راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام چند روز نبودم چون مودم سوخته بود 360 هم نصفه كاره درست شده.
آقا طاهر جان يادته گفته بودي كه سريال نامبر 360 رو بده بگم برات بكاپ رو بفرسته؟
اين روز موعود فرا رسيده!!!

HITACH-LG
s/n:510HF341010
rom ver.: 0047DJ
model:GDR-3120L
X800475-009

EMAIL: elyar_storm@yahoo.com

راستي آقا تكاوچ يه جايي رو معرفي كرد كه ببرم بدم تعمير من هم بردم ولي دو روز بعد كه گرفتم
تعمير نشده بود هيچي اصلاً بلد نبود بازش كنه و خسارات زيادي اعم از خش و شكستگي روش
افتاد:(
به آقا تكاوچ بگو هر موقع خواست كسي رو معرفي كنه هم خودش ازش مطمئن باشه هم قبلاً 360 باز كرده باشه :mad:
آدرس و اسم اين بابا:
پاساژ لباف طبقه ي پايين فروشگاه فتحي، علي كوهي
به نظرم اين بابا قبلاً ميكرو تعمير مي كرده.:cheesygri
راستي چرا تكاوچ جان NTSC/J نمي آرن ؟ :((
من 360 خريدم تا بازي fight night round 3 باهاش بازي كنم.
قربون دستت.
دستت هم درد نكنه انشاالله.
سلام دوست عزیز
خوشحال شدیم که دوباره به انجمن برگشتید.
در مورد کنسولتون یکمی بیشتر توضیح بدید ، ببینیم بالاخره کار به کجا رسید ؟ نصفه کاره درست شده ، یعنی چطور شده ؟
شماره سریال رو هم به روی چشم ، من میدم به آقا تکاوچ تا در اولین فرصت فرمور رو براتون بفرسته. الان زنگ زدم ، خونه نبود.
در مورد تعمیر کاره هم من با تکاوچ صحبت میکنم ، اگر اون آقا نتونسته کاری کنه هم احتمالاً بخاطر سیستم خیلی پیشرفته کنسول بوده.
در مورد NTSC/J هم اگر منظورتون بازیهای NTSC/J هست ، که یکی از دلایلش اینه که کسانی که بازیها رو به آقا تکاوچ می رسونن خودشون بیشتر U کار می کنند.

میگم آقا طاهر اگر زنگ زدی به آقا تکاوچ یه لیست جدیدشو بگیر چون من چند روزه میخوام بهش رنگ بزنم می خوام لیست بازیهای جدیدش(بعد از اون لیستی که داده بودین) رو داشته باشم که سفارش بدم!

Xbox Live

این هم عکس جدید ترین Theme 360 که به تازگی در Xbox Live در دسترس کاربران قرار گرفته
داشبورد 360
بخش LIVE
33dh69u.jpg

بخش GAME
44bb19z.jpg

بخش Media
346uvyt.jpg

بخش System
2qk3wo0.jpg

سلام به:
طاهر جان
يك روشي هست كه مي شه درست كرد .
هيچ كدوم از ارورهاي 360 درست حسابي نيستن!!
0021 كه خود به خود رفع شد!!
0102 هم روش تعميرش رو ياد گرفتم . چون مشكل لحيم شدگيه با داغ كردن درست مي شه.
ومن هم دنبال hot air gun هستم.
hot air gun گير نياوردم با سشوار مين بورد رو داغ كردم .
توي بازي مي ره ولي دوباره گير مي كنه.
جايي رو سراغ داري تا از اين hot air gun ها و خمير خنك كننده براي cpu , gpu بفروشه؟
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying:
:praying: :praying:
:praying:

سلام به:
طاهر جان
يك روشي هست كه مي شه درست كرد .
هيچ كدوم از ارورهاي 360 درست حسابي نيستن!!
0021 كه خود به خود رفع شد!!
0102 هم روش تعميرش رو ياد گرفتم . چون مشكل لحيم شدگيه با داغ كردن درست مي شه.
ومن هم دنبال hot air gun هستم.
hot air gun گير نياوردم با سشوار مين بورد رو داغ كردم .
توي بازي مي ره ولي دوباره گير مي كنه.
جايي رو سراغ داري تا از اين hot air gun ها و خمير خنك كننده براي cpu , gpu بفروشه؟
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying:
:praying: :praying:
:praying:

Hot Air Gun همون سشوار صنعتی هست که تو ابزار فروشی ها میتونی پیدا کنی ، فکر کنم قیمتش چیزی حدود 15 تا 20 هزار تومن باشه. خمیر خنک کننده هم اسمش خمیر سیلیکن هست و خدمات کامپیوتریها دارن.
در مورد استفاده از سشوار صنعتی باید مراقب باشید چون حرارت بسیار زیادی ازش خارج میشه و براحتی میتونه بدن آدم رو به شدت بسوزونه. مدلی که من دیدم کمترین دمایی که داشت 350 درجه سانتیگراد بود و تا 600 درجه حرارت میتونست تولید کنه.
اگر موفق شدید این سشوار رو بخرید در هنگام استفاده مراقب باشید تا مادربرد کنسول رو بیش از حد داغ نکنید تا به بقیه قسمتها آسیب نرسه.
موفق باشید
-------------------------------------------
بعد از اون لیستی که من از بازیهای تکاوچ جان گذاشتم ، فعلاً بازی دیگه ای نیاورده.

آقا بازم خبر...

دات کام یه سری بازی جدید اورده :
NBA Live 07
NBA 2k7
World Poker

راستی دات کام قیمت 360 پریمیوم پک NTSC/UC+هک شدن رو هم کرده 510 تومن:o:o:o
(من خودم اگه نخریده بودم الان یه دقیقه هم صبر نمی کردم)

من وقتی 360 رو به XboxLIVE وصل کردم میگه یک آپدیت می خاد.آپدیت کنم؟بعدا اگه دوستم بخاد کپی خور کنه مشکلی براش پیش نمیاد؟

کسی نیست که جواب منو بده؟:confused::confused::confused::confused::confused::((:((:((:((:confused::confused::confused::confused::confused:

کسی نیست که جواب منو بده؟:confused::confused::confused::confused::confused::((:((:((:((:confused::confused::confused::confused::confused:
حالا صب کن 360 خودت برسه بعد یه امتحانی بکن حالا...سنگ مفت 360 یکی 500 تومن:cheesygri
گذشته از شوخی با فیرمور هک شده اگه بری live به احتمال زیاد ban میشی!در ضمن من یه زمانی از خوده سایته سونی برا بازی کردن ps2 سوال کردم گفت 500k میخاد!
ویرایش:حالا که اقا taher میگه طوری نیس میتونی با خیال راحت اینکارو انجام بدی!(ولی مث اینکه به موقع 360تمو نجات دادم:cheesygri ;) )

آخرین ویرایش:
آقا بازم خبر...

دات کام یه سری بازی جدید اورده :
NBA Live 07
NBA 2k7
World Poker

راستی دات کام قیمت 360 پریمیوم پک NTSC/UC+هک شدن رو هم کرده 510 تومن:o:o:o
(من خودم اگه نخریده بودم الان یه دقیقه هم صبر نمی کردم)
مطمئنی با hack کردن این قیمت میده؟ شاید بدون hack باشه

سلام
360 من هم رسيد درايوش هيتاچي- الجي هستش. ديشب رسيد و امشب تستش كردم. همينجا از محمد جان هم خيلي تشكر ميكنم كه منو راهنمايي كردن. فعلا هم به علت عدم تامين بودجه نميتونم كپي خور كنم و بايد باهاش سر كنم (يكي بود 2 ماه هكزيك بازي ميكرد الان دركش ميكنم:cheesygri)
راستي اون يك چهارم چراغي كه روشن ميشه تعداد دسته ها رو مشخص ميكنه ديگه؟ و اينكه كدوم دسته شماره چنده؟ درسته؟

مطمئنی با hack کردن این قیمت میده؟ شاید بدون hack باشه
بله.مطمئنم !!!

سلام
360 من هم رسيد درايوش هيتاچي- الجي هستش. ديشب رسيد و امشب تستش كردم. همينجا از محمد جان هم خيلي تشكر ميكنم كه منو راهنمايي كردن. فعلا هم به علت عدم تامين بودجه نميتونم كپي خور كنم و بايد باهاش سر كنم (يكي بود 2 ماه هكزيك بازي ميكرد الان دركش ميكنم:cheesygri)
راستي اون يك چهارم چراغي كه روشن ميشه تعداد دسته ها رو مشخص ميكنه ديگه؟ و اينكه كدوم دسته شماره چنده؟ درسته؟

دوران خیلی سختی بود:((

راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم...

دات کام از این به بعد بازی هاشو روی VERBATIM می زنه... دلیلشم که پرسیدم گفت چون از TDK و HP خیلی بهتره(البته قیمت هاشون زیاد فرق نداره)و برای 360 به مراتب بهتر از اون دو تای دیگه است

سلام

سلام ريو جان خوبی !؟
اقا میگم این تبديل برق 110 به 200 برای X360 از کجا و چه قيمتی بگيرم!؟

سلام ريو جان خوبی !؟
اقا میگم این تبديل برق 110 به 200 برای X360 از کجا و چه قيمتی بگيرم!؟

سلام Mat
اگه تهران هستی برو خیابان لاله زار { چسبیده به توپ خونه } بگو یک تبدیل برق 220 به 110 بده .
یادت نره 500 وات بگیری . قیمتش هم 15000 در میاد. البته همشون ایرانیه .چینیه خوبش 55000 تومان در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or