVD هاي با كيفيت استفاده بشه مثل VERBATIM كه از HP,TDK كيفيت بالاتري داره مشكلي پيش نمياد يكي از دوستان خود من 2تا بازي رو همين VERBATIM ديروز گرفت هيچ مشكلي نداره و رامش هم HITACHI/LGهستش

آخرین ویرایش:
با سلام در جواب دوست خوبم باید بگم که من خودم طرفدار ps3بودم ولی با آمدن 360 وکپی خور شدنش به 360 علاقه مند شدم انصافاً نسبت به xbox1 خیلی بهتر، از نظر ضعفهای کاری میگم
وگرنه از نظر سخت افزار که معلوم.
ولی این دلیلی نیست که من بخاطرش شما رو به خرید 360 تشویق کنم بلکه مسئله سر نسل جدید 360 هست که طبق آخرین آمار microsoft نسل جدید درایو های بدون اشتباهی دارن که دیگر از طریق فرمور کپی خور نمی شوند .
خوب فکر کنم این بار عقلانی باشه که دستگاه رو هر چه سریعتر خریداری کنیم
البته منظورم از من نیست می تونید از هر کسی بخرید ولی گول ضمانت رو نخورید چون حتی خود microsoft هم به این راحتی ها دستگاه رو پس نمی گیره چه برسه به فروشنده آن که هیچ اختیاری نسبت به دستگاه نداره حالا خود دانید می تونید صبر کنید ، یا دست به کار شوید در هر صورت امیدوارم موفق باشید.
در ضمن من قیمت دستگاه رو 500 تومان وسیدی بازی رو به این صورت می دهم
gimax=7000
hp =8000
TDK=9000
باتشکر از همه

با سلام در جواب دوست خوبم باید بگم که من خودم طرفدار ps3بودم ولی با آمدن 360 وکپی خور شدنش به 360 علاقه مند شدم انصافاً نسبت به xbox1 خیلی بهتر، از نظر ضعفهای کاری میگم
وگرنه از نظر سخت افزار که معلوم.
ولی این دلیلی نیست که من بخاطرش شما رو به خرید 360 تشویق کنم بلکه مسئله سر نسل جدید 360 هست که طبق آخرین آمار microsoft نسل جدید درایو های بدون اشتباهی دارن که دیگر از طریق فرمور کپی خور نمی شوند .
خوب فکر کنم این بار عقلانی باشه که دستگاه رو هر چه سریعتر خریداری کنیم
البته منظورم از من نیست می تونید از هر کسی بخرید ولی گول ضمانت رو نخورید چون حتی خود microsoft هم به این راحتی ها دستگاه رو پس نمی گیره چه برسه به فروشنده آن که هیچ اختیاری نسبت به دستگاه نداره حالا خود دانید می تونید صبر کنید ، یا دست به کار شوید در هر صورت امیدوارم موفق باشید.
در ضمن من قیمت دستگاه رو 500 تومان وسیدی بازی رو به این صورت می دهم
gimax=7000
hp =8000
TDK=9000
باتشکر از همه
اقا شما اقا تکاوچ هستی ؟؟
هنوز هم شما کنسول میفروشی؟؟
ببینم یه سوال اون کولر ها کسی خریده چه طوره؟؟

بزارین خیال همه رو راحت کنم !
دیروز پیش گیم وان بودم گفت اگه دستگاهت خراب بشه من همه جوره تعمیرش میکنم و ای سی به ای سی شو دارم خیالت همه جوره راحت!

اقا شما اقا تکاوچ هستی ؟؟
هنوز هم شما کنسول میفروشی؟؟
ببینم یه سوال اون کولر ها کسی خریده چه طوره؟؟

اره دیگه پس خیال کردی کیه:)
صفحه ی قبل گفت 1 دونه داره به قیمت 500 تومن میفروشه(کپی خور شده)
osos خریده میگه خیلی عالیه

برای من امروز یه اتفاقی افتاد یکی لطفا توضیح بده ببینم چه اتفاقی افتاده:

من امروز که خواستم بازی کنم دسته رو روشن کردم بعدش یادم افتاد که ترانس رو بکنم توی برق(دسته روشن بود)...ترانس رو که کردم توی برق چون دسته روشن بود دستگاه روشن شد ولی چراغها همه قرمز بودند..منم اول دسشتگاه رو خاموش کردم دو باره روشن کردم درست شد....دلیل قرمز شدن چراغها چی بوده؟؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or