دوست من دلت رو بزن به دریا . بگو هرچی باد آباد.
من که همین کار رو کردم . اما مشکلی که برای I Am Xbox اتفاق افتاده به احتمال 1 به 100 برای کس دیگه ای پیش بیاد . شاید ایشون در نگهداری از360 به چیزی اهمیت نداده باشن و همین جوری { یلخی هر چی DVD درب و داقون بوده انداخته تو دستگاهش } یا کنسولش رو تو یک جای تنگ و بدون در روی هوا گذاشته و استفاده کرده .
یک نفس عمیق بگش .دلت رو صاف کن و بگو مشکلی پیش نمیاد . پول رو بردار برو یکی بخر. دنیا 2روزه بابا . راستی از این ماجرای نمیدونم برق مستقیم و چه میدومن Power supply 220 و از این حرفا ... بیا بیرون
مال من 110 و با ترانس کار میکنه . نترس طوری نمیشه.
درمورد تنظیم لنز بگم که اگر دستگاه نیاز داشته باشه باید این کار رو بکونی که به احتمال خیلی زیاد کم پیش میاد به این کار احتیاج پیداکنی
آخــــــــی
یه نفس عمیق بکشم ، دلمو صاف کنم بگم احتمالش هست که 600 تومن دستگاهی که ممکنه خراب شده بخرم :d:dD:
l
دنیا برای تو 2 روزه ، شاید تو مایه داری برادر
من همین 600 تومن رو...
آقا طاهر هم که میاد میگه:
دستگاه احتمال داره همین امروز که بخرین خراب بشه و دیگه کار نکنه ممکنه اگه تنظیم لنز هم بکنید باز هم براش مشکل پیش بیاد
ممکنه هیچ بازیی رو اجرا نکنه
به تکاوچ و من هم که ربطی نداره گارانتی هم که نداره چون فیرم ویرش کردی و بخاطر اینه که مایکروسافت دستگاه ها رو چرت و پرت میسازه پس گر میخری این فکرو بکن که احتمالش هست که الان که 600 تومن پای یه دستگاه خریدم ببرم خونه کار نکنه ، به درک میرم یه 360 دیگه میخرم!!!

بعدشم میگه اینها اصلا قصد ترسوندن و ناامید کردن کسی رو ندارم ها اصلا!!!
نمیدونم از دات کام تکاوچ گیم وان شادی سرزمین کوفت .. درد !! هرجایی ، اگر ضمانت بکنه که هیچی میخرم اگه نکنه نمی خرم خوب ناسلامتی دارم یه چیزی رو میخرم که تو فیرم ویرش کردی و بعد ارور فیرم ویر بده هیچ کاری نمی کنی تازه چی؟ مثلا اگه دستگاه مشکل لحیم کاری داشته باشه تقصیر مایکروسافته نه تکاوچ ، اصلا نمیخوام کسی رو ناراحت بکنم و به کسی توهین کرده باشم ولی از کجا معلوم آقای تکاوچ من امروز یه دستگاه میخرم پس فردا خراب بشه ایشون یه دستگاه دست دوم آشغالی که آزمایشاتشون رو روشون انجام میدادن به من ننداختن؟ تازه بعدشم مسئولیتی قبول نمی کنن!!!
واقعا یا شماها خیلی مایه دارید یا اینکه من بدبخت خیلی بی پول و حریص و گدا و یا هر کوفت دیگه ای
به خدا سردرد گرفتم الان بعد از پست من یکی میاد یه چی میگه میگه میخواستی نیایی پست نزنی تا سردرد نگیری!!
خیلی مسخرست آدم یه چیزی رو بخره دلشو بزنه به دریا بگه دنیا دو روزه یه چیز خراب هم گرفتیم گرفتیم به درک میافته گوشه خونه!!!
آقا طاهر یه راهنماییی بکن بنده رو البته اگه بخاطر اون یه تیکه ای که گفتم تکاوچ مممکنه دستگاه خراب خودشو به من انداخته باشه میخوای جواب بدی و ناراحت بشی پس پست نده ناراحت نمی شم ولی یه چیزی رو بگم من کسی رو که ندیدم رو نمیتونم بگم آدم خوبیه یا آدم بدیه حالا همه بیان بگن خوبه ولی وقتی میگید ممکنه یه دستگاهی که میخرید دوروزه خراب شه ، درایوش سامسونگ یا هیتاچی باشه ، تنظیم لنز بخواد یا نخواد آدم جاداره که به تکاوچ شک کنه چون بعیده که آدم یه دستگاه رو بخره و فرداش خراب شه!!
آقا طاهر منتظریم.
سلام منظورpower supply همون اداپتور پاله؟
نه! Power Supply یعنی منبع برق ، منبع تغذیه که به همون آداپتورش می گن ، این عبارت "Power Supply" منظور ازش همون ادپتوره ولی ربطی به پال و اینا نداره خود کلمه. چون میتونی پاور کامپیوتر بهش وصل کنی :d:dD: