شما UC بگیر که بیشتر بازی ها واسش هست...تا چند وقت دیگه هم من شنیدم مدچیپش میاد و همه ی ریجون ها به هم می خورن!به کشور ربطی نداره چون توی ایران همه ی ریجونها رو میارن:cheesygri...همون UC بگیر!
-------
من روی درایو رو نخوندم ولی خب سامسونگ کره ایه دیگه!تازه من از روی اون عکس osos فهمیدم که درایوم سامسونگه چون از این یارو که ازش خریدم خوشم نمیاد ازش نپرسیدم!
آقای genaveh شما 360 CU بگیر و به درایوش هم اهمیت نده . به نظر من درست استفاده کردن از کنسول و نوع DVD کیفیت رایتش خیلی مهم تر از LG یا Samsung بودن درایو هست :blushing: .
بالاخره بازی گوست ریکون دموشو دانلود کردم و به xboxlive وصل شدم:cheesygri و هیچ مشکلی نداشت و سرعتش هم عالی بود من که تا حالا بازی مولتی پلیر نکرده بودم کفم برید البته این بازی دمو هست و فقط تو یه نقشه میشه بازی کرد که بازی 10 نفره هست در دو تیم 5 تایی که میشه 5 دقیقه بازی کرد یا هر تیمی که بتونه 50 بار حریف رو بکشه
در کل من خیلی حال کردم و به این زودی ها دستگاه رو کپی خور نمیکنم البته شنیدم بابعضی از فیرم ویر ها میشه به لایو وصل شد ولی هنوز کسی تست نکرده
-----------------------------------------
اگه کسی بازی اورجینال داره لطفا بگه من خریدارم
یه خبری توی Xbox - Scene هست که فکر کنم برای ما مهم باشه. مایکروسافت در استرالیا و انگلیس یک ورژن جدید(version (0078FK) of the Hitachi-LG GDR-3120L )از درایو هیتاچی رو داره تو کنسولها میزاره که کاره کپی خور کردن دستگاه رو خیلی سخت تر میکنه (تا وقتی یکی دستگاه رو جدا کنه و یک Firmware جدید براش بنویسه) برای همین میخواستم بگم کسانی که میخوان 360 بگیرن یک خورده عجله کنن ( من خودم دیروز سفارش دادم برام بگیرن تا کی برسه به دستم:confused: ) چون بعد از این دو کشور نوبت بقیه جاهاست. در مورد کاهش 100 دلاری قیمت 360 هم مایکروسافت بارها اعلام کرده که این خبر شایعه است و من فکر میکنم راست میگن چون واقعا دلیلی نداره وقتی دارن کنسولشون رو با اختلاف 200 دلار نسبت به رقیب میفروشن باز هم قیمت رو بیارن پایین تر، به نظر من اگه کاهش قیمتی هم باشه همزمان با عرضه PS3 در اروپا خواهد بود که اونهم حالا حالا ها مونده.
یه سوال هم داشتم، بازی های Kameo و Burnout Revenge کپی شون رو جایی دارن چون من توی لیست آقای Taher و دات کام ندیدم(آدرس دات کام کجاست؟)
برای کسانی که قطعات جانبی 360 میخوان هم فروشگاه پاناسونیک پایتخت حسابی رفته تو کار 360 تقریبا همه چی داره فن هم داشت 20 تومان اینطورا که تموم کرده ولی گفت میاره، قیمت هاش نزدیک به معادل دلاریشه،فقط متاسفانه کابل VGA نداره( کسی جایی سراغ داره با قیمت درست بده؟ خودم بلد نیستم درست کنم )
یک سوال هم از Monster Kane شما موقع ثبت نام Live چه کشوری رو انتخاب کردین؟
متشکر
من دیروز رفته بودم شادی قیمتها رو گرفتم
بازی های کپی مالزی دونه ای 13 تومان 60 عنوان بازی داره!
کپی خور 45 تومان میگیره
بازی ارجینال دونه ای 55 تومان برای اونایی که میخوان تو xboxlive مولتی پلیر بازی کنن
بچه ها یک خبر خوش
امروز برام از اون ور اب 3 تا اینتر کولر فرستادن که تا اخر هفته میرسه دستم . یکیش که مال خودمه اون دوتا ی دیگش هم هرکی طالب بود یه خبری به من بده. { از خوشحالی دارم از حال میرم } :dancing:
xbox360 ntsc uc کپی خور بدون نیاز به کابل تبدیل برق ( اخرین ورژن موجود ) در پاساژ نخل اهواز برادران امتحانی 550 تومن
دسته بیسیم 50 تومن
دسته باسیم 40 تومن
پایه 8 تومن
بازی های کپی 8 تومن
بازی های مالزی 15 تومن
-----
شاید باورتون نشه ولی این ntsc uc ها نیازی به کابل تبدیل برق ندارن جلوی خودم زدش توی برق.
خودمم به زودی به دلیل اینکه دوستمه یکی با قیمت 520 تومن ازش میگیرم!
فعلا هم فقط بازی مالزی داره با قیمت 15 تومن بازی هاش هم یه 20 تایی بودن ولی نشمردم!
توی ویترینشم یه tv 29 1080i sony گذاشته با دموی های بازی dead rising که ملت رو اونجا جمع کرده بود و همه میپرسیدن اقا این چیه منم همراه دوستم که ازم خواهش کرد ایستادیم برای ملت تفسیر و توضیح و در همون لحظه حدودا 4 تا 360 پیش فروش شد!