سلام اين اولين پست منه . ميخواستم از يكي كه با آقا تكاوچ در ارتباطه درخواست كنم كه ازش بپرسه اين دي وي دي هاي خام مال 360 رو چند ميخره كه هر بازي رو 10000 تومن ميفروشه ؟؟؟
1. اول بپرس ببین توی کل بازار چند تا DVD 9 خام وجود داره {برو تو بازار بگرد }
2. بعد ببین رایت کردن بازی های 360درد سر داره یا نه .
3. از کل بچه های سایت بپرس ببین چند نفر تونستن یک Image ناقابل از بازی های 360 بگیرن {رایت بخوره تو سرش }
4. بعد یک بازی مالزی بگیر و یک بازی از تکاوچ . خودت میفهمی کدام یکی بهتره
5. هر جور راهتی .کسی زورت نکرده از تکاوج بخری:cheesygri
موفق باشی

سلام دوستان
راستش من تازه توی این سایت عضو شدم و دیدم اینجا حرفه ای زیاد هست در کل سایت خوبی هست
اما اصل مطلب این هست که من و کسانی رو که میخوان کنسول XBOX360 بخرن رو توی خریدن این کنسول راهنمایی کنید
الان من میخوام این کنسول رو بخرم میشه راهنماییم کنید چه جوری ببخرم چه سیستمی باشه خوبه یا چه تجهیزاتی داشته باشه خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید ثواب داره
با تشکر :blushing:![]()

کپی خرو کردنش هم بزار باشه بده تکاوچ جان زحمتش رو بکشه
5. ایشا ا..... همه به خواسته ها شون برسن![]()
حسین جان اقا تکاوچ مغازه نداره ولی بچه ها شمارشونو دارن به خصوص طاهر عزیز از ایشون بپرس. بعد هم که کارش درسته. شک نکن.ببخشید این اخوی تکاوچ کی هستن:confused: اگه مغازه دارن یکی لطف کنه ادرس مغازش رو بهم بده
ببخشید این اخوی تکاوچ کی هستن:confused: اگه مغازه دارن یکی لطف کنه ادرس مغازش رو بهم بده
اقایون من یه سوال داشتم وقتی کنسول رو خریدی تموم شد رفت باید بدید کپی خورش کنن:confused:

بالاخره 360 منم اومد و به لایو وصل شدم خیلی عالیه کلی دموی بازی و تریلر و چیزای باحال روش داره الان دارم دانلود میکنم هرکس به لایو وصل نشه از 360 چیزی نمیفهمه
ویرایش:کانکشن من adsl 256 هست

ولی به نظر شما از کجا بخرم بهتره کجا میشه به طرف اعتماد کرد که بهت نندازه :confused: