راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

xbox360 ntsc uc کپی خور بدون نیاز به کابل تبدیل برق ( اخرین ورژن موجود ) در پاساژ نخل اهواز برادران امتحانی 550 تومن
دسته بیسیم 50 تومن
دسته باسیم 40 تومن
پایه 8 تومن
بازی های کپی 8 تومن
بازی های مالزی 15 تومن

-----
شاید باورتون نشه ولی این ntsc uc ها نیازی به کابل تبدیل برق ندارن جلوی خودم زدش توی برق.
خودمم به زودی به دلیل اینکه دوستمه یکی با قیمت 520 تومن ازش میگیرم!
فعلا هم فقط بازی مالزی داره با قیمت 15 تومن بازی هاش هم یه 20 تایی بودن ولی نشمردم!
توی ویترینشم یه tv 29 1080i sony گذاشته با دموی های بازی dead rising که ملت رو اونجا جمع کرده بود و همه میپرسیدن اقا این چیه منم همراه دوستم که ازم خواهش کرد ایستادیم برای ملت تفسیر و توضیح و در همون لحظه حدودا 4 تا 360 پیش فروش شد!

ویرایش: dead rising هاش تموم شد همون لحظه!
اگه میشه شماره تلفنشون رو بدید

حالا يكي بياد يه آدرس از يكي بده كه skin كامل ميفروشه:cool:
دمتون گرم!
قيمتش هم درست و حسابي باشه.

دو تا بازي ارجينال دارم مي خوام بفروشم بايد كجا ببرم؟؟
تا چند تومن ازم بر مي دارن؟؟
خواهشمندم :praying:

دات کام داره ولی قیمتشو یادم رفته ؟؟؟
(اینقدر شماره تلفن های آقا تکاوچ و دات کام رو نپرسید...اصلا اگه می خواید جزو امظام کنم؟)
چرا عصباني شدي!
من كه نگفتم شماره اي چيزي بده.
تو اگه مي گفتي دات كام داره من مي فهميدم كودومو مي گي.

Last edited by a moderator:
چرا عصباني شدي!
من كه نگفتم شماره اي چيزي بده.
تو اگه مي گفتي دات كام داره من مي فهميدم كودومو مي گي.
عزیزم با تو نبودم...چون تو این 2-3 صفحه ی اخیر بچه به جای اینکه برن چند صفحه قبل رو بخونن هی سوالات تکراری میکردن(از قبیل شماره ها، پریمیوم بهتر یا ...)من این شماره تلفون ها رو تو امضام گذاشتم

اگه میشه شماره تلفنشون رو بدید

فروشگاه گیم وان اقای کامبیز امتحانی شماره:
اهواز: 2218779
اهواز خیابان کاوه پاساژ نخل!

رنگ کلی مغازه الان سبز و سفید هست و پر از نمامی امکانات 360 و PSP-2
88.gif

xbox360 ntsc uc کپی خور بدون نیاز به کابل تبدیل برق ( اخرین ورژن موجود ) در پاساژ نخل اهواز برادران امتحانی 550 تومن
دسته بیسیم 50 تومن
دسته باسیم 40 تومن
پایه 8 تومن
بازی های کپی 8 تومن
بازی های مالزی 15 تومن

-----
شاید باورتون نشه ولی این ntsc uc ها نیازی به کابل تبدیل برق ندارن جلوی خودم زدش توی برق.
خودمم به زودی به دلیل اینکه دوستمه یکی با قیمت 520 تومن ازش میگیرم!
فعلا هم فقط بازی مالزی داره با قیمت 15 تومن بازی هاش هم یه 20 تایی بودن ولی نشمردم!
توی ویترینشم یه tv 29 1080i sony گذاشته با دموی های بازی dead rising که ملت رو اونجا جمع کرده بود و همه میپرسیدن اقا این چیه منم همراه دوستم که ازم خواهش کرد ایستادیم برای ملت تفسیر و توضیح و در همون لحظه حدودا 4 تا 360 پیش فروش شد!

ویرایش: dead rising هاش تموم شد همون لحظه!
دوست عزیز ، اینکه دستگاه NTSC/U با برق 220 کار کنه ، عجیب نیست ! Power Supply کنسول عوض شده و با مدل 220 ولت جایگزین شده ، همین !
-----------------------------------------------------------------------------------
در ضمن جناب OiLes فامیل آقا تکاوچ ، رفیع زاده هست نه رفیزاده !!!
-----------------------------------------------------------------------------------
یه حرف کلی هم دارم و طرف حرفم با شخص خاصی نیست :
لطفاً کمی به املای کلماتی که می نویسید ، دقت کنید !!! لطفاً نیایید بگید که نمی دونم تند می نویسیم و از این حرفها ! دیگه گند خورده تو زبون فارسی تقریباً ! دیگه نمی خوام مثال بزنم که چه چیزهایی ، چه چیزهای دیگه ای نوشته میشه !

قضیه ی این dvd های مالزی چیه؟
خوبه بده؟
چه فرقی میکنه ارزونتره؟
یه خبر خوب واسه کسانی که پال دارند:
پاناسونیک تو پایتخت pgr3/pal رو اورد

آقایون خودتون می دونید خیلی به 360 علاقه دارم
می خوام بخرم ولی یه مشکلی هست

من دارم 500-600 تومن پول میدم
اگر بلای آقا/خانم I AM XBOX سرم اومد چی؟!!!

اگر مشکل تنظیم لنز پیش اومد و با اون هم درست نشد چی؟!

یعنی اگر من Power Supply 220 بگیرم برای 360 خودم همه چیز حله؟

آقا طاهر ، تکاوچ جان بابت تنظیم لنز چقدر پول می گیره؟

بچه ها هرجا Power supply (آداپتور) 360 که برق 220 باشه (PAL ) و نیاز به ترانس نداشت به من حتممممممممماااااااا بگیدها.

ممنون .بای

آقایون خودتون می دونید خیلی به 360 علاقه دارم
می خوام بخرم ولی یه مشکلی هست

من دارم 500-600 تومن پول میدم
اگر بلای آقا/خانم I AM XBOX سرم اومد چی؟!!!

اگر مشکل تنظیم لنز پیش اومد و با اون هم درست نشد چی؟!

یعنی اگر من Power Supply 220 بگیرم برای 360 خودم همه چیز حله؟

آقا طاهر ، تکاوچ جان بابت تنظیم لنز چقدر پول می گیره؟

بچه ها هرجا Power supply (آداپتور) 360 که برق 220 باشه (PAL ) و نیاز به ترانس نداشت به من حتممممممممماااااااا بگیدها.

ممنون .بای

دوست من دلت رو بزن به دریا . بگو هرچی باد آباد.
من که همین کار رو کردم . اما مشکلی که برای I Am Xbox اتفاق افتاده به احتمال 1 به 100 برای کس دیگه ای پیش بیاد . شاید ایشون در نگهداری از360 به چیزی اهمیت نداده باشن و همین جوری { یلخی هر چی DVD درب و داقون بوده انداخته تو دستگاهش } یا کنسولش رو تو یک جای تنگ و بدون در روی هوا گذاشته و استفاده کرده .
یک نفس عمیق بگش .دلت رو صاف کن و بگو مشکلی پیش نمیاد . پول رو بردار برو یکی بخر. دنیا 2روزه بابا . راستی از این ماجرای نمیدونم برق مستقیم و چه میدومن Power supply 220 و از این حرفا ... بیا بیرون
مال من 110 و با ترانس کار میکنه . نترس طوری نمیشه.
درمورد تنظیم لنز بگم که اگر دستگاه نیاز داشته باشه باید این کار رو بکونی که به احتمال خیلی زیاد کم پیش میاد به این کار احتیاج پیداکنی

دوست من دلت رو بزن به دریا . بگو هرچی باد آباد.
من که همین کار رو کردم . اما مشکلی که برای I Am Xbox اتفاق افتاده به احتمال 1 به 100 برای کس دیگه ای پیش بیاد . شاید ایشون در نگهداری از360 به چیزی اهمیت نداده باشن و همین جوری { یلخی هر چی DVD درب و داقون بوده انداخته تو دستگاهش } یا کنسولش رو تو یک جای تنگ و بدون در روی هوا گذاشته و استفاده کرده .
یک نفس عمیق بگش .دلت رو صاف کن و بگو مشکلی پیش نمیاد . پول رو بردار برو یکی بخر. دنیا 2روزه بابا . راستی از این ماجرای نمیدونم برق مستقیم و چه میدومن Power supply 220 و از این حرفا ... بیا بیرون
مال من 110 و با ترانس کار میکنه . نترس طوری نمیشه.
درمورد تنظیم لنز بگم که اگر دستگاه نیاز داشته باشه باید این کار رو بکونی که به احتمال خیلی زیاد کم پیش میاد به این کار احتیاج پیداکنی
آخــــــــی:)

یه نفس عمیق بکشم ، دلمو صاف کنم بگم احتمالش هست که 600 تومن دستگاهی که ممکنه خراب شده بخرم :d:dD:
l
دنیا برای تو 2 روزه ، شاید تو مایه داری برادر
من همین 600 تومن رو... :(

آقا طاهر هم که میاد میگه:
دستگاه احتمال داره همین امروز که بخرین خراب بشه و دیگه کار نکنه ممکنه اگه تنظیم لنز هم بکنید باز هم براش مشکل پیش بیاد
ممکنه هیچ بازیی رو اجرا نکنه
به تکاوچ و من هم که ربطی نداره گارانتی هم که نداره چون فیرم ویرش کردی و بخاطر اینه که مایکروسافت دستگاه ها رو چرت و پرت میسازه پس گر میخری این فکرو بکن که احتمالش هست که الان که 600 تومن پای یه دستگاه خریدم ببرم خونه کار نکنه ، به درک میرم یه 360 دیگه میخرم!!!:)
بعدشم میگه اینها اصلا قصد ترسوندن و ناامید کردن کسی رو ندارم ها اصلا!!! :D

نمیدونم از دات کام تکاوچ گیم وان شادی سرزمین کوفت .. درد !! هرجایی ، اگر ضمانت بکنه که هیچی میخرم اگه نکنه نمی خرم خوب ناسلامتی دارم یه چیزی رو میخرم که تو فیرم ویرش کردی و بعد ارور فیرم ویر بده هیچ کاری نمی کنی تازه چی؟ مثلا اگه دستگاه مشکل لحیم کاری داشته باشه تقصیر مایکروسافته نه تکاوچ ، اصلا نمیخوام کسی رو ناراحت بکنم و به کسی توهین کرده باشم ولی از کجا معلوم آقای تکاوچ من امروز یه دستگاه میخرم پس فردا خراب بشه ایشون یه دستگاه دست دوم آشغالی که آزمایشاتشون رو روشون انجام میدادن به من ننداختن؟ تازه بعدشم مسئولیتی قبول نمی کنن!!!

واقعا یا شماها خیلی مایه دارید یا اینکه من بدبخت خیلی بی پول و حریص و گدا و یا هر کوفت دیگه ای

به خدا سردرد گرفتم الان بعد از پست من یکی میاد یه چی میگه میگه میخواستی نیایی پست نزنی تا سردرد نگیری!!:)

خیلی مسخرست آدم یه چیزی رو بخره دلشو بزنه به دریا بگه دنیا دو روزه یه چیز خراب هم گرفتیم گرفتیم به درک میافته گوشه خونه!!!

آقا طاهر یه راهنماییی بکن بنده رو البته اگه بخاطر اون یه تیکه ای که گفتم تکاوچ مممکنه دستگاه خراب خودشو به من انداخته باشه میخوای جواب بدی و ناراحت بشی پس پست نده ناراحت نمی شم ولی یه چیزی رو بگم من کسی رو که ندیدم رو نمیتونم بگم آدم خوبیه یا آدم بدیه حالا همه بیان بگن خوبه ولی وقتی میگید ممکنه یه دستگاهی که میخرید دوروزه خراب شه ، درایوش سامسونگ یا هیتاچی باشه ، تنظیم لنز بخواد یا نخواد آدم جاداره که به تکاوچ شک کنه چون بعیده که آدم یه دستگاه رو بخره و فرداش خراب شه!!

آقا طاهر منتظریم.

سلام منظورpower supply همون اداپتور پاله؟

نه! Power Supply یعنی منبع برق ، منبع تغذیه که به همون آداپتورش می گن ، این عبارت "Power Supply" منظور ازش همون ادپتوره ولی ربطی به پال و اینا نداره خود کلمه. چون میتونی پاور کامپیوتر بهش وصل کنی :d:dD:

تمام مشکلاتی که برای دارندگان Xbox 360 پیش اومده از حرارت بوده
یا مثلا طرف زده توی برق 220 بدون ترانس ...
توصیه که من به شما و تمام کسانی که واقعا برای 500 یا 600 هزار تومنی که میدید اینه که قبل از اقدام به خرید هرچیزی یه فن مخصوص براش تهیه کنید
مثل اینکه بچه ها میگفتند 20 هزار تومن هستش
همین 20 هزار تومن میتونه اون 600 هزار تومن را نجات بده (گرچه قیمت دستگاه خیلی اومده پایین)
پس این فن را تهیه کن بعد دستگاه را
خیالت هم راحت میشه دیگه احتیاجی به نفس عمیق نداره

آقا طاهر یه راهنماییی بکن بنده رو البته اگه بخاطر اون یه تیکه ای که گفتم تکاوچ مممکنه دستگاه خراب خودشو به من انداخته باشه میخوای جواب بدی و ناراحت بشی پس پست نده ناراحت نمی شم ولی یه چیزی رو بگم من کسی رو که ندیدم رو نمیتونم بگم آدم خوبیه یا آدم بدیه حالا همه بیان بگن خوبه ولی وقتی میگید ممکنه یه دستگاهی که میخرید دوروزه خراب شه ، درایوش سامسونگ یا هیتاچی باشه ، تنظیم لنز بخواد یا نخواد آدم جاداره که به تکاوچ شک کنه چون بعیده که آدم یه دستگاه رو بخره و فرداش خراب شه!!
در مورد اینکه تکاوچ دستگاه خرابش را بخواد به شما بندازی یه مورد را در نظر بگیر که ایشون زیره ذره بین هستند ، و اگر دستگاه خراب بخواند به شما قالب کنند مطمینا توی کل سایت همه خبر دار میشند و دیگه از ایشون نمیخرند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or